Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
na kolko dugo je bio 1e? ako je na par sati, jedan dan ili par dana, to ne racunam...

poenta je da se pre mnogo bolje rudario ltc, nego sad u zadnje vreme, bas kad sam ja uskocio u voz... doduse ne sumnjam da ce se opet lepo rudariti ltc...

ipak sam ja nesto ranije uleteo, pre tih legedarnih 1000$ :p

A ako je mesecima bio ispod 3e sta onda? Sedi lepo i citaj sutra kad ustanes. Bice ti to lepo stivo da razumes situaciju u kojoj se sada kao rudar nalazis.

A ako je mesecima bio ispod 3e sta onda? Sedi lepo i citaj sutra kad ustanes. Bice ti to lepo stivo da razumes situaciju u kojoj se sada kao rudar nalazis.
Ti jos drzis to sto sam napisao pre 3 nedelje ..za to vreme ti ltc nije bas prosperirao..svi ste majnovali doge i zurili da ga odmah prebacite u ltc...a da niste imali bi 2-3 puta vise para sad.

Poslednja izmena:
Ti jos drzis to sto sam napisao pre 3 nedelje ..za to vreme ti ltc nije bas prosperirao..svi ste majnovali doge i zurili da ga odmah prebacite u ltc...a da niste imali bi 2-3 puta vise para sad.

Kad bi baba imala bila bi deda

Nemozes razmisljati tom logikom. Da sam ja cuvao sve LTC koje sam iskopao od aprila do septembra imao bih 50000$ ali nisam, *** tako ti je to.

ee da smo svi sacuvali samo deo iskopanih BTC-ova , sad bi imali svoja ostrva i jahtice i gledali kako berze ne rade ;)

sta se zaledio ovaj btc-e na wizu? ... a ne mogu ni da se ulogujem...

"pravi" novu cenu LTC-a , da jos malo uplasi ove nove nacitane sveznalice ;)

nemoj 6$ mnogo je ;), ja sam stavio za 20$ da kupujem , ali BTC ;)

Trenutna cena ltc-a niska? Ahahaha...

Pa zaradjuje se preko 10k dinara mesecno CISTO na 1mhs kad se otkinu svi pomenuti fee-evi i struja... Plus ovo je najpesimisticnija racunica sto sam napravio...

A prosle godine se radilo za malo vise od struje, cak je i veliki broj ljudi gasio masine i cekao bolje vreme, ako se secate :)

ne vredi pricati, ovi od juce sto su poceli, a sto nece da citaju, misle da treba da se zaradi po 1000$ po 1 MHs, i ovo im je smak sveta

Bter ima problem ili stvarno rade? Ne mogu da povucem BTC celo popodne, nije mnogo mogu da prezalim :), dnevna kolicina.
Pogledajte prilog 135496

Da se pohvalim, legle mi pare sa Bitstamp a za 7 dana na intesa racun :)

Sporo je to :D Ja sam skoro povukao pare sa bitstampa i da kucnem u drvo stigle za 3 dana na intesa racun.

Trenutna cena ltc-a niska? Ahahaha...

Pa zaradjuje se preko 10k dinara mesecno CISTO na 1mhs kad se otkinu svi pomenuti fee-evi i struja... Plus ovo je najpesimisticnija racunica sto sam napravio...

A prosle godine se radilo za malo vise od struje, cak je i veliki broj ljudi gasio masine i cekao bolje vreme, ako se secate :)

Ma problem je sto su novopeceni rudari poceli da citaju temu kad su se spominjale cifre od 200$ za LTC pa im sad ovo izgleda malo :p

BTW Dobio sam mail od blockchaina da se povecava fee

Poslednja izmena:
ne vredi pricati, ovi od juce sto su poceli, a sto nece da citaju, misle da treba da se zaradi po 1000$ po 1 MHs, i ovo im je smak sveta

Ljudi/deca ocekuju da ako ulozi 1000 eura i rig da ce onda zaradjivati 500 eura custo svaki mesec ...

dakle ovo je njihova filozofija

1. Da ne radim nista (to jest da igram igrice na kompu)
2. Da dobimjem gomilu para (dok igram igrice na kompu).
3. Istovremeno da drzim dve graficke u kucistu da kopaju (posto mama neda da imam nered u sobi), dok se igram na trecoj
4. Da zaradim usput 500-600 evra mesecno i da kazem da sam samostalan.
6. I naravno kada nesta neznam pitacu na forumu sve kako i sta da radim
7. Na kraju cu se hvaliti da sam biznismen i da to sto radim sam stekao zahavljujuci svojim velikim znanjem (koje sam stekao postavljajuci pitanja na forumu koja se barem lako mogu naci na google-u)

Takodje mi ide na zivce filozofija "ako ode diff mora ici i cena gore"...

Cena ce ici gore kada dodju ljudi koji zele kupiti/platiti nesta LTC-om ili prodati nesta za isti, a nece cena skociti zato sto se nama isplativost pala (mos mislit neko je cuo da mi zaradjujemo manje para pa ce potrzati dadigne cenu kako bi nama bil0 lepo )..

P.S. Ja mislim da je i ova isplativos LTC-a velika da je relano da se rig isplati za 9-10 meseci a ne za 4-5 meseci kao sto je sada slucaj, ali dobro dokle god je ovako ja se ne zalim :p

Da imam jedno pitanje.

Da li je neko cuo za http://www.payoneer.com/ i da li mogu preko toga da povucem pare sa menjacnica ??? (u pitanju je masterCard debitna kartica )...

da budemo iskreni, ima pun K, komplikacija i nisam se tome nadao kad sam poceo ovde, ali ***, sta je tu je...

prvo nisam ni sanjao da postoji fee za pool, pa onda fee za prebacivanje iz menjacnice bilo gde drugde, pa fee banka sto naplacuju, pa sto te pokrade pool, pa sto trebas hiljadu cuda da skeniras/uslikas ne bi li te registrovali, pa to sto ti lova nije sigurna na berzi, jer ih svaki cas napadaju, a moras tamo da je drzis ako oces da poslujes, sem ako te ne mrzi da je svaki cas vracas u novcanik, pa iz novcanika na berzu i tako u krug, pa sto ne kopas onoliko koliko ti kalkulator kaze, pa sto nisu svi kalkulatori ujednaceni, vec svako prica svoju pricu, pa sto su cene trenutno bas niske i ne isplati se prodavati, a hitno ti trebaju sad pare, pa sto ne znas na kojoj berzi da dizes lovu, jer niko detaljno da kaze na btc-e se dize preko te i te opcije, skrill vise ne postoji, btc-e kod ne radi posao, preko cega sad dizati, a preko cega na bitstampu, a da nije wire koji trazi min 500 ili 1000$, vec kombinacija za 100$, pa sto ti nije sigurno da prodajes preko btc kod-a privatnom licu, pa sto tako sporo idu konfirmacije i slanje para, zamena, pa sto cekas SEDAM dana da ti stignu te pare... zasto treba cak 7 dana da ti stigne nesto sto je vec kompjuterski proknjizeno? realno bi bilo da ti te pare imas u banci vec sutra... aj i tri dana mogu da sacekam, ali reci mi da je normalno cekati nedelju dana za svoje pare???

A nekon svega što si naveo ti nama kažeš da nam je sveo ovo palo s neba i da ne vidiš razlog zbog čega ljudi kukaju kad je sve prosto i jednostavno. :D

@Detector Ja nisam probao ali znam da su ljudi normalno podizali pare preko Neteller ili Payoneer.
neteller+ maestro karticu ti naplate 15$.
imas uputstvo, treba sken par dokumenata za verifikaciju....

Poslednja izmena:
Da li je neko cuo za http://www.payoneer.com/ i da li mogu preko toga da povucem pare sa menjacnica ??? (u pitanju je masterCard debitna kartica )...[/QUOTE]

Za njih ne,pogledaj PAYEER primaju i bitcoin slanje na IBAN-SWIFT minimalan iznos 100 EUR-USD

@Detector Ja nisam probao ali znam da su ljudi normalno podizali pare preko Neteller ili Payoneer.
neteller+ maestro karticu ti naplate 15$.
imas uputstvo, treba sken par dokumenata za verifikaciju....

pitam za Payoneer zato sto nju vec posedujem i koristim za neke druge stvari pa ako bi ju mogao koristit i za ovo taman bi mi upo bager u med, jer bi izbegao zezanje sa bankama ...

sto se tice dokumentata imam sve pasosse i licne karte u kompu skenirane vec :p

nista igracu se sa tim pa javim kako sam prosao ;)

P.S. Hvala vam puno na odgovorima

Poslednja izmena:

Drzim, nego sta. Jos uvek ne znas kakvu si glupost odvalio. Ti razmisljas od danas do sutra i ne razumes zasto mi preferiramo ltc. Realno, skoro si krenuo da kopas i jos mnogo toga treba da skapiras.
Nema razloga da se prozivas zbog toga. Razumeces.
Nista bitno se nece desiti danas ili sutra vec za minimum par meseci. Treba malo i unapred da razmisljas.

nisam jos video ko podrzava povlacenje na payoneer, i mene bi zanimalo posto je imam od ranije, spominjalo se nesto na btc-e a li jos uvek nista nema

Je l' ima ovde talenata kao ja koji su kupili LTC po prosečnoj ceni oko 23 dolara, za 25.000 eura :p

Ne žalim se, ideja nije ni bila kratkoročna zarada, neka stoji, ali ***, za sada deluje kao glupa investicija.

Tu je i oprema koja rudari, ali mi to delovalo previše sporo, pa sam hteo da ubrzam pravljenje zalihe LTC-a. I ovo što se rudari ne prodajem, samo skupljam. Šta čekam, tj koju cenu, nemam pojma, ali gledam na to u perspektivi više godina, ne brinu me mnogo ove ocilacije generalno, da padne na 5 dolara, opet bi mirno spavao i probudio se u 13h, kao sada :smoke:

Ne, ko ima garsonjeru treba da proda i uloži u LTC :smoke:

a ovaaaj, što je btc-e down? :S:

Ne, ko ima garsonjeru treba da proda i uloži u LTC :smoke:

a ovaaaj, što je btc-e down? :S:

sviđa mi se kako razmisljas. :D

samo si morao da sačekaš malo sa kupovinom.

inace, trziste nekretnina je u čabru, stanovi će tek da idu dole, a sa njima i rente.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno