A dali to važi i za altcoine?
Da ih sad kupim "povoljno" pa kasnije kako bude!?
Tj: dali se i altcoini mogu spremit na papir, ocu ih kasnije normalno moć
Ponudit za prodaju?
Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
Poslednja izmena:
A dali to važi i za altcoine?
Koliko je pametno sada prebaciti eth (1,9eth) u btc zbog forka...sta mislite ima li smisla to sada raditi? Hvala [emoji3]Nagadjanja za BTC gold su 50-100$. Zato i BTC ne skače koliko bi se očekivalo pretpostavljam.
ja mislim da nema potrebe jer je sad 0.065 btc-a sto je bas malo, a btc mozda skoci 10% max to je otprilike do 5000, i dobijes otprilike 2% zbog forka, pre ce eth da probije 20% +.
To je moje misljene , e sad *** ko zna sta ce biti
ja mislim da nema potrebe jer je sad 0.065 btc-a sto je bas malo, a btc mozda skoci 10% max to je otprilike do 5000, i dobijes otprilike 2% zbog forka, pre ce eth da probije 20% +.
To je moje misljene , e sad *** ko zna sta ce biti
Ja sam od prvog dana govorio sta je to jihanovo djubre, cene verujem da pada jer dolazi na red 2x djubre tako da se jihan ne moze boriti na dva fronta... naravno i to 2x ce zavrsiti isto u to nemam sumnje
Nadam se da će ovo drugo đubre,koje će moći da se majnuje sa grafama,malo da rastereti ETH i ostale valuteJa sam od prvog dana govorio sta je to jihanovo djubre, cene verujem da pada jer dolazi na red 2x djubre tako da se jihan ne moze boriti na dva fronta... naravno i to 2x ce zavrsiti isto u to nemam sumnje
Nadam se da će ovo drugo đubre,koje će moći da se majnuje sa grafama,malo da rastereti ETH i ostale valute
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Boga mi kako je krenulo,samo da ne bude gore [emoji4]Koja su predvidjanja za LTC?ja se nadam da on moze dobro da se ritne (na gore naravno
)
Nagadjanja za BTC gold su 50-100$. Zato i BTC ne skače koliko bi se očekivalo pretpostavljam.
XRP je " odvalio" mnoge ljude ljude sinoc...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari