teslatesla
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.01.2011
- Poena
- 195
Prošao mi je malopre buy order za LTC na 134$. Ponovo sam 100% LTC i jutrošnjim day tradingom sa DOGE-om sam anulirao gubitak koji sam imao na berzi početkom meseca.
Idemo dalje...
Дс у ЛТЦ извињавам се [emoji16]Typo?
Mislio si LTC? :d
Tapatalk from Poco loco
Haha i ja sam Dogeom anulirao gubitak sto mi je XRP napravio, a imao sam par hiljada na berzi u par coina i dusa me boli sto ne uvalih sveProšao mi je malopre buy order za LTC na 134$. Ponovo sam 100% LTC i jutrošnjim day tradingom sa DOGE-om sam anulirao gubitak koji sam imao na berzi početkom meseca. [emoji14] Idemo dalje...
Evo ga rvn na 0.034$ ako ostane na ovim nivoima bice dobro za polaris 4gb karte [emoji846]
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
ko se odluci na rvn neka obavezno obrati paznju na potrosjnu.nije to eth .ovo przi karte kao script algo, mozda gore. obarajte gpu takt , i ako treba skinite po jednu dve karte sa riga i ne jurite maksimalni has.
Kolege , jel neko prati XRP ?
Posle dugo vremena NVT daily je najzad flipnuo u crno. To je onaj momenant kada Pera Kojot ukapira da trči po vaduhu. Najviše tri dana možemo da ostanemo u crnom pre nego što bude fijuuuuu... A koliko je popaljenih utrčalo, rasprodaja može da bude baš velika i napravi prilični long squeeze. Bikovi za sad brane 30k kao što sam i očekivao, ali bez podrške fondova, neće moći još dugo.
XRP 4ti po volumenu takodje.
Najveći problem ostaje mogućnost za everything crash. Ja sam ga očekivao tek na leto ili jesen, ali ludosti koje se dešavaju ovih dana otkrivaju javnosti dokle je balon stigao i koliko je tržište trulo i manipulisano. Grupa amatera izvodi short squeeze na GameStop akcije, clearing house odbija da proknjiži naloge za kupovinu kako fondovi ne bi pretrpeli gubitak. I ovaj sadašnji pump XRP je takođe neka grupa sa Telegrama.
Super, 'ajde to da se iskoristi onda! :d TA kaže da XRP mora da testira tu oko 0.45$ ako misli da ide na gore, pa da vidimo...Nece ti nikakva analiza pomoci za xrp sada, eno 145K ljudi u buy&hold xrp telegram grupi, pomamili se zbog dogea i sada pumpaju i sire to po netu.
Najjace je sto su pump kao tek najavili za 1.februar oko 2pm po nasem vremenu, a on leti. Sve lici na to da ce tada da dampuju
A ima i ovoSuper, 'ajde to da se iskoristi onda! :d TA kaže da XRP mora da testira tu oko 0.45$ ako misli da ide na gore, pa da vidimo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari