Bitcoin se ponasa kao neki sht pump dump coin..od 510$ do 550$ pa pad na 490 ..sve za par sati
Nadam se da ce nastaviti po planu 🙂 Ako ne bude bas jako brz skok, odnosno ako potraje par dana rast do oko 620, usudio bih se da kazem da smo u uptrendu konacno.
moze li neko da mi kaze zasto ne funcionise sistem (jer da funkcionise svi bi to radili) "kupim btc na BTC-e i prodam na Bitsamp"? Jer je razlika uvek nekih 10usd
Zaboravili ste u celoj prici glavni problem, a to je da i fiat moras da premestis izmedju menjacnica a to je zapravo najsporiji i najtupaviji deo celog lanca. BTC stize za sat vremena s minimalnim provizijama. Dolare i eure moras da povlacis uz debele provizije, cekas nekoliko dana i pravdas u banci, pa onda da uplatis isti novac uz nesto manje muke na btc-e, cekas par dana i ponavljas ciklus.
OVo sa cenom za btca postaje pravo mucenje..
vezano za bitstamp<=>btc-e trgovinu, mogu da kazem da u svetu kladionica postoji slican sistem koji funckionise u praksi (ja radio, samo te brzo banuju i ogranicavaju uplate) tipa uplatis na jednoj kladionici keca, na drugoj X i na tecoj 2, i sta god da dodje ti si u plusu nekih par %. Racunao sam juce provizija kod bitstampa za pretvaranje BTC u $ je 0,5%, vrv je i slicna provizija kod btc-e (tj kaze zmaj da je 0,2% jos bolje) za kupovinu istog. I nebitno za konfirmacije recimo drzis na btc-e 10 000 usd a na bitstampu 15 btc. I istog trenutka kad kupis na btc-e prodas na bitsampu. Razlika u ceni je veca od provizija pri razmeni btc u usd i obrnuto. Provizije depozita i withrawala su smesne kad se uzme u obzir veca suma. Sto se tice volumea na btc-e mozes odmah da kupis 10 BTC za cenu izmedju 470 i 472
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari