Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad...2014te je isao na dole sve do Maja
I jos uvek nema supporta, znaci bar 8k ide

Poslednja izmena:
Ne radi se o nikakvoj kataklizmi jednostanvno se stvari vraćaju u normalu...a i ovi fjučersi mute vodu :)....nije valjda da mislite da je normalno da našto poraste 3-4 x za mesec dana? Iskreno mislim da ne bi ni bilo dobro da BTC samo raste....

Pa da, ali i prvi put nakon duuugo vremena se desilo da je probijena i parabolična i logaritamska skala rasta, odnosno support, pa zato napisah kataklizma.. Pad na 8-9 hiljada bi bio prava kataklizma a ne neka zdrava korekcija, i iskreno se nadam da se nece desiti.

Pa da, ali i prvi put nakon duuugo vremena se desilo da je probijena i parabolična i logaritamska skala rasta, odnosno support, pa zato napisah kataklizma.. Pad na 8-9 hiljada bi bio prava kataklizma a ne neka zdrava korekcija, i iskreno se nadam da se nece desiti.

Ako je rast od 10 k za mesec dana normalan onda je i korecija na 9 k normalna....tj. nije kataklizmična :)...

Kada stalno raste viču balon. Kada pada viču balon. Kada se zabranjuje viču balon. Ko hoće da vidi loše -videće u svemu a kriva cene od početka pokazuje na moon. Kada se odzumira svi ti padovi su po jedan mali piksel koji se ni ne vidi :).

Ne znam da li ste ispratili, ali Bitconnect je puk’o. Znam ekipu koja je ušla nešto keša u tu priču, videćemo da li će da izvuku kintu i koliko.

Zavisi sta smatras uptrendom. Mesec dana nije nista. Uptrend traje od januara 2015. a bilo je i duzih kriza od ove sada u tih skoro 3 godine. Kazem sta treba gledati i paziti, pokazace se za par dana, sada je sve nagadjanje posto je na granici. Sigurnije je biti u FIAT-u sada svakako, ali samo ako se prodalo na vreme. Ko je vec istrpeo paper loss sa 20K>11K ne znam da li treba sada da izlazi.

Ne znam da li ste ispratili, ali Bitconnect je puk’o. Znam ekipu koja je ušla nešto keša u tu priču, videćemo da li će da izvuku kintu i koliko.

To se znalo od pocetka samo je bilo pitanje dana. Ko je bio hrabar i brz uzeo je nesto, ko je bio halav cesace se...

Mislim da ce sada opet oboriti al tek tu negde koji dolar ispod double bottom. Previse ocigledno je bilo, level 10k su svi ocekivali, a isto tako svi sad cekaju 8. Pa da navuku masu.
A u najgorem slucaju da proleti i kroz 8...

Siacoin blago raste...izgleda da je jedini iz top 30 koji na Bittrexu u zelenom

Zeleniće se opet sva trava. Kada je LTC ekipa sa ovog foruma pretrpela sušu od par godina i dočekala penziju, sramota je kukati što cene padaju nakon brutalnog mešanja dve države i pretnji. Žilav je kripto a sa novim tehničkim unapređenjima ima da se ispegla sve oko skaliranja i cene transakcija i zamena za druge valute. Biće verovatno ravna linija na grafiku ali uspravna ako se bude imalo strpljenja.

Primetio sam da poslednja 3 dana tacno u 9 ujutru krene da pada, tokom noci se drzi dobro ali kako krene danas kod nas tako klizanje

Jedno pitanje...ako sam danas kupio nesto ethera, da li je bolje odma uzeti altove ili cekati da eth skoci opet na 1000 pa onda?
Posto dok je eth bio nikad veci ovih dana altovi su umirali

Sent from my Z5

Jedno pitanje...ako sam danas kupio nesto ethera, da li je bolje odma uzeti altove ili cekati da eth skoci opet na 1000 pa onda?
Posto dok je eth bio nikad veci ovih dana altovi su umirali

Sent from my Z5

Ako btc počne da raste onda je ok ako ne onda će i onako sve da pada tako da nema veze....

Zeleniće se opet sva trava. Kada je LTC ekipa sa ovog foruma pretrpela sušu od par godina i dočekala penziju, sramota je kukati što cene padaju nakon brutalnog mešanja dve države i pretnji. Žilav je kripto a sa novim tehničkim unapređenjima ima da se ispegla sve oko skaliranja i cene transakcija i zamena za druge valute. Biće verovatno ravna linija na grafiku ali uspravna ako se bude imalo strpljenja.

Ko je čuvao da naraste na 300 i kusur, taj je pera kojot super genije a to postoji samo u crtaćima.
Ok, neko ima manje, neko više sreće, ali da je neko planirao i znao da će BTC biti na ATH do skoro 20k USD - može samo da laže :)

Kad je krenuo pad pred novaka bilo je - očekivano pred praznike - i tad je bilo očigledno da je to glupost.
Koji sad praznici idu pa pada? :)

Ko je čuvao da naraste na 300 i kusur, taj je pera kojot super genije a to postoji samo u crtaćima.
Ok, neko ima manje, neko više sreće, ali da je neko planirao i znao da će BTC biti na ATH do skoro 20k USD - može samo da laže :)

Kad je krenuo pad pred novaka bilo je - očekivano pred praznike - i tad je bilo očigledno da je to glupost.
Koji sad praznici idu pa pada? :)

Ja sam u februaru sanjao da ce LTC narasti do 400 i onda potop. Nazalost nisam verovao u to i izlazio na svim nivoima :(

Ja nisam deo te ekipe tj nikada nisam ni čuvao ltc, ali se sećam da sam viđao vatrene govore kada je bio ltc $4.99 i veliku veru da će da se uzdigne i na kraju je tako i bilo. A godinama su se podsmevali toj ideji da vredi čuvati i ne odustati. Neko je prodao posle na $50, neko na $100, neko je sačuvao većinu nije ni bitno, samo kažem da ako neko hoće da čuva kripto, da zna da ima i gorih primera kako je nešto padalo i raslo od ovog prolaznog povetarca sada, pa makar se radilo i o Kini i J Koreji. Ovo gledanje u par dana ili nedelja je sitničarenje. Kripto i dalje raste iako se crveni na sve strane, to su samo grafikoni i boje. Za par meseci ili godina ćemo videti jel rastao ili padao. Onome ko trguje na dnevnom nivou ili hoće zaradu za jedan dan mogu samo da kažem -žao mi je ako nije ostvaren ekstra profit ovog meseca.

Poslednja izmena:

Hvala, mada ne smatram sebe za nešto pametnog :)
Sticaj oklonosti, ok zarada od stvarnih poslova pa sam na kripto gledao kao na 'sve ili ništa', plus mi je btc-e kriza pomogla da mi bude tamo zarobljena većina pa nisam mogao da diram..

Koliko se sećam ti si baš iz LTC-a nešto prerano izašao i verovatno logično čak i da nećeš ni sebi da priznaš sada podsvesno navijaš da se sve raspadne i da ni drugi ništa ne zarade, svako navija za neku svoju priču kao da će to što neko od nas napiše ovde na bilo šta da utiče.

Nemoj da se ljutiš, samo sam takav utisak stekao, sigurno bih i ja imao takav neki filing da sam prešao u $ sa tri nule umesto npr 5

Pa i nisi nego si imao više sreće :)
Ostalo je i meni malo na BTC-e ali ni blizu koliko sam bacio na pogrešnu adresu :d

Da li sam izašao prerano - prerano je pogrešan termin - samo zato što LTC nije ispratio BTC kao ostali bitniji altovi (ETH, Dash, XMR) ma čak se i ZEC lansirao dok je raga jedva dohvatila 1/4 cene DASH-a. Da je skočio na 0,03-0,05 BTC bio bih mnogo srećniji, daleko da navijam da se raspadne zbog tuđeg ćefa nego što me đubre nervira jer je MORALO mnogo bolje da bude.

Ne znam da li se dobro razumemo, ne smeta meni što LTC nije skočio dovoljno da se svi obogate nego što nije dovoljno ispratio BTC koliko su ga ostali pratili.
Druga stvar, pričati o uptrendu u ovom trenutku je čista fantazija, nije čak ni optimizam. Sad se zarađuje na razlikama a kad sve ode do bunara tad se kupuje.

E da, secam se i tok slanja na pogrešnu adresu, to je baš loš ishod :/

A slažem se, LTC tek treba da se odlepi od 0.02 konačno, e sad' koliko će to u $ biti, danas ne deluje obećavajuće, ali već za koji dan milsim sve po starom, zeleno sve. Možda bude vest bitkoin zabranio kinu i koreju

da da svega se secamo, samo sto je ovo sad predstava za nove ovce, pogotvo za ovce koje su kupovale xrp i cekali 10-20$ (jer to je sigurica), a sada su dobili samar i tek ce i svi oni koji se vode logikom da kupuji sve coine koji su jeftiniji od 1$, ale sve u svoje vreme

Pa to sam i ja pomislio, kod koga više opet može da prođe vest 'kina zabranjije kripto', ono wtf dvadeseti put. Ali onda shvatim da je sada jedno 70% novih ljudi ušlo sa novcem posledjih 6 meseci, pa eto, pali stara šema opet :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno