Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo kontra javnog i forum mnjenja i nema zime :smoke:
Sto strucnija analiza ovih sibicarenja to veci promasaj.

Sad gledam, xfx rx 570 8gb koju sam platio 19.000 pre godinu ipo sad ista ta kosta 47.200 u radnji
Loodilo burazeru

Poslednja izmena:
Po ovim sada cenama i Ravencoin je poprilicno isplativ s' obzirom da je skocio za 70% za 12 sati. Jedan rig npr. sa 4x570/580 grafike od 4GB baca oko 52Mh/s, na mesecnom nivou donosi oko 175usd minus trosak struje. Trenutno naravno.

A da li kupovati sada novu opremu ne znam. O tome razmisljam vec neko vreme. Imam ponudu za nove Sapphire Nitro+ 5700XT Special Edition za 800eu po karti sto je insane ako uzmemo u obzir da je doticna pre par meseci kostala 420eu. I za 800eu bi se brzo isplatila ako bi ostalo ovako ali to ne mozemo da znamo. A nove Asus/PowerColor 580 8GB za nekih 360-370eu.

Joj kako ce LTC da opali, bice Saj u pravu, ostacemo bez teksta kad preskoci i ETH

Kad je krenulo da skace svi smo se cudili i pojedini su bili sada neka stane da bude zdrav skok, evo imali smo predah u Januaru, red je da nastavimo gde smo stali :D

Probudili se ameri i ponovo pumpaju. Withdrawal je izgleda blokiran na mnogim menjacnicama

Sent from my phone

Vrv je prosao jedan jaci sell order i tu mu se zamrzla cena do sledeceg. Pregledaj buy/sell orderbook, jer jedna cena koja pise je samo poslednja po kojoj je trgovan.

I dalje daleko ispod trzisne vrednosti se trejduje na Poloniexu, ne mogu da shvatim poentu nikako, ovo je sad super prilika za arbitrazu, evo 0.035 na poloniexu a 0.05 na ostalim menjacinama... jel moguce da sam od svih menjacnica na poloniexu kupio..

ovo ti je na polo-u:
DOGE is currently under maintenance or experiencing wallet issues. Deposits and withdrawals will remain disabled as we work to find, test, and audit a solution. Thank you for your patience in the meantime.

"sad super prilika za arbitrazu"
Ne možeš, stopiran je widrow i depozit.

da, sad vidim, kakvi prevaranti...
Pretpostavljam da im je taktika da zadrze ovu vestacko nisku cenu neko vreme i onda da puste deposit da ljudi nagrnu kod njih i probaju da ulete po ovoj nizoj ceni?

Poslednja izmena:
@magny_cours

Teško, i ja sam jedan od ltc hodlera i upravo samo dokupio na 0.003818btc i kupovaću još ako nastavi da pada kroz btc.
Prodavati na ovim levelima ltc, pogotovo kroz btc odnos je.... no comment

Ako nije tajna koju cenu očekuješ, koji odnos prema BTC-u, za prodaju? Realativno puno LTC-a imam...

Ako nije tajna koju cenu očekuješ, koji odnos prema BTC-u, za prodaju? Realativno puno LTC-a imam...

Nije tajna naravno [emoji3]

Postavim order na 2x od cene po kojoj sam kupio i postavim 50% od kolicine koju sam kupio. Kad prodje order, postavim o5 isto i tako uvek imam spremno i btc-a i ltc-a za sledeci trejd.

A prema usd, veci deo sto imam cu poceti da prodajem oko 500$, i nadam se oko 1000 i 1500 ostatak, negde okvirno septembar/oktobar ove godine kad krene prava euforija.

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk

ja slusam saja :)

znaci .... bez 1-2K$ necu ni da pogledam u wallet

Buy za LTC kroz BTC mi je bio 0.00393 jos od pre, sad me otera u blagi minus. Sledeci buy order sam postavio na 0.00375 . Planiram da se vratim u BTC sa prvim delom na 0.0048-0.0051 .

Moj osecaj za filing ;) je drugaciji. Nakon naglog rasta vec 2 nedelje imamo konsolidaciju izmedju 30k i 40k .Ovu poslednju nedelju pred novi mesecni candle , BTC moze da krene ka 37K (mesecni i nedeljni pivot.)Ako zatvori iznad, onda je velika sansa da nastavi rast i u februaru. Eth ide obicno u paru sa njim (barem kada je fiat u pitanju) Tako da iduceg meseca moze da se desi i 2000. Ali da ponovim, ovo je samo osecaj.Realana analiza je u realnom vremenu. Dublja korekcija 50% fibb je i dalje moguca.[/QUOTE

Osecaj za filing me nije prevario;) Kao sto sam i predpostavio.Svlacili su BTC do krajnjih granica mesecnog candla, (zato je i bilo ovde ocajnickih zapomaganja;))a sad ga u poslednjoj nedelji pred novi mesecni candle pumpaju.Tako da cemo najverovatnije imati jedan lep bull mesecni candle.Samo po sebi, to je dobar znak. Videcemo kako ce da skokne mesecni pivot i onda dalja analiza u realtime vremenu.Happy trade

Uhvatio sam jutros treću konsolidaciju DOGE-a, oko 8h ulaz na 0.05$, postavio sell order na 0.06$ koji se izvršio oko 11h. (gain 20%). Trenutno to stoji u USDT (33% portfolia). To je ukratko, sad imam neke dileme, vratiti se u LTC odmah ili čekati korekciju-konsolidaciju, a razmišljam i o ulasku u ETH vezano za najavu za 8. februar...

https://ibb.co/qN7C0yM
[emoji848][emoji848][emoji848]Koliko bi i da li bi moglo da pogura... [emoji573]

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Videcemo. Za sada mokar barut, kao LTC ;)

Inace, ja ne mogu da verujem da LTC nece vise ni da mrdne. Znam da ce da opali ali ide mi na zivce. Mrtav konj :d

Tapatalk from Poco loco

Више вере Сај има у бтц него монаси у Бога! [emoji1]

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Typo?
Mislio si LTC? :d

Tapatalk from Poco loco

To bi bilo to, expresno se vratismo na nivo pre Muskovog tvita...back to triangle..
E sad da vidimo 30k moze li izdrzati...prilicno je oslabljen

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno