Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hodler dela portfolia u XRP-u do daljnjeg... :d :wave:
Kako si se zahebao tako posle one price juce? Pa ti si napisao da mora da retestira 0.45$, i uradio je to i otisao do 0.75$. Sto ga ne kupi na 0.5$ kad vec skalpiras?
Ja nisam vjerovao da moze preko 0.6$ zato i nisam htio rizikovati za mali procenat u sred pumpa, naravno presao sam se kao i kod Dogea ali sam mirno spavao sinoc.

Sent from my phone

Kako si se zahebao tako posle one price juce? Pa ti si napisao da mora da retestira 0.45$, i uradio je to i otisao do 0.75$. Sto ga ne kupi na 0.5$ kad vec skalpiras?
Ja nisam vjerovao da moze preko 0.6$ zato i nisam htio rizikovati za mali procenat u sred pumpa, naravno presao sam se kao i kod Dogea ali sam mirno spavao sinoc.

Danak neiskustvu. :d Svestan sam grešaka koje sam napravio, mada za taj retest sam bio offline pa nisam ni imao priliku tu da uđem. Isuviše sam oprezan/neodlučan kad treba da otvorim poziciju (greška), a onda kad uđem ponovo pravim greške. Koje? Pa na primer, ušao sam na 0.62$ i išao je čini mi se na gore do 0.64$ a ja nisam postavio stop-loss (mada sam razmišljao i znao da to treba da uradim), pa kad je pao ispod nisam to uradio iako se vratio gore na 0.60$. Sa Doge-om sam imao priliku u prvom probijanju na 0.06$ da izađem ali nisam, pa kad je pao je pao ispod 0.05$ tek tad sam postavio order na 0.06$ (imao sam sreću pa je prošao). Jedina dobra stvar koju sam uradio je kad sam iskeširao LTC na 134$ čekao sam 5 minuta da vidim koliko nisko će XRP da testira (išao je na 0.55$), pa sam ga uhvatio na gore 0.62$ i u tom trenutku je LTC bio na 130$. Imao sam i neke tehničke probleme (računar napunio memoriju i crashovao mi browser i Binance aplikaciju), ali to nije nikakav faktor tj. izgovor sa moje strane. Napravio sam najbolje odluke u tom trenutku sa znanjem koje imam i to je to. Idemo dalje, iskustvo u trgovanju mi je mesec dana, iskustvo u hodlovanju 2 i po godine, tako da mi nije problem da strpljivo čekam. :p Biće ovo veoma zanimljiva godina.

MicroStrategy održavaju 3. i 4. februara konferenciju “Bitcoin Summit 2021” za ostale investitore i daju im njihova iskustva za sve aspekte poslovanja tj. otvaraju vrata ostalim investitorima i prenose im kako su to oni odradili uspešno. Sa ove stranice će moći da se prati konferencija (potrebna registracija):
https://www.microstrategy.com/en/resources/events/world-2021/bitcoin-summit
In order to accelerate corporate adoption & facilitate the development of best practices, MicroStrategy will make publicly available certain documents & information that it used in implementing Bitcoin as a primary treasury reserve asset so that other firms interested in adopting a Bitcoin strategy can refer to them. We plan to provide registrants access to these materials prior to the conference.

Skini binance app za telefon, takodje skini tabtrader app i u njoj dodaj binance api, pa ces i iz nje moci da trejdujes, a ona ti je ko tradingview u malom, mozes da crtas raznorazne linije i paterne i postavljas ordere a ima i sve potrebne indikatore. Napravis nekoliko tabova u svaki po desetak koina koje pratis i tako dok se boje ne istope[emoji1]

Sent from my phone

Poslednja izmena:
Jeli neko citao novi TOS na Bittrexu. Kliknuh u zurbi, sad vidim ubacili SLV to nije kripto, to su deonice. Sta li se tamo desava?

Jel jos neko ulazi u SLV? Ja usao juce stidljivo na 28...

Sve je tako očigledno.
Godina metalnog bika [emoji28]
f5dae28bb75f39de7f0282e7e5e9efec.jpg

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Za neke će da bude godina vola.

BTC nastavlja postrance, odlična situacija za mene, jer sam skoro sasvim u altovima. ETH se nateže da probije klin, najverovatnije hoće i onda odosmo do novih visina. Alt sezona u fulu.

U retrospektivi, dobro sam probrao novčiće prethodnih godina. Par uspešnih mi je promaklo, LINK, DOT, ali šta da se radi. Ne možeš doduše ovde mnogo ni da pogrešiš, svakakvo smeće pumpa ovih dana. UNI je governance token, ne služi ničemu, pa je za mesec dana napravio 5x. Drugi njemu slični sa DeFi menjačnica koje skoro niko i ne koristi, SUSHI, CAKE, takođe pumpaju jer prate UNI. Prosto neverovatno koliko su neki od tih DeFi projekata smeće, baš sam čitao o SNX pre neki dan, dakle kopija raznih berzi, ali ne drže pravi asset, već imaš njegovu reprezentaciju koja prati stvarnost kroz Chainlink oracle. Tako da umesto da držiš stvarni asset, možeš da držiš njegovu bezvrednu kopiju. :D I to smeće je napravilo nekih 4x, nije bitno šta je, samo da je DeFi. Svi hoće da budu DeFi, tako se sad i Polkadot pominje kao DeFi novčić i ako nema mnogo veze s tim, a evo vidim i Stellar hoće u DEX vode.

E ali postoji jedan novcic koji se ne bi napumpao ni da sutra izadju sa najavom da nekom magijom postaje DeFi, svi znamo koji je ali da ne pominjem da se Saj ne naljuti[emoji846]

*TC ?
:)

I on će da skoči kada PayPal uvede merchant payment.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

LTC2017.jpg

Ima li veće greške u kripto svetu od otpisivanja LTC pre vremena? ;)

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    75 KB · Pregleda: 160
Svi smo se nadali....juce bas pricam sa drugom u sta da uletimo da se uzme 20-30%, i osta cardano kao prvi pick da razmotrimo....naravno uzletio je dok se mi premisljamo[emoji1][emoji849]

Sent from my phone

mwc ima lepu cenu..evo alternative za 4gb karte . mnogo bolje nego zombi mod .... nazalost nisam uspeo da ga pokrenem sa lol 1.19 minerom na mojoj konfi (rx 470 karte 4gb).. samo izbaci poruku inkompatible gfx , or driver ... nek mu bude ....

aj sad ozbiljno :

"...
Litecoin Is Getting Closer to Adding MimbleWimble's Privacy Features
Litecoin, the world’s eight biggest cryptocurrency, is in the throes of introducing experimental new privacy features. This is its MimbleWimble protocol implementation, initially proposed back in November 2019, that aims to add opt-in privacy for those using the network...."

ako ovo urade napredovace novcic tako da ima da leti odma naglava4ke sa bittrexa ... znaci mart mesec je krajnji rok da se proda ltc ... damn

Poslednja izmena:
mwc ima lepu cenu..evo alternative za 4gb karte . mnogo bolje nego zombi mod .... nazalost nisam uspeo da ga pokrenem sa lol 1.19 minerom na mojoj konfi (rx 470 karte 4gb).. samo izbaci poruku inkompatible gfx , or driver ... nek mu bude ....

aj sad ozbiljno :

"...
Litecoin, the world’s eight biggest cryptocurrency, is in the throes of introducing experimental new privacy features. This is its MimbleWimble protocol implementation, initially proposed back in November 2019, that aims to add opt-in privacy for those using the network...."

ako ovo urade napredovace novcic tako da ima da leti odma naglava4ke sa bittrexa ... znaci mart mesec je krajnji rok da se proda ltc ... damn

Nek Saj kaze ako zna bolje, al LTC ne bi trebalo da leti s menjacnica jer ce privatnost biti izborna opcija

Jeli neko citao novi TOS na Bittrexu. Kliknuh u zurbi, sad vidim ubacili SLV to nije kripto, to su deonice. Sta li se tamo desava?
Citadel pumpa SLV kako bi WSB-ovci uleteli tu umesto u $GME ali im izgleda nešto ne uspeva. Ako planiraš da udješ nemoj da ostaješ dugo. Ovo nije finansijski savet I'm retard and eat creons :D. Diamond hands :D

edit:pokušavaju da proguraju priču da šortuju srebro...

Poslednja izmena:
Hoće li probiti ovaj ETH više [emoji2957]

Cuti bre, nek padne bolje na 1200-1300 da se dokupi jos :)

Moze li neko upuceniji da napise impresije o swissBorgu. Ako ih ima. Mislim impresija :D

Aplikacija ili token? :D

Aplikacija je super, koristio sam nešto malo, što menjačnicu, što USDC yield. Malo coina ima, doduše. Šuška se da će omogućiti EUR deposit iz Srbije.

A za token je kasno, tj. otišao je u nebesa. Po meni može i još, ali nema mi smisla ulaziti sad.

aj sad ozbiljno :

"...

Ako i kada prodje fo na LTC predlog odmah zatim ide na BTC. Isto kao segwit sto je prosao prvo LTC pa BTC. Tako da ako to bude bilo kakav razlog da pada cena onda ocekuj i na BTC i opsti potop :d
Valjda znaju sta rade, nisu poludeli da prodju kao ZEC, Monero i Dash ;)

Tapatalk from Poco loco

Sta sve ovde moze da se procita ali sve jedno te isto kao pre tri godine. Isto je bila zajexancija za LTC a kad je opalio heheeh

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno