Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svakih 2 meseca pucanje balona... hahaha

sta je nerealnih optimista ovde.. jer umete vi da gledate trenutnu situaciju, ako ovo u Kini prodje, sta mislite kako ce ostale zemlje da reaguju.. cena ima da ode u bunar a ne na 30k

Heh...

Nisu ti to optimisti, nego ljudi koji prodaju priču i "novčiće". Da bi neko prodao tokom panic sell-a mora da postoji neko ko će da kupi. A onda ovaj što prodaje, brže bolje, plasira priče: HOLD, time to buy, to the moon and etc.

Poslednja izmena:
HAhahaha kupite moju pricu ljudi molim vas.

Prica moze da se gleda i sa druge strane... Ljudi koji hoce da zarade, sada dizu paniku, jao sve je propalo, bunar, jadni mi, bolje prodajte, pa da kupuju to sto se prodaje panicno, pa da se naplate kada skoci ponovo... Ali treba da budes iskreno bez uvrede poseban sklop da pomislis da neko na benchu dize paniku ili nesto da bi zaradio, pa to je stvarno smehotres....
Ako nemate sta pametno da kazete, batalite gluposti...

Ja nikoga optužio nisam, samo sam naveo tržišni princip. Kao i ti. Dve strane medalje.

Kolega Tihi_Bandit je pomenuo optimiste, optimiste na forumu, dok se moja poruka odnosi na "optimiste" na celom tržištu. Ovaj podforum je manji od kapljice u okeanu.

Ako se neko našao prozvanim ja se odmah izvinjavam. Pogotovo što nisam bio precizniji, jer iskreno nisam ni video u koleginom postu da piše "ovde", posle reči optimisti.

Zato sam i pisao termine na engleskom jer se moj post odnosi na globalne termine i tržište.

Poslednja izmena:
A mozda da razmislja svako za sebe?

Moderator na benchu je jak sa manipulacijama, pazite sta radite :p Hoce preko svog staza na forumu da vas ubedi da kupujete njegove sell ordere jer nece da holduje.

Provaljen sam posle 1 posta, da nisam optimista nego da pokusavam prodam tokom panic sell-a.

Kao Kinezi poceli da banuju trgovanje digitalnim valutama pa im se sad prikljucila i J. Koreja :D *** pa ove komunjare su mozda i najveci igrac u cijeloj ovoj kripto masineriji!

^ ja licno verujem da najveci profit u celoj ovoj kripto prici ima kinezi i to ne pojedinci nego drzava. Toliki uticaj imaju na trziste u kome se vrte milijarde da mogu da rade sta hoce :)

Posle nas sa bencha vrlo verovatno, mada mozda su nas i prestigli.

Da njihove vlade namerno prave FUD i sad kupuju jeftino on naivnih amera :D

Kinezi ni najmanje nisu blesavi, ako bi banovali novcice, mislim da bi oni sami bili najveci gubitnici u tome, ako nemaju neku ideju, ****m li ga... Meni to zvuci bez veze...

Ko njih država se najviše plaši crypto novčića da će izazvati curenje novca izvan države.

A majnere i tradere tamo zabole za to, oni samo hoće da zarade i da prežive.

Regulacija cryptovalute-a je neminovna, samo neki čelnici vlada ne vide benefit od toga.
Zašto onda Rusija isto onda ne banuje crypto?

Ko njih država se najviše plaši crypto novčića da će izazvati curenje novca izvan države.

Upravo to krenuh da napišem a tražio neki članak, čisto da ne bude da pišem napamet.

"In China, the large amount of the yuan is not allowed to go abroad…Because of this, foreign exchange clients invested in the yuan in China and came to Korea and took the money."
https://news.bitcoin.com/operation-bypass-chinas-capital-controls-bitcoin-south-korean-court/

sad treba prodati sve, nikada do sada se ovo nije desilo,a pogotovo da kina banuje nesto. ne pise se dobro.

@weasel
mislis buy ordere?

Saj se vratio iz penzije, ne pise se dobro.

Ne mislim, manilupises laznim optimizmom da bi popunio svoje sell ordere jer znas da ovo puca.

Nama tu predstavljas kao optimista i da kad pada kupujes sto nema nikakve logike, tada treba prodati i to svi znaju. A kad poraste onda ces kupovati kao i svi pametni.

Sjajno, taman da unovčim onih 7 lažnih naloga koje sam napravio. :D

Ne mislim, manilupises laznim optimizmom da bi popunio svoje sell ordere jer znas da ovo puca.

Nama tu predstavljas kao optimista i da kad pada kupujes sto nema nikakve logike, tada treba prodati i to svi znaju. A kad poraste onda ces kupovati kao i svi pametni.

jok bre ja reko da treba sve da se proda, pesimisticno :d ti navlacis ljude da je jeftino i da hodluju

a mogli smo zajedno velike pare da napravimo prodavanjem price, no bice prilika opet, ljudi ovde slabo pamte.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno