Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne misli na to to je old, nego na igru reci da provuce safe moon ili neki drugi coin kroz neku recenicu koja nema veze sa kritpovalutama.
Da , jeste ali je prošlo nekako ne zapaženo ovo, a ako se desi može biti jako interesantno :)

Vrati se na maj ;) nije bas proslo nezapazeno. Dodge je izdivljao kao nikad.

Na berzi niz oprečnih signala, treasury yield raste, ali se junk bonds drže, iako dolar raste. 🤷‍♂️ Začudo, stock market kulira sve znake upozorenja, uprkos solidnom padu, nema nikakvog signala za paniku. Sve me to navodi na misao da ćemo da imamo solidan skok u toku sledeće nedelje. Ovakve turbulencije, usponi i padovi su karakteristični za stock bull market koji se bliži kraju. Na kraju će samo sreća odlučiti kome opanci, a kom obojci.

Aj još malo o berzi, pošto ona ovde vedri i oblači.

screenshot.png

SPX, plavi trendline je support/resistance u ovom periodu otkako se tržište oporavilo od pada prošče zime. Vidi se da smo potonuli ispod, ali to ne mora da znači problem. Čak ćete primetiti i jedan bullish divergence tu na kraju. Ukupan apetit za rizik na osnovu VIX, cene zlata, vladinih obveznica i high yield obveznica je još prilično visok.

Žuti trendline je support/resistance celog bull marketa još od 2008. On u svakom stock market balonu biva probijen pri kraju kada pohlepa nadvlada oprez. Prošli put je od njegovog probijanja do kraha berze 2008. prošlo 14 meseci. Ovaj put smo ga probili pre 11 meseci, kraj verovatno nije daleko. Kada više ne bude držao, to je kraj sadašnjeg balona.

Moj oprezni zaključak je da smo verovatno ušli u poslednji šiljak stock marketa, koji će doneti i poslednji trzaj kripto ciklusa o kome govorim još od juna. Par nedelja ili meseci velikog rasta pred veliki kaboom. Ali oprez, ne samo da je moguće da grešim, već i razni rizici vrebaju da slome berzu pre nego što se ovaj scenario odigra. Recimo, još dva kineska građevinara su pred dužničkim bankrotom, ogroman problem za zemlju gde je 15% ekonomije u građevinstvu.

tu i tamo, mozda se neki malo ritne, ali nije vrijeme za alt sezonu dok btc ide prema novom ATH, ako se desi neka stagnacija BTC-a onda se moze malo igrati altovima ovo je period kad BTC treba da je dominantan dio portofolija.

ima li neko neko predvidjanje za XLM, ja ga se nakupovao racunajuci kao neku siguricu

Prilozi

• Screenshot (1).png
    Screenshot (1).png
    20.9 KB · Pregleda: 103
Poslednja izmena:
Razmišljam se na kojoj cifri da izadjem iz BTCa. Dal možda na 55.000$ ili 57.000$/58.000$, ako uopste stignemo do tu. Nisu svi koji misle da je bear već izasli. Neki ljudi misle, svi koji su bear stava već su izasli, nema vise obaranja cena, e sad samo se akumulira i idemo na gore. Pa nije bas tako. To sto mislim da je bear, ne znaci da ću dati BTC za malu cenu. Zašto žuriti sa izlaskom kad se može sačekati još malo i uzeti još neki skok. Od 55.000$+ već mogu da razmišljam o prodaji. A mnogi koji su ušli na 55.000$+ i zadesio ih slom, sad ako im se ukaze prilika ima odmah da prodaju samo pare da izvade, tako da neće to tako lako ici na ATH. A i kitovi koji su kupovali na 30.000$, zašto ne bi prodavali na npr 60.000$? Pa to im je duplo. Na veliki novac, profit od 100% je ogromna suma. Nisu svi kitovi ušli da čekaju BTC na 1.000.000$, i da drže BTC 100 godina. Došli da naprave pare i idu dalje. Momak na slici me bas nasmejao😂.
99BCF247-1670-47D5-89F2-C58E04AA888D.jpeg

Sta ocekivati od SHIBE ? za 3 dana skocila skoro 1.5x , dal ce jos da besni ?
Da ne ulazis u ***** koja su skocila 150% za par dana .. Jer je to najboli nacin da zarobis pare ...

Gedao sam skok gomile coin-a koji su tako skakali za par dana po nekoliko stotina % i uvek sam furao istu pricu ...

Ali ako oces kupi taman da mi doniras pare jel sam ja igrom slucaja uzeo istu tu shibu za 250$ pre par dana ( ima i post na forumu ) ..

Mada mogu da ti olaksam posao i da ti posaljem broj racuna taman i da mi das te pare direktno na racun ( jednostavnije je ) ...

Ako ne znas gde ces sa parama i oces da uletis u kripto
BTC -> izlaz sa pola na 90k sa drugom polovinom na 120k
ETH -> izlaz na 8k sa pola sa drugom polovinom na 9.9k

Pisem ovo jel mislim da si tek usao u pricu ( ne znam da li je to istina ali eto moj iskreni savet za svaki slucaj )

Ne ocekuj veliki profit i nikako ne ocekuj sada profit veci od 2x ..

EDIT @Simke1984 Slazem se ovo je zagrevanje ako probijemo 52-53k onda je 60-65k odma iza coskai to bi lako mogao biti lokalni "blow off top" ...

I ako dodjemo do tih cifara uskoro ( citaj sledece nedelje ) ne gine nam neka korkecija u skorijem momentu ( lupam sad cifre ali da kazemo sa 70 na 60k ) ...

Bilo kako bilo ja sam sad vec uveren da cemo videti cifre od 80-90k do kraja godine .. I nakon toga ide igranka da li cemo probiti 100k i otici u taj zadnji push ili ne ...

svakako ne ocekujem nista iznad 150-170k da cemo dostici u ovom ciklusu ( a planiram totalni izlaz na oko 120k )

takodje planiram da tad stavim deo profita na short negde u tom trenutku ( deo profita od ovih poluga koje sam otovrio kad smo testirali testirali 20 week moving average ) ..

Poslednja izmena:
Da ne ulazis u ***** koja su skocila 150% za par dana .. Jer je to najboli nacin da zarobis pare ...

Gedao sam skok gomile coin-a koji su tako skakali za par dana po nekoliko stotina % i uvek sam furao istu pricu ...

Ali ako oces kupi taman da mi doniras pare jel sam ja igrom slucaja uzeo istu tu shibu za 250$ pre par dana ( ima i post na forumu ) ..

Mada mogu da ti olaksam posao i da ti posaljem broj racuna taman i da mi das te pare direktno na racun ( jednostavnije je ) ...

Ako ne znas gde ces sa parama i oces da uletis u kripto

Pisem ovo jel mislim da si tek usao u pricu ( ne znam da li je to istina ali eto moj iskreni savet za svaki slucaj )

Ne ocekuj veliki profit i nikako ne ocekuj sada profit veci od 2x ..

EDIT @Simke1984 Slazem se ovo je zagrevanje ako probijemo 52-53k onda je 60-65k odma iza coskai to bi lako mogao biti lokalni "blow off top" ...

I ako dodjemo do tih cifara uskoro ( citaj sledece nedelje ) ne gine nam neka korkecija u skorijem momentu ( lupam sad cifre ali da kazemo sa 70 na 60k ) ...

Bilo kako bilo ja sam sad vec uveren da cemo videti cifre od 80-90k do kraja godine .. I nakon toga ide igranka da li cemo probiti 100k i otici u taj zadnji push ili ne ...

svakako ne ocekujem nista iznad 150-170k da cemo dostici u ovom ciklusu ( a planiram totalni izlaz na oko 120k )

takodje planiram da tad stavim deo profita na short negde u tom trenutku ( deo profita od ovih poluga koje sam otovrio kad smo testirali testirali 20 week moving average ) ..
Zaboravio si da dodas da je savet validan do 06.10.2021 05:45 :) .

Salu na stranu u globalu ok savet, samo si mozda mogao da dodas i da u kriptu kratkorocno nije sve po vrednosti, upotrebljivosti nego u pump & dump semi. Tako da obicno ako uhvatis prvi talas pump-a i znas kada je dosta moze lepo da se iskoristi.

A i deo oko ulaza i ocekivanog profita ti se ne slaze (po ovome sto si mu napisao to je preko 2x i za BTC i za ETH :) )

"Ako ne znas gde ces sa parama i oces da uletis u kripto

Ne ocekuj veliki profit i nikako ne ocekuj sada profit veci od 2x "

Ovo je dip koji bi valjalo dobro iskoristiti, support zone koje posmatram za BTC 50.000 i 49.300 ne očekujem probijanje oba supporta, videćemo.. Altovi su već na lepom popustu.

Jako cudan momenat gde top altovi ni malo nisu ispratili ovaj skok BTC-a ali uredno povuku na dole kad god BTC trzne na nize, nadam se da ce se uskoro preliti u njih malo.

Jako cudan momenat gde top altovi ni malo nisu ispratili ovaj skok BTC-a ali uredno povuku na dole kad god BTC trzne na nize, nadam se da ce se uskoro preliti u njih malo.
To je realno jedini i najbolji momenat koji treba da se desi sada. Svaki drugi gde altovi rastu bi znacio da nema nista od novog balona.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno