Bitcoin se ponasa kao neki sht pump dump coin..od 510$ do 550$ pa pad na 490 ..sve za par sati
Nadam se da ce nastaviti po planuAko ne bude bas jako brz skok, odnosno ako potraje par dana rast do oko 620, usudio bih se da kazem da smo u uptrendu konacno.
moze li neko da mi kaze zasto ne funcionise sistem (jer da funkcionise svi bi to radili) "kupim btc na BTC-e i prodam na Bitsamp"? Jer je razlika uvek nekih 10usd
Zaboravili ste u celoj prici glavni problem, a to je da i fiat moras da premestis izmedju menjacnica a to je zapravo najsporiji i najtupaviji deo celog lanca. BTC stize za sat vremena s minimalnim provizijama. Dolare i eure moras da povlacis uz debele provizije, cekas nekoliko dana i pravdas u banci, pa onda da uplatis isti novac uz nesto manje muke na btc-e, cekas par dana i ponavljas ciklus.
OVo sa cenom za btca postaje pravo mucenje..
vezano za bitstamp<=>btc-e trgovinu, mogu da kazem da u svetu kladionica postoji slican sistem koji funckionise u praksi (ja radio, samo te brzo banuju i ogranicavaju uplate) tipa uplatis na jednoj kladionici keca, na drugoj X i na tecoj 2, i sta god da dodje ti si u plusu nekih par %. Racunao sam juce provizija kod bitstampa za pretvaranje BTC u $ je 0,5%, vrv je i slicna provizija kod btc-e (tj kaze zmaj da je 0,2% jos bolje) za kupovinu istog. I nebitno za konfirmacije recimo drzis na btc-e 10 000 usd a na bitstampu 15 btc. I istog trenutka kad kupis na btc-e prodas na bitsampu. Razlika u ceni je veca od provizija pri razmeni btc u usd i obrnuto. Provizije depozita i withrawala su smesne kad se uzme u obzir veca suma. Sto se tice volumea na btc-e mozes odmah da kupis 10 BTC za cenu izmedju 470 i 472
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari