Evo zadnji update o mtgox-u:
Zadnje sto znam da su dve grupe zainteresovane da preuzmu mtgox, prva je oni sarlatani sto zele da ga otkupe za 1BTC i uloze neku sicu..... za sada izgleda updatuju sta ce ponuditi jer izgleda nema sanse da dobiju 200K BTC na prazne reci(stoka kapitalisticka)
Druga grupa o kojoj se javno nezna ko su, tip koji je preneo je od poverenja i akze uskoro ce biti poznati, radi se o grupi koja vec ima ili je imala BTC menjacnicu... za sada nije javno koliko oni zele da uloze u novu kompaniju....... zna se da zadnje ponude sudu treba da budu za par dana
Sta sam ja zakljucio da je neko video a mozda i doprineo pucanju mtgox-a zbog licnog interesa, ta prva grupa postoji VELIKA sansa da je imala insiderske informacije i da je sav BTC sa MtGox-a davno povukla......
Mark K. jos cuti kaze da ne sme nista da kaze dok se istraga vodi, da imaju neke tragove o kradji i kaze nada se da ce to biti jednog dana "uskoro" poznato...
Evo zadnji update o mtgox-u:
Zadnje sto znam da su dve grupe zainteresovane da preuzmu mtgox, prva je oni sarlatani sto zele da ga otkupe za 1BTC i uloze neku sicu..... za sada izgleda updatuju sta ce ponuditi jer izgleda nema sanse da dobiju 200K BTC na prazne reci(stoka kapitalisticka)
Druga grupa o kojoj se javno nezna ko su, tip koji je preneo je od poverenja i akze uskoro ce biti poznati, radi se o grupi koja vec ima ili je imala BTC menjacnicu... za sada nije javno koliko oni zele da uloze u novu kompaniju....... zna se da zadnje ponude sudu treba da budu za par dana
Sta sam ja zakljucio da je neko video a mozda i doprineo pucanju mtgox-a zbog licnog interesa, ta prva grupa postoji VELIKA sansa da je imala insiderske informacije i da je sav BTC sa MtGox-a davno povukla......
Mark K. jos cuti kaze da ne sme nista da kaze dok se istraga vodi, da imaju neke tragove o kradji i kaze nada se da ce to biti jednog dana "uskoro" poznato...
PS: Koliko treba vremena da prodje kad potpises izjavu o prilivu (BFL mi refundirao uplacen kes) da legnu na racun?????? Ima da odem u banku i poresku i napravim nevidjeno s#^%$ majku im lopovsku
zao mi je, ali trebali ste da me slusate kad sam vam pricao da menjacnice nisu banke, pa da smatrate vas novac tamo sigurnim...
a drzali ste ga tamo da bi se igrali na berzi, ali ko oce vece, izgubi iz vrece...
ko se vec igra sa berzom, nek bude spreman da sredstva redovno vraca i salje iz wallet-a...
jesam novajlija, ali da ste poslusali taj savet, ne bi ste sad bili u debelom minusu...
@zmajns
Pak ako nebude nista, ja rasprodajem sav BTC jer ce biti znak da je kraj
inace ne ocekujem da mi sve vrate vec 30% (200K BTC je toliko ako ne i vise u odnosu na koliko sad znamo da fali) i procenat koliko investitori uloze u novu menjacnicu (ako su ozbiljni) jednog dana, ako BTC bude 10-20x a menjacnica vredela bilione![]()
Banke sigurneImas pozdrav sa Kipra a uskoro i od Hipo grupacije.
kad bi se sad podelilo tih 200k, svi bi krenuli da dampuju i ode cena dole...
Jel to Vircurex poceo da isplacuje novcice? Sad cu da castim sve sto su mi vratili! Od 196 LTC-a, pojavilo mi se raspolozivih 0.00013218 :d
Citiracu sam sebe zbog cifre... Povecao mi se iznos opet. Sada imam na raspolaganju 0.00016762 :d
Nije to lose, za 6426 godina ce mi isplatiti sve ,)
Mada palo mi je nesto na pamet ali nisam siguran, mozda je to ona kamata koju isplacuju ljudima za cuvanje novcica kod njih.
nezahvalno je ista reci...ali...
da sam na tvom mjestu, razmislio bi da kupim BTC pa da sacekam pad LTCa u odnosu na BTC kako bi povratio kolicinu novcica.
ovo je zasnovano na predpostavci da ce odnos BTC/LTC padati u korist BTCa.
ako se odlucis na takav potez, sacekaj LTC na 0.0235 ili odnos koji ti odgovora... ali cekaj strpljivo.
Auuuuu al prste novcici: 0.00023626Citiracu sam sebe zbog cifre... Povecao mi se iznos opet. Sada imam na raspolaganju 0.00016762 :d
Nije to lose, za 6426 godina ce mi isplatiti sve ,)
To moze da bude pokretac cene i za BTC i za LTC cak i ovaj dump moze da bude pokazatelj takvog poteza jer kitovi gledaju da jos koji put dodju do jeftinih BTC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari