Pa dobacio je 0.87$Mnogi bi se usrecili da je dosao do 0.7$![]()
Do 0.087Pa dobacio je 0.87$
Sent from my phone
Aaaa greska u nuli[emoji1]Do 0.087
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Joj kako ce LTC da opali, bice Saj u pravu, ostacemo bez teksta kad preskoci i ETH
Vrv je prosao jedan jaci sell order i tu mu se zamrzla cena do sledeceg. Pregledaj buy/sell orderbook, jer jedna cena koja pise je samo poslednja po kojoj je trgovan.
@magny_cours
Teško, i ja sam jedan od ltc hodlera i upravo samo dokupio na 0.003818btc i kupovaću još ako nastavi da pada kroz btc.
Prodavati na ovim levelima ltc, pogotovo kroz btc odnos je.... no comment
Ako nije tajna koju cenu očekuješ, koji odnos prema BTC-u, za prodaju? Realativno puno LTC-a imam...
ja slusam saja![]()
znaci .... bez 1-2K$ necu ni da pogledam u wallet
Moj osecaj za filingje drugaciji. Nakon naglog rasta vec 2 nedelje imamo konsolidaciju izmedju 30k i 40k .Ovu poslednju nedelju pred novi mesecni candle , BTC moze da krene ka 37K (mesecni i nedeljni pivot.)Ako zatvori iznad, onda je velika sansa da nastavi rast i u februaru. Eth ide obicno u paru sa njim (barem kada je fiat u pitanju) Tako da iduceg meseca moze da se desi i 2000. Ali da ponovim, ovo je samo osecaj.Realana analiza je u realnom vremenu. Dublja korekcija 50% fibb je i dalje moguca.[/QUOTE
Osecaj za filing me nije prevarioKao sto sam i predpostavio.Svlacili su BTC do krajnjih granica mesecnog candla, (zato je i bilo ovde ocajnickih zapomaganja
)a sad ga u poslednjoj nedelji pred novi mesecni candle pumpaju.Tako da cemo najverovatnije imati jedan lep bull mesecni candle.Samo po sebi, to je dobar znak. Videcemo kako ce da skokne mesecni pivot i onda dalja analiza u realtime vremenu.Happy trade
, a razmišljam i o ulasku u ETH vezano za najavu za 8. februar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari