Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@student
Ako se dogovore unistili bi i sami sebe jer bi cena BTC visestruko pala zauvek.......

Jel to Vircurex poceo da isplacuje novcice? Sad cu da castim sve sto su mi vratili! Od 196 LTC-a, pojavilo mi se raspolozivih 0.00013218 :d

tim tempom vratice ti pare za 5 godina... :S:
gledaj to sa vedrije strane.. tad ce LTC biti 500$ :)

Poslednja izmena:
Evo zadnji update o mtgox-u:
Zadnje sto znam da su dve grupe zainteresovane da preuzmu mtgox, prva je oni sarlatani sto zele da ga otkupe za 1BTC i uloze neku sicu..... za sada izgleda updatuju sta ce ponuditi jer izgleda nema sanse da dobiju 200K BTC na prazne reci :D (stoka kapitalisticka)
Druga grupa o kojoj se javno nezna ko su, tip koji je preneo je od poverenja i akze uskoro ce biti poznati, radi se o grupi koja vec ima ili je imala BTC menjacnicu... za sada nije javno koliko oni zele da uloze u novu kompaniju....... zna se da zadnje ponude sudu treba da budu za par dana

Sta sam ja zakljucio da je neko video a mozda i doprineo pucanju mtgox-a zbog licnog interesa, ta prva grupa postoji VELIKA sansa da je imala insiderske informacije i da je sav BTC sa MtGox-a davno povukla......

Mark K. jos cuti kaze da ne sme nista da kaze dok se istraga vodi, da imaju neke tragove o kradji i kaze nada se da ce to biti jednog dana "uskoro" poznato...

PS: Koliko treba vremena da prodje kad potpises izjavu o prilivu (BFL mi refundirao uplacen kes) da legnu na racun?????? Ima da odem u banku i poresku i napravim nevidjeno s#^%$ majku im lopovsku

Poslednja izmena:
Zadnje sto znam da su dve grupe zainteresovane da preuzmu mtgox, prva je oni sarlatani sto zele da ga otkupe za 1BTC i uloze neku sicu..... za sada izgleda updatuju sta ce ponuditi jer izgleda nema sanse da dobiju 200K BTC na prazne reci :D (stoka kapitalisticka)
Druga grupa o kojoj se javno nezna ko su, tip koji je preneo je od poverenja i akze uskoro ce biti poznati, radi se o grupi koja vec ima ili je imala BTC menjacnicu... za sada nije javno koliko oni zele da uloze u novu kompaniju....... zna se da zadnje ponude sudu treba da budu za par dana

Sta sam ja zakljucio da je neko video a mozda i doprineo pucanju mtgox-a zbog licnog interesa, ta prva grupa postoji VELIKA sansa da je imala insiderske informacije i da je sav BTC sa MtGox-a davno povukla......

Mark K. jos cuti kaze da ne sme nista da kaze dok se istraga vodi, da imaju neke tragove o kradji i kaze nada se da ce to biti jednog dana "uskoro" poznato...

Jel to opet iz prve ruke? :)

Pa na IRC-u su obe grupe bile i diskutovale.... jedino se za tu "novu" ne zna za sad ko su jer jos ne zele da se javno objavi...
Da li ima jos nekog zainteresovanog nemam pojma..... ali bilo bi dobro da dube vise njih

PS: Koliko treba vremena da prodje kad potpises izjavu o prilivu (BFL mi refundirao uplacen kes) da legnu na racun?????? Ima da odem u banku i poresku i napravim nevidjeno s#^%$ majku im lopovsku

Nema nista od mtgoxa i coina, pomirite se s tim, sto pre to bolje ... Ako se bude podelio jednom neki dolar jos bolje, ali ovako, nema nista

@zmajns
Pak ako nebude nista, ja rasprodajem sav BTC jer ce biti znak da je kraj :)

inace ne ocekujem da mi sve vrate vec 30% (200K BTC je toliko ako ne i vise u odnosu na koliko sad znamo da fali) i procenat koliko investitori uloze u novu menjacnicu (ako su ozbiljni) jednog dana, ako BTC bude 10-20x a menjacnica vredela bilione :D

zao mi je, ali trebali ste da me slusate kad sam vam pricao da menjacnice nisu banke, pa da smatrate vas novac tamo sigurnim...
a drzali ste ga tamo da bi se igrali na berzi, ali ko oce vece, izgubi iz vrece...
ko se vec igra sa berzom, nek bude spreman da sredstva redovno vraca i salje iz wallet-a...

jesam novajlija, ali da ste poslusali taj savet, ne bi ste sad bili u debelom minusu...

zao mi je, ali trebali ste da me slusate kad sam vam pricao da menjacnice nisu banke, pa da smatrate vas novac tamo sigurnim...
a drzali ste ga tamo da bi se igrali na berzi, ali ko oce vece, izgubi iz vrece...
ko se vec igra sa berzom, nek bude spreman da sredstva redovno vraca i salje iz wallet-a...

jesam novajlija, ali da ste poslusali taj savet, ne bi ste sad bili u debelom minusu...

Banke sigurne :) Imas pozdrav sa Kipra a uskoro i od Hipo grupacije.

@zmajns
Pak ako nebude nista, ja rasprodajem sav BTC jer ce biti znak da je kraj :)

inace ne ocekujem da mi sve vrate vec 30% (200K BTC je toliko ako ne i vise u odnosu na koliko sad znamo da fali) i procenat koliko investitori uloze u novu menjacnicu (ako su ozbiljni) jednog dana, ako BTC bude 10-20x a menjacnica vredela bilione :D

kad bi se sad podelilo tih 200k, svi bi krenuli da dampuju i ode cena dole...

Banke sigurne :) Imas pozdrav sa Kipra a uskoro i od Hipo grupacije.

mnogo sigurnije od ovih net menjacnica... ne znam koja nije bila pod napadom, a dve [od kolko 5 njih?] je i prslo
to je bas visok procenat...

a od gomile banaka, tek par bude opljackano ili dafina scenario... totalno neuporedivo...

kad bi se sad podelilo tih 200k, svi bi krenuli da dampuju i ode cena dole...

Pa vidi ljudi koji su na mtgox-u su uglavnom oni od prvog dana, ako nisu do sad dumpovali, sutra sigurno nece...
Cak sta vise par njiz znam sto su izgubili SVE i neki od njih su na 500$ poceli polako ponovo da kupuju BTC...

Jel to Vircurex poceo da isplacuje novcice? Sad cu da castim sve sto su mi vratili! Od 196 LTC-a, pojavilo mi se raspolozivih 0.00013218 :d

Citiracu sam sebe zbog cifre... Povecao mi se iznos opet. Sada imam na raspolaganju 0.00016762 :d
Nije to lose, za 6426 godina ce mi isplatiti sve ,)

Mada palo mi je nesto na pamet ali nisam siguran, mozda je to ona kamata koju isplacuju ljudima za cuvanje novcica kod njih.

Ohoho, nisam znao da je to bas toliko :trust:
Cik pogodite koji novcic ce da dozivi boom? :d

ma nije ovo ništa, imali su ludi kinezi i 4x veći obim od ovoga. nešto tipa 16-17 mil LTCa za 24h :d

Naravno da ne, zato i jeste toliko obim :D

Daj da napravimo mi neku našu berzu bez provizije i da klikćemo dok se boje na monitoru ne rastope. :d

Citiracu sam sebe zbog cifre... Povecao mi se iznos opet. Sada imam na raspolaganju 0.00016762 :d

Mada palo mi je nesto na pamet ali nisam siguran, mozda je to ona kamata koju isplacuju ljudima za cuvanje novcica kod njih.

lepo ti cuvaju novcice nema sta, na sigurnom su :D

Bas im hvala :d Kada bi oni hteli da meni vrate novcice a da ja njima placam kamatu do kraja zivota, stvarno ne bih imao nista protiv ;)

nezahvalno je ista reci...ali...

da sam na tvom mjestu, razmislio bi da kupim BTC pa da sacekam pad LTCa u odnosu na BTC kako bi povratio kolicinu novcica.
ovo je zasnovano na predpostavci da ce odnos BTC/LTC padati u korist BTCa.

ako se odlucis na takav potez, sacekaj LTC na 0.0235 ili odnos koji ti odgovora... ali cekaj strpljivo.

ASIC@
nadam se da si poslusao I nesto zaradio :D

Zadnji info of malo pre:

Druga grupa koja ja zainteresovana za MtGox je OKcoin :)
Oni predlazu da odma po restartu kad preuzmu sajt, procenat BTC vrate korisnicima kao i 49% nove kompanije bude u vlasnistvu kreditora... takodje najavljuju da investiraju "nesto" kesa

To moze da bude pokretac cene i za BTC i za LTC cak i ovaj dump moze da bude pokazatelj takvog poteza jer kitovi gledaju da jos koji put dodju do jeftinih BTC

Auuuuu al prste novcici: 0.00023626
Kako su krenuli trebace im manje od 4000 godina da mi vrate sve, nisam ocekivao da budu ovako ekspeditivni :d

To moze da bude pokretac cene i za BTC i za LTC cak i ovaj dump moze da bude pokazatelj takvog poteza jer kitovi gledaju da jos koji put dodju do jeftinih BTC

Daj te ljudi, zar zaista mislite da "kitovima" treba jos novcica???
Moje misljenje je da im je dovoljno ovoliko koliko imaju, a da rade pump/dump i zaradjuju na razlici u ceni. Pomnozite razliku u ceni i zakljucite koliko bi vama trebalo novcica za lepu zaradu (1K, 10K, 20K)? A razlika u ceni je i po 100USD....matematika je jasna. Ovo je vec cetvrti put da rade identicnu stvar....Moje miisljenje, barem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno