KOji selloff na 1800 o cemu ? Pomozite mi da nadjem taj prvi selloff.
Naravno da nije ni prvi ni poslednji.Aha, to je u pitanju. 1800$ nie prvi.![]()
Lol, BTC se gotovo izjednačio na Cex i Bitstamp. Ko ima sad muda da uleti..opariće se. Za koji dan biće 14-15k
Prijatelju, znam ja odlicno sve "selloff"-ove i sve padove koji su bili
Pitam da mi neko pomogne da pronadjem sell of na 1800 posto njega se jedino ne secam a ovde se tvrdi da je to prvi.
Tako je. Tada sam prodao 0.813 BTC po ceni od 1950$. :facepalmTO je bilo polovinom jula ako misli na taj.
Ma nije prvi naravno, samo je bio moj odgovor na onaj poznati grafik...Ogromni pad par sati nakon sto sam sa svim usao u BCC... ima par strana unazad . A jedini se zelenio od svega i mislio sam da najbolje u njemu budem dok ovo ne prodje![]()
Naravno da nije ni prvi ni poslednji.
Mislim da je bio jun zapravo, kraj juna.Tako je. Tada sam prodao 0.813 BTC po ceni od 1950$. :facepalm
Ja bih slatko ušao sad sa par hiljada evra..siguran sam da će se vratiti na 15k narednih dana, na žalost zarobio sam se malo. Ko ima love, ovo se ne propušta.Ја уплатио данас неку сићу чисто да пробам, да уграбим талас... али се плашим да не прође овај пад док ми са етц не пребаце иако су мени паре отишле са рачуна. Вероватно чекају да скочи лтц...
Хоћу да уграбим трон и рипл док су оволишни а остатак претварам у бтц и чекам да скочи на 13/14/15 па да докупим још неке.
Prvi selloff sa grafika nije sigurno onaj na 1800 bilo je vecih padova i pre i posle tih 1800 .
Na grafiku nismo ni blizu New Paradigm faze kao sto mnogi misle kao sto su mislili na padu sa 3000 na 1900, kao sto su mislili na padu sa 5000 na 2900 kao sto su mislili na padu 100 na 50
Ja bih slatko ušao sad sa par hiljada evra..siguran sam da će se vratiti na 15k narednih dana, na žalost zarobio sam se malo. Ko ima love, ovo se ne propušta.
Optuzise me da ja prodajem pricu da bi prodao svoje. Mislim kako kako da budem ozbiljan?Koliko ste zatrovali temu, stvarno ne mogu vise da pohvatam ko je ozbiljn a ko troluje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari