Pa da, ali i prvi put nakon duuugo vremena se desilo da je probijena i parabolična i logaritamska skala rasta, odnosno support, pa zato napisah kataklizma.. Pad na 8-9 hiljada bi bio prava kataklizma a ne neka zdrava korekcija, i iskreno se nadam da se nece desiti.
Ne znam da li ste ispratili, ali Bitconnect je puk’o. Znam ekipu koja je ušla nešto keša u tu priču, videćemo da li će da izvuku kintu i koliko.
Jedno pitanje...ako sam danas kupio nesto ethera, da li je bolje odma uzeti altove ili cekati da eth skoci opet na 1000 pa onda?
Posto dok je eth bio nikad veci ovih dana altovi su umirali
Sent from my Z5
Primetio sam da poslednja 3 dana tacno u 9 ujutru krene da pada, tokom noci se drzi dobro ali kako krene danas kod nas tako klizanje
Najjace logicno objasnjenjenikad ahahhahahto ova ekipa sa bencha, cim se probude krenu prodaju i ***
Zeleniće se opet sva trava. Kada je LTC ekipa sa ovog foruma pretrpela sušu od par godina i dočekala penziju, sramota je kukati što cene padaju nakon brutalnog mešanja dve države i pretnji. Žilav je kripto a sa novim tehničkim unapređenjima ima da se ispegla sve oko skaliranja i cene transakcija i zamena za druge valute. Biće verovatno ravna linija na grafiku ali uspravna ako se bude imalo strpljenja.
Ko je čuvao da naraste na 300 i kusur, taj je pera kojot super genije a to postoji samo u crtaćima.
Ok, neko ima manje, neko više sreće, ali da je neko planirao i znao da će BTC biti na ATH do skoro 20k USD - može samo da laže
Kad je krenuo pad pred novaka bilo je - očekivano pred praznike - i tad je bilo očigledno da je to glupost.
Koji sad praznici idu pa pada?![]()
Ko je čuvao da naraste na 300 i kusur, taj je pera kojot super genije a to postoji samo u crtaćima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari