Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li se ikada desilo da altovi rastu kada bitcoin opada?

Bilo je slucajeva PUMP-ova ALT-ova ( Dark Coin White Coin ) i bilo je situacija da novcic raste dok BTC pada, sto ovicno predje u PUMP-om pa posle u DUMP-om pa u bunar( MIslim da je ZEC jedan od tih primera od nedavno )...

Ali generalno to su izuzetci ( koliko sam ja uspeo da ispratim )

Bilo je slucajeva PUMP-ova ALT-ova ( Dark Coin White Coin ) i bilo je situacija da novcic raste dok BTC pada, sto ovicno predje u PUMP-om pa posle u DUMP-om pa u bunar( MIslim da je ZEC jedan od tih primera od nedavno )...

Ali generalno to su izuzetci ( koliko sam ja uspeo da ispratim )

Pa razmisljam da li to moze da se desi sa ethereumom posle btc forka. Svi ce krenuti da prodaju i da vracaju u altoe. Eth bi onda trebalo da skoci, po logici. Pa jos ako skoci dovoljno visoko, krenuce dumpovanje.
Ali nisam siguran u tu teoriju, pa reko da proverim sa iskusnijim clanovima
Kakva je sansa tako ne sto

Juce je zamenik guvernera Ruske centralne banke Sergei Shvetsov izjavio :

"... that his institution will support efforts to block access to external websites selling cryptocurrencies in the country."

Pre toga je u Septembru kako navodi deskcoin.com :
".. deputy governor of the Bank of Russia Dmitry Skobelkin told Bloomberg: "China doesn't recognize cryptocurrency as payment and forbids ICOs. Our views are absolutely similar."

Bojim se da ovo ne postane "epidemija" ?

pa evo ovde kazu da poziva na zabranu,

A navodno ce Ruska banka zabraniti menjacnice.

Sta je ovo, nestalo nekoliko poruka od danas...? Ovde izgleda radi cenzura poprilicno?...

Zeljko pise Vojakn brise tako ti to funkcionise, usput brisu ono sto ne treba zato je i pao forum na ovaj nivo na kojem je.

Ode BTC preko 5000$ i ako mu ovde svi predvidjali 2500 ..ali altovi i dalje lose ..ni makac na gore ..bar ovi sto se majnuju grafikama

Mozda sad na 0.0099 uleteti u LTC, tu mu je neka odskocna tacka cim krene BTC da pada.

Pratim i gledam, reko sad treba reagovati na $4950. Odem i skuvam kafu, vratim se a ono $5200. :)

Ocekivao sam, ali ne tako brzo. Rekao sam da kucamo ove nedelje na $5000 ali sam bio ubedjen da ce to dosta teze ici.

Iskreno, ne znam gde ce ovo stati. Jos sam malo napunio zalihe i za sada gledam da se istresem pre hard forka.

Pratim i gledam, reko sad treba reagovati na $4950. Odem i skuvam kafu, vratim se a ono $5200. :)

Ocekivao sam, ali ne tako brzo. Rekao sam da kucamo ove nedelje na $5000 ali sam bio ubedjen da ce to dosta teze ici.

Iskreno, ne znam gde ce ovo stati. Jos sam malo napunio zalihe i za sada gledam da se istresem pre hard forka.

kakva su ti ocekivanja za bitcoin cash?

Posle hard forka, gledajte kako Ethereum market cap prestize Bitcoin. A gledajte i kako Monero zauzima zasluzeno 3. mesto...

Pre hard forka u Novembru?

Sent from my iPhone using Tapatalk

kakva su ti ocekivanja za bitcoin cash?

Altovi su sad generalno ostavljeni po strani.

BTC Cash je pao jer je prestao hype oko njega, i oci su preusmerene ka drugom free novcicu - BTC Gold-u. Ja ga ne pratim, niti ga smem shortovati a longovanje je ludacki rizicno.

Sto se ostalih ALT-ova tice, generalno mislim da ce stagnirati jer svi novci idu u BTC u ovom momentu. LTC bi mogao eksplodirati uskoro, barem mi tako chart i osecaj govore.

Odbrana je na $48(bivsi ATH), ali vise forsiraju branjenje kroz odnos sa BTC-om, 0.01. Ja ga imam, stop loss bi mi bio na $45-46, dok dodatne longove otvaram tek kad predje $55+. Strpljivo i oprezno sa njim, mozda ovoga puta probiti $100 kao sto je BTC probio $5k.

@trancephorm,

Nije nista iskljuceno ali ne bih ja preveliku nadu ulivao u ETH i neki mega skok.

@eternity,

Mislim na ovaj prvi nadolazeci fork, sad 25. Oktobra.

Poslednja izmena:
@La.Prestige: kada kažeš za LTC da će eksplodirati, misliš da će cena gore ili da će pući i srozati se? :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

BTC Cash je pao jer je prestao hype oko njega, i oci su preusmerene ka drugom free novcicu - BTC Gold-u. Ja ga ne pratim, niti ga smem shortovati a longovanje je ludacki rizicno.

Sto se ostalih ALT-ova tice, generalno mislim da ce stagnirati jer svi novci idu u BTC u ovom momentu. LTC bi mogao eksplodirati uskoro, barem mi tako chart i osecaj govore.

Odbrana je na $48(bivsi ATH), ali vise forsiraju branjenje kroz odnos sa BTC-om, 0.01. Ja ga imam, stop loss bi mi bio na $45-46, dok dodatne longove otvaram tek kad predje $55+. Strpljivo i oprezno sa njim, mozda ovoga puta probiti $100 kao sto je BTC probio $5k.

@trancephorm,

Nije nista iskljuceno ali ne bih ja preveliku nadu ulivao u ETH i neki mega skok.

@eternity,

Mislim na ovaj prvi nadolazeci fork, sad 25. Oktobra.

svaka cast na brzom i profesionalnom odgovoru. Zivio

@La.Prestige: kada kažeš za LTC da će eksplodirati, misliš da će cena gore ili da će pući i srozati se? :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Mislim na gore.

Dosta ga ima u zalihama, treba se to otresti, a idealna prilika po meni bi bila posle forka, kada bude rasprodaja BTC-a (tada je moguca i neka solidna korekcija), eto fine prilike za ulazak u ALT-ove, pa izmedju ostalog i u LTC. Pratimo jos uvek sta se desava, ovo je neki trenutni plan. Ako dodje do izmena/komplikacija, napisacu. Ali opet kazem $48 i $55 su leveli koje treba pratiti, tj ako se oni probiju, moze se naslutiti sta sledi.

Ako pravilno razmisljam BTC ce do 25 og da ide gore?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Moze li se ocekivati skok ili pad posle forka za eth?
Ako krenu da se vracaju iz btc u eth, moze li doci do proboja 400$ ili bar 350$?

Ako pravilno razmisljam BTC ce do 25 og da ide gore?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Tako bi trebalo. Glavni razlog ovom skoku je upravo hype oko BTC Gold-a, koji ce se deliti kao i BCH(dobijas golda koliko budes imao bitcoina na odredjenom bloku, koji ce se zadesiti 25.10). Jos je rano da pricamo sta ce biti posle toga, ali kladio bi se da moze otici i kontra od logike tj da dodatno naraste.

Ide kraj godine, iskreno mene malo plasi ova situacija jer se nekako sve eksplozivno i nestabilno desava. Kao da smo u final fazi, pred pucanje. Recimo proletos sam govorio kako mi ovo stabilno i zdravo izgleda (mart, april i maj period). Nisam se bojao da cu se probuditi ujutro sa 30-40k $ manje zbog neplaniranog pada. Ovo sada je dosta dinamicnije i po meni dosta rizicnije, tako da dobro pazite sta radite i koliko ulazete.

Moze li se ocekivati skok ili pad posle forka za eth?
Ako krenu da se vracaju iz btc u eth, moze li doci do proboja 400$ ili bar 350$?

Ja iskreno ne vidim nikakav razlog za skok ETH-a. Da se razumemo, simpatican mi je novcic, rudarim ga svakodnevno i na veliko. Prvi od vas bi voleo da i on eksplodira i ode gore, ali plasim se reci da ne ocekujem nista od toga. $350 bi mogao dotaci, ako ti tih 15% nesto znaci. Sve preko toga je trenutno pre-optimisticno.

Edit: I jos jednom se svima izvinjavam na neodgovorenim PM, ljudi ja ne stizem. Nikome ne odgovaram kratko, uvek volim da sto detaljnije objasnim, i zato ce mi trebati ceo dan da svi dobiju odgovor. :)

Poslednja izmena:
Sto se tice samog ETH-a, vec dugo se klacka posle onog potopa nedavno, u par navrata je lepo probijao resistance i onda se opet vracao dole. Uglavnom moje misljenje je da ce da udari na 390, i mislim da je vec danima idealan buy trenutak, koji i dalje traje. Long svakako.

Sad da li ce pump uslediti uoci/nakon njegovog fork-update-a(16-17 Okt.) ili kasnije tesko je reci.

Poslednja izmena:
Je li ovo znaci da ide brutalan skok ili ? Moze li pojasnjenje ? Ako bi se istorija ponovila :D

To bi mogli da nam analiziraju iskusniji, ja sam samo primetio sličnost :)

Mogu samo da prokomentarišem da su ovih dana objavljene brojne pozitivne vesti o XRPu, a da cena još nije reagovala. Možda SWELL konferencija bude okidač, a možda ćemo morati još da čekamo?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno