Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo i zašto

Hello, This is Pete from CoinedUp.com
I'm sure you all have heard of what happened to mtgox recently. In summary, they double paid-out a significant number of withdrawals, because of some automated withdrawal code that was poorly written.
First off. We do not have that problem. So, not to worry.
One issue we are having is that some nefarious group is now trying to scam all the other exchanges (including us), by trying to replicate the issue that mtgox had. Again, we do not and could not have the same issue as mtgox, however, it is annoying to see a lot of our transactions become mutated (these appear as double-spends on blockchain.info https://blockchain.info/double-spends)
That is just an annoyance and is not the specific reason that bitcoin deposits/withdrawals are down right now.
The main reason is simply that we don't know what is going to happen next, and we don't want to lose your bitcoins! To my knowledge, the bitcoin network has never seen a mutated transaction rate that was this high, and clearly there are some bad actors out there attempting some sort of scam.
It might be over overcautious, but we're keeping the deposits/withdrawals offline until we can do some further investigation. I'm predicting we'll turn them back on in about 3-4 hours.
If you have anything to add, please comment.
PS: Customer Service is a bit behind as well. Sorry for the delay. Please be patient.
EDIT: This is an interesting thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=457546.0

http://www.reddit.com/r/CoinedUp/comments/1xkft8/why_are_bitcoin_depositswithdrawals_offline/

a samo sto sam ugasio kpmp, sad treba da ga palim ponovo :banghead:
da rasprodam sve i cekam cenu da padne

cekcekcek, da li ima neka menjacnica na koju kad posaljes odma dpdaje btc bez konfirmacija?

Poslednja izmena:
beše i mtgox najavio ltc? :D

Ma sve vece berze su najavile da cekaju trenutak za LTC, zato cena i stoji a ne zato sto masoni kupuju :)
Coindesk neposredno je spominjao LTC, BTC china, sad Houb-i, Bitfinex ne treba zaboraviti drze dobar deo i vec imaju LTC...
MtGox je jedino bio prvi sa izjavom o uvodjenju LTC, ostali svi imaju plan da to odrade... cak su blentavi novinari potali CEO-a Houbia za Dogecoin u istoj recenici sa LTC-om.. samo je rekao da ga za sad prati... znaci lepim recima da ga ne interesuje, dok je LTC potvrdjen

ako ima neko da odgovori na brzinu

Jel si ozbiljan, pitanje da li su hackeri i od MTGox-a uspeli nesto da izvuku jer se te transakcije vide da su ilegalne... kad se analizira blockchain i znaju ko ih je vukao... a i treba razumeti dobro materiju da bi isto probao...

samo je vazno da odredjena menjacnica kreditira racun pocim se transakcija pojavi na blokchainu, znaci bez konfirmacija

samo je vazno da odredjena menjacnica kreditira racun pocim se transakcija pojavi na blokchainu, znaci bez konfirmacija

Jel se zezas ili zaista postoji berza koja je toliko glupa da ti tako nesto dopusti ? ;)

Sto se tice duplih isplata, jednom sam dobio duplo, valjda oko 0.2 btc isplatu sa Bter-a .. prijatno sam se iznenadio :) i cak razmisljao da im vratim xe xe .. a onda sam se setio kako su mi samoinicijativno, bez obavestenja promenili adresu YAC walleta i sve sto je periodicno islo sa poolova u nekih par dana mi je moglo bukvalno biti "orobljeno" od strane doticnih.. al su mi ipak posle samo jednog e-maila supportu priznali da su to uradili zbog valjda promene verzije walleta, i sve novcice iz starog prebacili u novi wallet..

A kako je doslo do toga da dobijem duplu BTC isplatu nemam pojma .. opet za neke ogromne transakcije koje mogu kao da ojade Gox - pa valjda su imali ukupan ulaz izlaz pa i kontrolisali ga sa vremena ns vreme, a dodstno jos velikre transakcijr i mogli tako u roku od odmah primetiti razliku, izolovati transakcije koje su duple i preduzeti nesto da se vise ne desava.. sve je to njesra i kupovina vremena.. ispisati se javno na proizvod koji jos uvek prodajes i na kome si zaradio enormno, je blago receno bolesno, ili je jednostavno krajnja namera i bila od pocetka da se zdimi s parama ;)

Sta li hoce ovaj sa tolikom kupovinom FTCa

BTC-e dolari na prodaju :)

(u evrima,dinarima ili neka r9 270 sa jednim sestopincem)

Poslednja izmena:
ma digli su paniku za dzabe, te duple transakcije ne dobijaju konfirmacije, znaci nema opasnosti, fora je samo sto se vide ali stoje unconfirmed,, e sad u koliko ima neka menjacnica da dodaje novcice pocim se pojave na blokchainu iako imaju 0 konfirmacija one mogu da stradaju, isto je fora sto kada to urade recimo kontaktiraju mtgox i kazu da su poslali a da im ne leze na racun, onda oni provere, vide transakciju ali i vide da nema konfirmacija, e sad da li ce poslati bez konfirmacija na njima je, ukoliko sam ja to dobro shvatio da je u ovome problem, a u stvari nema problema, nije potreban nikakav haker za tako nesto, to moze da uradi svako od nas

Poslednja izmena:
zanimljiva situacija i pomalo zabrinjavajuca, posto mi deluje da se ipak problem pojavljuje globalno, slao sam sa licnog walleta (multibit) na blockchain, posto imam iphone aplikaciju pa da testiram nesto, posle par sati transakcija je vracena automatski od strane blockchaina iako je vec legla na wallet?! Ocigledno su svi nesto sad poceli da cackaju i da testiraju live, pa savetujem izbegavanje vecih transakcija da se izbegne nerviranje :)

daj kazi kako i mi da cackamo da se oparimo, casticemo te nesto

kupujem ltc, btc, btce kod (82din/1usd) , ltc i btc po btce kursu minus provizija 5-10% u zavisnosti od sume

Na btc-e buy order na 0,0004 je 1623 BTC :)

Nista, kopati i cekati da rese...

u medjuvremenu kupujem mtgox i bitstamp naloge, verifikovane, cena za 1btc po dogovoru :D

Jel se zezas?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno