Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prijatelju, znam ja odlicno sve "selloff"-ove i sve padove koji su bili ;)

Pitam da mi neko pomogne da pronadjem sell of na 1800 posto njega se jedino ne secam a ovde se tvrdi da je to prvi.

Ogromni pad par sati nakon sto sam sa svim usao u BCC... ima par strana unazad . A jedini se zelenio od svega i mislio sam da najbolje u njemu budem dok ovo ne prodje :D

Aha, to je u pitanju. 1800$ nie prvi. :)
Naravno da nije ni prvi ni poslednji.

Poslednja izmena:
Lol, BTC se gotovo izjednačio na Cex i Bitstamp. Ko ima sad muda da uleti..opariće se. Za koji dan biće 14-15k

83b68ac3c596aab7826b63726d70c6c0.jpg

https://jobs.smartrecruiters.com/Visa/743999664785893-blockchain-engineer

Lol, BTC se gotovo izjednačio na Cex i Bitstamp. Ko ima sad muda da uleti..opariće se. Za koji dan biće 14-15k

Ја уплатио данас неку сићу чисто да пробам, да уграбим талас... али се плашим да не прође овај пад док ми са етц не пребаце иако су мени паре отишле са рачуна. Вероватно чекају да скочи лтц... :D

Хоћу да уграбим трон и рипл док су оволишни а остатак претварам у бтц и чекам да скочи на 13/14/15 па да докупим још неке.

Poslednja izmena:
Napokon krenulo da raste:)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Prijatelju, znam ja odlicno sve "selloff"-ove i sve padove koji su bili ;)

Pitam da mi neko pomogne da pronadjem sell of na 1800 posto njega se jedino ne secam a ovde se tvrdi da je to prvi.

TO je bilo polovinom jula ako misli na taj.

Ogromni pad par sati nakon sto sam sa svim usao u BCC... ima par strana unazad . A jedini se zelenio od svega i mislio sam da najbolje u njemu budem dok ovo ne prodje :D

Naravno da nije ni prvi ni poslednji.
Ma nije prvi naravno, samo je bio moj odgovor na onaj poznati grafik...

Prvi selloff sa grafika nije sigurno onaj na 1800 bilo je vecih padova i pre i posle tih 1800 .

Na grafiku nismo ni blizu New Paradigm faze kao sto mnogi misle kao sto su mislili na padu sa 3000 na 1900, kao sto su mislili na padu sa 5000 na 2900 kao sto su mislili na padu x y ... da ne nabrajam na svakom mogucem padu ljudi su postavljali taj grafik i govorili da smo trenutno dostigli vrh i da je preslikan bitcoin grafik.

Poslednja izmena:
Nije prvi, svakako.

Ја уплатио данас неку сићу чисто да пробам, да уграбим талас... али се плашим да не прође овај пад док ми са етц не пребаце иако су мени паре отишле са рачуна. Вероватно чекају да скочи лтц... :D

Хоћу да уграбим трон и рипл док су оволишни а остатак претварам у бтц и чекам да скочи на 13/14/15 па да докупим још неке.
Ja bih slatko ušao sad sa par hiljada evra..siguran sam da će se vratiti na 15k narednih dana, na žalost zarobio sam se malo. Ko ima love, ovo se ne propušta.

Prvi selloff sa grafika nije sigurno onaj na 1800 bilo je vecih padova i pre i posle tih 1800 .

Na grafiku nismo ni blizu New Paradigm faze kao sto mnogi misle kao sto su mislili na padu sa 3000 na 1900, kao sto su mislili na padu sa 5000 na 2900 kao sto su mislili na padu 100 na 50

grafik je isti za svaki pump pa i ovaj, New Paradigm je bio i prošao :)

Koliko ste zatrovali temu, stvarno ne mogu vise da pohvatam ko je ozbiljn a ko troluje :D

ozbiljni ne komentarisu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja bih slatko ušao sad sa par hiljada evra..siguran sam da će se vratiti na 15k narednih dana, na žalost zarobio sam se malo. Ko ima love, ovo se ne propušta.

Pozajmi 50 hiljada evra ako si već siguran. Ili podigni nenamenski kredit u maksimalnom iznosu. Ili barem uleti u najveći dozvoljeni minus po kreditnoj kartici. Prodaj nešto vredno.
Sigurne ćeš retko videti da komentarišu. A nesigurne ćeš prepoznati po tome što posle skoka pišu "znao sam". :)

Jasno je da je ovaj pad psihološke prirode i jasno je da su kriptovalute preosetljive na glasine. Čak i da se uvedu sve te regulative opet će se BTC oporaviti. Divne li prilike za mešetarenje ..

El obećavaš da će otići na 31.000? Da idem all in??

Ja sam čitao da je neki analitičar izjavio da će BTC vredeti 400 000 $.

Nije 400 nego 500, i rekao je da ako do toga ne dođe, da će sam sebi pojesti đoku pred kamerama uživo

^ jedan je reko da ce da padne ispod 2000$ .. u ovom trenutku on je znatno blizi :)

Btw, izgleda su se stvari malo stabilizovali poslednja 2-3 sata cena valuta varira ali gore dole 5-10% za razliku od poslednja dva dana kad je konstasntno isla dole.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno