Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prošao mi je malopre buy order za LTC na 134$. Ponovo sam 100% LTC i jutrošnjim day tradingom sa DOGE-om sam anulirao gubitak koji sam imao na berzi početkom meseca. :p Idemo dalje...

Prošao mi je malopre buy order za LTC na 134$. Ponovo sam 100% LTC i jutrošnjim day tradingom sa DOGE-om sam anulirao gubitak koji sam imao na berzi početkom meseca. [emoji14] Idemo dalje...
Haha i ja sam Dogeom anulirao gubitak sto mi je XRP napravio, a imao sam par hiljada na berzi u par coina i dusa me boli sto ne uvalih sve

Sent from my phone

Ljudi kako iz Srbije kupujete Dogecoin? :)

Ja sam sinoc kupio na poloniex, ali ne karticom vec prebacio ETH sa cex.io pa ETH u BTC na Poloniexu, pa BTC u DOGE.
Ali dzabe sad kad ne rade ni withdraw ni deposit za DOGE, nesto muljaju, cena je nerealno niska u poredjenju sa ostalim menjacnicama.
Ako hoces da rizikujes mozes da udjes na ovaj nacin sa BTC na poloniex pa da kupis tako DOGE, i to po mnogo nizoj ceni nego na drugim menjacnicama, ali ovo bas vuce na scam, videcemo kako ce se izvuci, pretpostavljam da ce cekati da cena padne i da tek onda vrate withdraw za DOGE, a u medjuvremenu obrcu te doge na arbitrazi na drugim menjacnicama, dok svojim korisnicima to naravno ne dozvoljavaju...

Evo ga rvn na 0.034$ ako ostane na ovim nivoima bice dobro za polaris 4gb karte [emoji846]

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Daaj boze da ode i on negde... cekam ga cekam, al nikako da docekam :) onu propustenu priliku na 2k19 pumpu sam nekako preziveo... sad je opet lepo skocio

Kupovati nesto sto je up 400% u 7 dana, i to zato sto su Elon i Mia Khalifa tweetovali o tome. Seems legit. ,)

Evo ga rvn na 0.034$ ako ostane na ovim nivoima bice dobro za polaris 4gb karte [emoji846]

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

ko se odluci na rvn neka obavezno obrati paznju na potrosjnu.nije to eth .ovo przi karte kao script algo, mozda gore. obarajte gpu takt , i ako treba skinite po jednu dve karte sa riga i ne jurite maksimalni has.

Zgodna kurava sa metar i zilet, ruznjikava cak i sa svim tim filterima i doterivanjem i 20m pratilaca na instagramu. Klasika

Nasao sam zanimljiv video od pre 3 godine kada je bio prosli pik btc-a.
https://youtu.be/5zyRpq2ODrE?t=623

Bivsi direktor fb-a, kaze on i jos troje njegovih drugara lovatora (verovatno je jedan od njih Mark Zuckerberg) su drzali skoro 5% btc-a oko 2013. Ukratko lik veruje u btc kao buducnost, digitalno zlato i sl. Njegova procena je tada bila oko 100k ove godine i milion u narednih 20 godina.
Deluje da malo preteruje oko nekih stvari, ali opet kada se pogleda unazad uglavnom je bio u pravu.

Pre neki dan je stao na stranu obicnih retail trgovaca oko gamestop manipulacija
https://youtu.be/hu-zGfi45RI

Gledao sam neke intervjue ovog lika gde nije pričao i btc-u nego o drugim biznis temama ali sam se složio oko svega što je rekao. Načinom govora mi se uvek činilo da njegove reči imaju težinu i da su "legit" što bi se reklo tako da ga treba slušati.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

• Like
Reagovanja: MPM
ko se odluci na rvn neka obavezno obrati paznju na potrosjnu.nije to eth .ovo przi karte kao script algo, mozda gore. obarajte gpu takt , i ako treba skinite po jednu dve karte sa riga i ne jurite maksimalni has.

Pazi nije toliko strasno. Ne znam na kojim podesavanjima si probao ali za sada je potrosnja oko 70-100W veca od ETH-a na rigu sa 4 grafike. Koristim Teamredminer i 570 4GB karte ( Sapphire Nitro + ). Podesavanja su 1100/1150 core zavisi od grafike do grafike 850mV i memoriju drzim na 1900/850mV jer nema nekog uticaja na sam hash. Hash je oko 13.2-13.4Mh/s po jednoj grafici a temperature su oko 40-55 stepeni sa ventovima na 30% ali to je zimi videcemo sta ce biti kada spoljna temp ode na 15-20 stepeni.

Po nekim mojim testiranjima na rigu sa 4 grafike 570 4GB.

Haven - oko 400W
Ethereum - oko 500W
Raven - oko 600W

4.februara se ozbiljan sastanak/prezentacija za velike budzovane organizuje kaze ovaj, i da nakon toga krece akcija. Doduse on misli da ce ovi samo BTC da kupuju ali ko zna, tu ce biti i sefovi/direktori menjacnica, Grayscale
https://youtu.be/CzD5tjL19Kg

Sent from my phone

XRP krenuo starim stazama. Niko brzi na 100m

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Strasno.

Tapatalk from Poco loco

Kolege , jel neko prati XRP ?

Hodlujem ja XRP kao i XLM. Nikad se ne zna sta se moze desiti. Imam i jednog i drugog ali vise Stellar-a. Uglavnom kada je skakao jedan, skakao bi i drugi. Zao mi je samo sto nemam vise XRP-a. Bio je dobar trenutak za kupovinu ( iz ove perspektive ) kada je pao na 0.17-0.2eu ali jednostavno nisam hteo da presipam iz jednog u drugi coin.

Šta tek ja da vam kažem, shortovao sam Uni na 13 posle 100+ % gaina za par dana i eno ga otišao na 19. Osećam se kao ovi sa wall street-a [emoji2]

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Posle dugo vremena NVT daily je najzad flipnuo u crno. To je onaj momenant kada Pera Kojot ukapira da trči po vaduhu. Najviše tri dana možemo da ostanemo u crnom pre nego što bude fijuuuuu... A koliko je popaljenih utrčalo, rasprodaja može da bude baš velika i napravi prilični long squeeze. Bikovi za sad brane 30k kao što sam i očekivao, ali bez podrške fondova, neće moći još dugo.

I spasao nas Elon Musk. :bottle: BTC je i definitivno izašao iz klina, sledeći move treba da bude naviše ili verovatnije postrance, ali support nadole je izgleda uspostavljen na 29k i držaće.

Najveći problem ostaje mogućnost za everything crash. Ja sam ga očekivao tek na leto ili jesen, ali ludosti koje se dešavaju ovih dana otkrivaju javnosti dokle je balon stigao i koliko je tržište trulo i manipulisano. Grupa amatera izvodi short squeeze na GameStop akcije, clearing house odbija da proknjiži naloge za kupovinu kako fondovi ne bi pretrpeli gubitak. I ovaj sadašnji pump XRP je takođe neka grupa sa Telegrama.

XRP 4ti po volumenu takodje.

Nadam se da ste uzimali kada su bile loše vesti..

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

XRP 4ti po volumenu takodje.

Hajde da ispratim odnos prema LTC-u:
Par minuta koliko sam unazad pratio, jača LTC prema XRP-u i ne da mu LTC da se odvoji...
trenutno:
LTC:XRP
MAX 319.01 u 01:19h
MIN 313.82 u 01:20h

MAX 319.01 u 01:19h
MIN 297.43 u 02:07h (gain ~7.2%, uspeo je XRP da mu pobegne)

edit1 01:28h:
Prema TA, još malo i LTC kreće gore...

edit2 01:43:
LTC testira dno, moguć rast XRP-a u narednim minutima...

edit3 02:08h:
update odnosa u spoileru

Poslednja izmena:
Najveći problem ostaje mogućnost za everything crash. Ja sam ga očekivao tek na leto ili jesen, ali ludosti koje se dešavaju ovih dana otkrivaju javnosti dokle je balon stigao i koliko je tržište trulo i manipulisano. Grupa amatera izvodi short squeeze na GameStop akcije, clearing house odbija da proknjiži naloge za kupovinu kako fondovi ne bi pretrpeli gubitak. I ovaj sadašnji pump XRP je takođe neka grupa sa Telegrama.

GME short hedge fund-ovi prodaju svoje long Blue Chip-ove da bi pokrili short pozicije, ceo market je u crvenom (5%-10%) i tako ce verovatno nastaviti dok se ova GME situacija ne razresi (7-14 dana). Vrlo lako se ovo moze preliti u kripto. Po razresenju situacije verovatno raketa i novi ATH na tradicionalnom marketu, jer ce se taman poklopiti i sa novim paketom pomoci + stimulus check-om. Na crypto-u rizik donosi CBOE ETH Futures od 8og februara, a sta ce se stvarno tada desiti, verovatno niko ne zna.

Inace WSB ima oko 10%-15% GME-a, Vanguard + Fidelity + Blackrock zajedno imaju ~30%+ GME-a koji je kupljen pre nekoliko nedelja/meseci. Retail uopste ne vodi ovaj rally, vec long fondovi koji zele da uklone svoju konkurenciju (short fondove). Veliki deo profita od GME squeez-a, sto od retail-a sto od institucija ce se preliti u dip blue chip stock-ove (AAPL, MSFT, V, DIS itd.). Lakih i brzih ~10%-15% na prethodnih ~1000% od GME-a...

Takodje, VIX je skocio na ~33, sto znaci da ce naredni dani biti turbulentni...

Poslednja izmena:
Update za LTC:XRP
MAX 339.99 u 04:29h
MIN 257.70 u 11:37h (gain ~32%, LTC jutros resetovao odnos i ojačao (XRP testirao donje nivoe, (noćas sam i imao utisak prema TA da XRP treba da testira 0.40$, međutim išao je i ispod na 0.385$)), da bi nakon toga XRP krenuo na gore)

edit:
Ponovo na Paxos-u minimalni 24h volume:

Paxos-Volume24h-31-jan-2021.png

Poslednja izmena:
Nece ti nikakva analiza pomoci za xrp sada, eno 145K ljudi u buy&hold xrp telegram grupi, pomamili se zbog dogea i sada pumpaju i sire to po netu.
Najjace je sto su pump kao tek najavili za 1.februar oko 2pm po nasem vremenu, a on leti. Sve lici na to da ce tada da dampuju

Sent from my phone

Nece ti nikakva analiza pomoci za xrp sada, eno 145K ljudi u buy&hold xrp telegram grupi, pomamili se zbog dogea i sada pumpaju i sire to po netu.
Najjace je sto su pump kao tek najavili za 1.februar oko 2pm po nasem vremenu, a on leti. Sve lici na to da ce tada da dampuju
Super, 'ajde to da se iskoristi onda! :d TA kaže da XRP mora da testira tu oko 0.45$ ako misli da ide na gore, pa da vidimo...

Super, 'ajde to da se iskoristi onda! :d TA kaže da XRP mora da testira tu oko 0.45$ ako misli da ide na gore, pa da vidimo...
A ima i ovo
3832a6c14e902952f47029fcf9d06e46.jpg

Usao sam ne znam ni odakle link na taj 100 eyes scanner bot kanal na telegramu prije 15 dana, naravno ugasene mi notifikacije za telegram i zaboravih na to.
Sad gledam malo unazad slicice ispade da je bot dao signale za pump Dogea i Voyagera. Za Doge je stiglo u 5am, sat i nesto prije onog tvita, na ispod 0.008$[emoji2955]
a3ea9c50a46b9a4eb60512e2c18b1ddf.jpg
7b5c1e9f3db674d3c15445a52480ae19.jpg

Sent from my phone

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno