zmajns
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.06.2001
- Poena
- 650
radi onaj restoran u bgu![]()
S obzirom da poznajem gospodina, veruj da od danas ne radi
radi onaj restoran u bgu![]()
S obzirom da poznajem gospodina, veruj da od danas ne radi
Ako bolje pogledas - NOVAC IDE NAPOLJE, samo btc ne ide, a cena je tu gde jeste od juce, pa ili prodaj, isplati sebi kes ili cekaj, ne vidim sta tu ne valja?
al eto radio je do sad.
i kako sad, jedeš platiš i čekaš da te puste napolje?![]()
Inace ko ima kesovine na Gox-u nek kupuje obavezno!
Cena je vise nego povoljna...
problem je u manipulacija koju je započeo gox, a sada drugi nastavljaju i o tome stalno pričam - manipulacijida bi se oborila cena .. prodaj ali po kojoj ceni u PM ?! po ceni koja odgovara onom ko treba da te isplati a to je berza.. nemaju bre para da isplate sve koi žele da pobegnu i morali su nešto i oni da naprave veštački.. pritisak će rasti i na druge manje berze zbog Gox-ovog srnja.. pre tri dana sam pisao o ovome..
kasno je, odoh.
Ne mora da znaci, stvar je samo u brzini konfirmacije, meni je za pola sata stizala potvrda o prebacivanj sa vircurexa na stamp, stvar je samo softvera i servera sve ostalo ide trenutno ako imas novcice
Gox pare ne isplacuje vec 9 meseci, moze da pocne sta hoce, vise se ne pita. A stamp je izuzetno likvidan. A uzmi u obzir da bilo ko od njih, ako mu se bas hoce, moze sutra da zapali sa parama, a mi bi mogli samo da gledamo u prazno. Dakle, ne kockas se sa vise nego sto si spreman da izgubis
da li misliš da će i dalje biti dovoljni likvidni ako pola Usera oće da isplati coine da bi:
1. pobeglo iz veštački napravljene nestabilnosti BTC-a
2. pobeglo u galopirajući Dodge na drugim berzama..
ooo daa, puno ljudi želi ovo od juče !
niko nema te pare odjednom.
ajmo svi donaciju za igysu da manje prica vise cita![]()
Čitam pomno i baš zato tvrdim nije nikakav fork ni Ddos, nego berze manipulišu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari