Ja baš imam potpuno suprotno mišljenje. Pošto će i dolar i evro uskoro početi da se klimaju zbog katastrofalne ekonomske situacije i neodrživih dugova koji su se nakupili u sistemu, ljudi će sve više da beže u alternative, a kako je fizičko zlato i srebro prilično teško kupiti, kriptovalute su sledeća najbolja stvar.
Deluje mi da ljudi nikako da shvate da kriptovalute nisu zamišljene za štednju i ludačko okamaćivanje. One nisu zlato ili srebro.
Kriptovalute su zamišljene da budu sredstvo, da olakšaju i ubrzaju transakcije i život ljudi koji ih koriste.
Poslednja pomama i skokovi cena su dodatno pogoršali mišljenje ljudi da je dovoljno da kupe kripto valute za 100$ i da sačekaju x godina, po mogućstvu x meseci i odu da biraju jahtu.
Prilično sam ubedjen da trenutna dešavanja oko BTC-a, ludilo sa hardverom i rudarenjem, neverovatni bull run, i u eventualnoj kombinaciji sa Poloniex problemima, i možda nekim hakovanjem, će uskoro dovesti do ozbiljnog pada vrednosti i prilično dugog sušnog perioda.
Mislim da će 2017 unazaditi kriptosvet za nekoliko godina, praktično ga vratiti na početak.
Potom ćemo imati gomilu valuta koje će se svojom praktičnošću boriti za uspeh na tržištu, dok će mnoge propasti.
Oporavak će trajati godinama.
Ne bio u koži ovih što su rigove sklapali za 3-4k EUR polovinom godine ili ozbiljno investirali po skorašnjim cenama.
Ja baš imam potpuno suprotno mišljenje. Pošto će i dolar i evro uskoro početi da se klimaju zbog katastrofalne ekonomske situacije i neodrživih dugova koji su se nakupili u sistemu, ljudi će sve više da beže u alternative, a kako je fizičko zlato i srebro prilično teško kupiti, kriptovalute su sledeća najbolja stvar.
Ovaj pad je zbog neverovatnih podataka o zaposlenosti u US.
http://www.marketwatch.com/story/us-adds-222000-jobs-in-june-as-hiring-surges-2017-07-07
Svi cekaju 1. avgust, ocekuju ludacki skok ako se resi problem oko skaliranja. Taj problem postoji poslednjih 6 meseci, tako da je to vec uracunato u cenu. Mislim da ce biti dump on news. Prave pare su se uzele uveliko sa 200 na 3000, sasvim solidno. Sad treba sacuvati zaradjeno i spremati se za 2020, pa penzijaSada je vreme kada samo o fiatu treba i razmisljati, odnosno kako da se ne smanji steceno...Dani nesigurnosti i straha su pred nama i budale ocas posla srokaju cene.
Slazem se za LTC jedino masivno prihvacen coin , na 99.99% menjacnica koji ima resen segwit i sve ostale nadolazece pluginove......., cak im je mrtav marketing proradio i guraju ga veliki
Po meni smo u bearish fazi, sa izuzetkom LTC. ako ste primetili kapitalizacija je smanjena na 86-7 milijardi, i nastavlja da se smanjuje. Ne vidim u najavi dobre vesti za ETH ili BTC, sa izuzetkom LTC za koji imamo jasan i pozitivan roadmap - outlook sto bi neki rekli. sledecih 2 nedelje je kljucno, posle 25.7. ce sve biti vec odigrano i onda sta kome po BTCu dopadne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari