Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji je to pattern? Jul, September ... je bio uptrend. Ovo je downtrend od decembarskog ATH-a

To isto mozes reci i za prvi grafik koji sam namerno isekao. I tada je jun bio ATH pa je zaronio do polovine jula. Ista meta isto rastojanje, isti procenti.

Evo uvelican trenutni

5.png

Poslednja izmena:
Da, s velikom razlikom u market capitalization, vestima i generalnom atmosferom koja ne pogoduje rastu. Kakvi su bili ostali grafici, ostalih valuta u tim ATH?

Cekajte samo da Kina objavi kako se salila i eto :D Koreja nista nije konkretno bi objavila...
Mora malo panike da se napravi i da istresu ljude iz gaca. Previse je BTC skocio a i altovi da bi se nastavila dalja akumulacija. I dalje mislim da ce sve ovo tek skakati. Samo strpljivo ;)

Tapatalk

Da, s velikom razlikom u market capitalization, vestima i generalnom atmosferom koja ne pogoduje rastu. Kakvi su bili ostali grafici, ostalih valuta u tim ATH?

U junu uglavnom svi ATH tada, mnogi i istorijski ATH prema BTC-u (sto ce reci jos uvek neoboreni)...Tada je i capitalization bio ATH i BTC dominance ATL...Doduse tada nije bila poplava ICO-a i raznoraznih s neba pa u rebra 15mlrd $+ shitova...

Poslednja izmena:
Krvari kriptosvet :)
068f9f6bdd9cbd04cf2ff83135709def.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

jos malo pa onih dugo pricanih i predvidjanih 8-9k :)

Makar će NiceHash lakše da isplati ukradeno nama ******ma koje smo kopale kod njih na poolu. :D

• Like
Reagovanja: MPM
Ode LTC 50% dole za jedan dan... Cestitamo :)

@A_Lex
Mozes da obrazlozis, sta je NiceHash "ukrao" taman sam hteo za koji dan da pustim malo to da mi kopa grafa :)

Ma nisu oni nista ukrali, posten svet... nego ih mangupi "hakovali"... :-devil-:

@Texacha
Opet jos jedan za mene kriptican post :D Znam da nije vezao za ovaj krah sto se desava pa ljudima mozda nije interesantno, ali da li imas neki link da bacis ili nesto da procitam ?

Aha nasao sam, to je bilo nesto nedavno, ljudi sumnjaju da su iscenirali taj hack? Hmm nekako mi to deluje kao teorija zavere, bilo je dokaza ? Nadam se da su barem naucili lekciju pa da su sredili sad sve to :D

Poslednja izmena:
uf al idu poruke ko na chatu... Nego sta biva na 6K, da kupujemo ili da cekomo da jos padne :)

Ko je uhvatio na 10k, već 10% dobar.. daleko je 6k.

Poslednja izmena:
Marko savjetujes li da se sve proda sad kao sto si savjetovao kad je prosli pad bio pa sve ode u moon sat vremena posle tvog savjeta :D

U ovakvim situacijama ide ona narodna, para ide na paru, ljudi koji su mogli da uzmu sad gomilu BTC-a od ovih panicara ce da zarade brdo. Damn me sto nisam usao u ovo kada sam prvi put cuo, ah well mozda u 2018 uspem nesto :D

Мени је једино криво што тек сутра могу да уплатим паре, па док прође код ових наших пропустићу да купим док је црвено.

Имам нешто лтц на binance али не довољно да га конвертујем у етх или бтц.

Ваљда ћу ухватити бар неки проценат.

:)

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

Jel sad onaj denial -> back to normal period? :D

Koliko puta je Kini dozvoljeno da zabrani kriptovalute? Sigurno postoji neki limit, nema smisla da prozivljavamo ovaj Dan mrmota opet. Ovo sa ubacivanjem Koreje je makar osvezenje, kao da je neko nacedio i malo limuna u pricu :)
Toliki je smor sto jaaaaaako malo ljudi prica kako je pukao balon. Oni matori u to ne veruju, ovi novi nemaju pojma ni sta je to.

Tapatalk

Пази пошто тек улазим у причу, могу још који пут да пусте вест. Да ухватим прикључак.

Mene ovo podseca na jednu ljuljasku u kraju koja je imala jednu losu kariku i cesto je ispadala iz lezista ako se neko zaljulja jace. Mi koji znamo smo samo sedeli na njoj bez ljuljanja ali kad dodje neki omladinac redovno se zanese pa mu kazemo: nemoj, pasces. On kaze: necu; i vrlo brzo padne.

Nakon toga je on taj koji je govorio isto drugima pa mu nisu verovali i tako u krug dok nisu renovirali ceo park :D

Jel sad onaj denial -> back to normal period? :D

Koliko puta je Kini dozvoljeno da zabrani kriptovalute? Sigurno postoji neki limit, nema smisla da prozivljavamo ovaj Dan mrmota opet. Ovo sa ubacivanjem Koreje je makar osvezenje, kao da je neko nacedio i malo limuna u pricu :)
Toliki je smor sto jaaaaaako malo ljudi prica kako je pukao balon. Oni matori u to ne veruju, ovi novi nemaju pojma ni sta je to.

Tapatalk

jeste, back to (trenutni) normal a to je dole :d

Eno juče ili danas, kreator Doge se zamislio kako je moguće da ono što je napravio ima mcap od 2b... ma ne nije za pucanje.

Pročito sam danas na netu, i nisam verovo i reko ajd da proverim...
..i tačno je: druga nedelja januara je uvek najgora, svake godine pogotovo tu 15-17 januar. Ipak treba gledati i istorijske vrednosti.. :eyebrows:
..ajd da se nadamo da će da se projektuje do kraja pa da je ovo kraj kataklizme :)

Prilozi

• početak 2015..PNG
    početak 2015..PNG
    153.6 KB · Pregleda: 409
  • početak 2016..PNG
    početak 2016..PNG
    136.2 KB · Pregleda: 395
  • početak 2017..PNG
    početak 2017..PNG
    121.1 KB · Pregleda: 399
  • početak 2018..PNG
    početak 2018..PNG