Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ istina ali taj novac je i te kako uticao na rast cena poslednjih meseci, A novog priliva nema jer su registracije mlatene svuda zatvorene a i posle ovog pada ovolikog tesko ko nov bi sad uleteo novac. Trebace dosta vremena da se stvari vrate na predhodno stanje.

South Korea Military Blocks Soldiers’ Access to Cryptocurrency Trading
https://www.ccn.com/south-korea-military-blocks-access-cryptocurrency-trading/

Poslednja izmena:
Liznuo 10k, a tek drugi dan dampa :)
Blago medvedima, probude se u martu kad krece da raste

kolikog pada? znaci ako nesto naraste x10 to je ok, ali kad padne 30% to je propast? btc nije ni imao korekciju do sada. Isto je pricano i kada je sa 780 palo na 450, a isto ce se pricati i u buducnosti. Pogledajte grafikone zadnjih 2-3 godine i pratite kretanje bas decembar januar. da li su praznici ili nesto drugo koga briga :)

sell all (<- sad cekamo moon za sat vremena :d )

kolikog pada? znaci ako nesto naraste x10 to je ok, ali kad padne 30% to je propast? btc nije ni imao korekciju do sada. Isto je pricano i kada je sa 780 palo na 450, a isto ce se pricati i u buducnosti. Pogledajte grafikone zadnjih 2-3 godine i pratite kretanje bas decembar januar. da li su praznici ili nesto drugo koga briga :)

sell all (<- sad cekamo moon za sat vremena :d )

Ne treba ignorisati potencijalnu opasnost, ali jos uvek je u okvirima normale i ne vidi se jasno da se lomi trend, ako uzmemo timeframe 1d ili duzi...Ko god kaze sada da ide gore ili dole nagadja jer se nije pokazalo.

Dobro bi nam doslo jedno glasanje sad, tipa:
Hold
Sell
Buy
Pa da vidimo statisticki sta radi bencmark ekipa :D

Sell svakako

Nesam skoluvao al sad ulazim na igranku, ovo sam cekao :)

Sent from my G8141 using Tapatalk

A ja BTC na 16000 umesto tada ETH na 800 :)

Probismo magicnu cifru od 10k, sada je samo nebo granica :D

Vec 7 dana cekam trenutak da uskocim u crypto. Sacekacu jos malo :smoke:

• Like
Reagovanja: MPM
Nisam imao tu sreću da ovaj pad dočekam u BTC-u i da kupim nešto sada kada je sve krvavo, odradio sam all in u THC kada je bio oko ~3800, ali nekim čudom se tu-i-tamo drži mnogo bolje nego što sam mislio da hoće. Plus taj fork koji se sprema za 9 dana, kontam da će da bude okej na kraju.

Poslednja izmena:
Samo sto je kripto negde na pocetku tog dijagrama.

Taj prvi sell off je bio na 1800$.
Još nije kasno da se dobre pare izvuku 10K je fina cifra. Do sledećeg ciklusa će proći sigurno par godina...

Ovaj grafikon je iz udzbenika ekonomije koji je nastao pre vecine kriptovaluta i opisuje finansijske sapunice (balone).
Pogledajte prilog 244532

Nekako mi se taj dijagram poklapa sa ovime sto se desava sa BC.

Pogledajte prilog 244533

Mozda nekome pomogne:
https://www.listenmoneymatters.com/financial-bubble/
https://www.economist.com/blogs/buttonwood/2017/11/greater-fool-theory-0

a sta se desava ovde za 3-5-50god?
cc74d76074bed68a19fea5383a37c7d8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

E zaboli me šta se dešava za 50g...

rwd6nzvwefa01.jpg

Naravno velika je razlika u Market Cap ali je zanimljiva slika :)

Poslednja izmena:
KOji selloff na 1800 o cemu ? Pomozite mi da nadjem taj prvi selloff.

a sta se desava ovde za 3-5-50god?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema tu pravila za koje se vreme sta dogadja, to diktiraju potezi onih koji su u igri. Kada "milioneri" u ovom poslu budu vecinom zeleli da svoje zarade pretoce u druge vrednosti (novac, nekretnine, druga ulaganja ...) tada ce doci do pada i zbog garancija koje ne postoje moze doci do rusenja celog sistema, kao i kod svih sistema koji nisu imali zdravu osnovu i sigurne zaloge.

Ja isto verujem u tako neki scenario - ali ne sada, na početku smo.

Prošli januar je cena sa 1100 došla na 700 i nešto, brzo se zaboravlja. Sve je as usual, ko je imao sreće da se zadesi u dolarima pre ovog pada super, ko nije neka mirno čeka i gleda povremeno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno