Da ne ulazis u ***** koja su skocila 150% za par dana .. Jer je to najboli nacin da zarobis pare ...
Gedao sam skok gomile coin-a koji su tako skakali za par dana po nekoliko stotina % i uvek sam furao istu pricu ...
Ali ako oces kupi taman da mi doniras pare jel sam ja igrom slucaja uzeo istu tu shibu za 250$ pre par dana ( ima i post na forumu ) ..
Mada mogu da ti olaksam posao i da ti posaljem broj racuna taman i da mi das te pare direktno na racun ( jednostavnije je ) ...
Ako ne znas gde ces sa parama i oces da uletis u kripto
BTC -> izlaz sa pola na 90k sa drugom polovinom na 120k
ETH -> izlaz na 8k sa pola sa drugom polovinom na 9.9k
Pisem ovo jel mislim da si tek usao u pricu ( ne znam da li je to istina ali eto moj iskreni savet za svaki slucaj )
Ne ocekuj veliki profit i nikako ne ocekuj sada profit veci od 2x ..
EDIT
@Simke1984 Slazem se ovo je zagrevanje ako probijemo 52-53k onda je 60-65k odma iza coskai to bi lako mogao biti lokalni "blow off top" ...
I ako dodjemo do tih cifara uskoro ( citaj sledece nedelje ) ne gine nam neka korkecija u skorijem momentu ( lupam sad cifre ali da kazemo sa 70 na 60k ) ...
Bilo kako bilo ja sam sad vec uveren da cemo videti cifre od 80-90k do kraja godine .. I nakon toga ide igranka da li cemo probiti 100k i otici u taj zadnji push ili ne ...
svakako ne ocekujem nista iznad 150-170k da cemo dostici u ovom ciklusu ( a planiram totalni izlaz na oko 120k )
takodje planiram da tad stavim deo profita na short negde u tom trenutku ( deo profita od ovih poluga koje sam otovrio kad smo testirali testirali 20 week moving average ) ..