Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Varijanta za prelazak u XRP samo ako uđe u oversold, tako sam odradio i za DOGE. Ovo je samo moje razmišljanje, nikako preporuka za trade! :d:p

Developeri Reddit-a se pridržuju naporu za rešavanje problema skalabilnosti Ethereum-a:
https://www.coindesk.com/reddit-joins-with-ethereum-foundation-to-build-scaling-tools
“The scaling technology developed through this partnership will be open-sourced and publicly available for anyone to use,” the announcement said.
Odlična vest! Inače developeri Reddit-a su genijalci, npr. otvorite bilo koju reddit stranicu i dodajte na adresu .json (nekiredditlink/ promenite na nekiredditlink.json), dobijate FREE API da dalje koristite podatke kako želite (možda je bolje reći open API). *[JSON = Java Script Object Notation]

Malo sam čitao i zaključak je da Ethereum mreža dominira kao layer 1 (infrastrukturna kičma, eth blockchain) layer 2 aplikacija (DeFi, dApps). Definitivno uzeti u obzir za neki long. Situacija uvek može da se promeni ali za sada je tako. Zanimljiv je istorijski primer Majkrosofta gde je sa IBM-om razvijao OS2 operativni sistem i uporedo svoj Windows, da bi 1991. prekinuo saradnju sa IBM-om i usresredio se isključivo na Windows. Time je zahebao hiljade developera koji su razvijali za OS2. Prošlo je dosta vremena, ali uvek treba biti spreman na iznenađenja.
Za Lightning network nisam istraživao, mada vidim da ima zanimljivih aplikacija na toj mreži. Update-ujem ako nađem nešto zanimljivo.

Što se tiče XRP-a, veliki oprez kao što je rekao @nikolaf7 (šansa da sutra bude dump), trenutno je grupa na skoro 180.000 članova i možda udare u plafon od 200.000 koje je ograničenje na Telegramu. Neko je primetio da ima dosta botova koji se pridružuju grupi, u kojoj meri stvarno ne znam, a i reklamiraju se neke menjačnice (ako je neka od menjačnica iza ove grupe, to ime je odličan marketinški potez). Ispratiću i večeras situaciju...

Poslednja izmena:
sell ordere na xrp bar do $10 na manjim menjacnicama i sedis i cekas da se isprazni municija.... mozda ne bude nista, ali nema sta da se izgubi!

To bi značilo da dostigne market cap od preko 500 milijardi što je nerealno jer je u pitanju organizovani pump and dump Koji će verovatno biti gotov za dan dva.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

@hogarstrasni
Da li možeš da postaviš mesečnu sveću za februar za BTC? Hvala unapred.

Update za LTC:XRP
MAX 339.99 u 04:29h 31.jan
MIN 206.49 u 09:05h 1.feb (gain ~67%)

- Gene Simmons (KISS, [pozdrav svim rokerima na forumu :)]) dao podršku za BTC, ETH, LTC...
Gene-Simons-BTCETHLTC-1-feb2021.png
(da bismo izbegli prozivke, da objasnim: Gene je bio takoreći CFO grupe KISS, maksimalno je komercijalizovao(monetizovao) uspeh grupe. Nije običan basista poznate rok grupe!

Što se tiče situacije sa XRP trenutno, onaj 100 crypto scaner je jutros izbacio 4 hour bearish convergance. Telegram grupa jutros udarila u plafon od 200k članova. U poslednjih sat vremena ozbiljan volume i pump. Čekam priliku u vidu 5 minutnog oversold-a, a možda i malo iznad oversold-a gledajući kako je ovo krenulo (samo moje razmišljanje!!!).

zanimljivo:
LTC: PNT
MAX 176.44 u 02:12h
MIN 90.87 u 04:47h (gain ~94%)

Poslednja izmena:
Sad bi bilo idealno da BTC krene malo unazad da se ovaj XRP pump malo ohladi...

Enjin je ozbiljan projekat koliko sam gledao, ali ja jednostavno ne ulazim u gaming coine. XED, ENJ, itd. Ne pipam, ali generalno sasvim lepo rastu, što je i logično jer je gejming industrija u eksploziji.

Uh, XRP ne staje, velika disciplina kod HOLD-era (ako dobro razumem ovo) ...

XRP-rupa-01-feb-2021-1156h.png

Telegramci pumpaju, a vejlovi prebacuju milijarde XRP tokena na menjačnice.

Ja sam za sebe odredio koji će biti scenario, a vi? :D

Dump? :D

Nasao sam 227 xrp-a na poloniex-u, ko zna od kad to stoji, cak sam i saku flare-a dobio. Sa zadovoljstvom sam zavalio xrp :d
Nista sladje nego kad nadjes na nekoj menjacnici tako nesto sitno :d

Prošli pump je krenuo sa iste cene i trajo je oko 3 nedelje, kada smo došli na nekih $3.8. Ništa nije nemoguće sa XRPom. Ja sam ranije pričao da mi je prvi target $3. Tu ću da izađem sa trećinom. U zavisnosti od situacije, videću na dalje šta da radim. Ako pređe ATH, nije nemoguće da dostigne i $5.

Ušao sam na 0.6209$ XRP, za sada u minusu, target 0.80$, hajde da vidimo kako se situacija razvija...:d

Ide xrp do 100$, buy and hold:d
Bit ce placa ko da gledam, a neki od pump grupa ce i u zatvoru zavrsiti.

Ponavlja se 2017/18 i ponavljaju se price kao tada, samo su drugi ljudi i drugi coini.

Ispravka "dispariteta".

Bolje da se XRP zeleni nego da ostali "krvare"

sell ordere na xrp bar do $10 na manjim menjacnicama i sedis i cekas da se isprazni municija.... mozda ne bude nista, ali nema sta da se izgubi!

Sta bre ljudi pricate... Nemoj da bude plakanja. Ajd ko je usao sa 100 dolara nek se igra nemojte se igrati. Da se razumemo nek se svi obogate, ali niko ni ne pokusava da sakrije da je ovo *******cija

Izgleda da je zavrseno sa pumpanjem xrp-a

Hodler dela portfolia u XRP-u do daljnjeg... :d :wave:

Jasam bio rekao da više neću pipnuti XRP, ali ovaj pump nisam mogao da propustim. Prebacio sam bio LTC u XRP i na kraju bio dobar nekih 60%. Eto, prilika mi bila da se ovajdim i od buđavog LTC-a i da mi XRP povrati para što mi je izgubio, pa da se pozdravim od njih. Ostavio sam za svaki slučaj nešto LTC jer je trenutno nizak prema BTC, ali realno ništa bolje ni ne zaslužuje.

Izgleda da ljudi izvlače novac iz kripta i šalju u srebro, GME i ostale. Biće turbulentan dan

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Xrp isto ko i dodge... Pump and dump.
Mogu da se iskoristi se udje/izadje na vreme al ulaziti na vec napumpanom coinu je rizik preveliki, a cekati par dolara za xrp zbog nekog telegram pump-a je..

Poslednja izmena:
Ako budemo tapkali i dalje izmedju 30-40k do Marta / Aprila pocecu da verujem ponovo u bullish scenario. Za sad je sve preslikano kao 2017/2018, ali zbog svega sto se desava oko nas stv postoji sansa da ovog puta bude nesto drugacije. Zadovoljan sam na koju god stranu ode. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno