Xrp sad i nikad vise. Boli me 50$ sto sam na njemu kalirao kao 500 da je [emoji23]
Elem, sta mislite o the graph valuti? Malo sam se i tu zaleteo, a vidim da ozb kalira vec jedno nedelju dana..
Mali sam iznenadjen ovim skokom. Nisam ocekivao pre Nove da krene.
Grayscale ne kupuje za sebe, nego za svoje klijente.Vise bih voleo da milion pojedinaca ima 1 BTC nego sto jedan Greyscale ima 1M istih.
Opet ces na ignore posto izvrces pricu kako tebi odgovara.Ja sam ti rekao gde da gledaš, a ti i dalje ništa nisi naučio. Grayscale je za samo nedelju dana kupio preko dve mijarde dolara u kriptovalutama. I ti si me pitao kako je moguće da isuše LTC market cap od čitavih sedam milijardi, lol. :d
Nisam moonboy ali kapiraš da sa povećanjem potražnje raste cena i ukupan mcap?Ja sam ti rekao gde da gledaš, a ti i dalje ništa nisi naučio. Grayscale je za samo nedelju dana kupio preko dve mijarde dolara u kriptovalutama. I ti si me pitao kako je moguće da isuše LTC market cap od čitavih sedam milijardi, lol. :d
Zaboravio sam da ti odgovorim... Ne mozes da kazes oscilacije izmedju 23 i 25K kad BTC nikada nije bio na 25K. Danas je dosao do 24700 sto je novi ATH. Skok je.Meni ovo jos uvek ne lici na skok..
Vise na oscilacije oko 23-25 ..
U svakom slucaji ja cekam ETH, a to se jos ne desava..
Sreca je pa nisi sve. ETH i LTC su po meni konji za kladjenje. Ne ocekuj neku jacu korekciju da ne ostanes kratkih rukava zato sto ocas posla moze da skoci jos.
Upravo to. LTC skoro uvek krene medju poslednjima mada na tu kartu ne treba igrati jer se ceka paypal, mora da opali. Paypal bi za USA trebao uskoro da krene, za ostatak sveta u januaru kako sam nacuo. Sve u svemu Paypal kaze da je potraznja 3x veca od njihove prognoze. 500$ je stvarno nista za LTC. Znam da nekima to deluje godinama daleko ali cifra je smesna za ono sto ocekujem.
Isto tako ocekujem da i BTC skoci daleko vise nego sto i optimisti ovde prognoziraju ali otom potom. Onog trenutka kad Patpal aktivira kripto ATH ide u roku od 5 dana ako vec i tada ne bude.
Nisam moonboy ali kapiraš da sa povećanjem potražnje raste cena i ukupan mcap?
Mcap nije nikakav ograničavajući faktor da se kupuje LTC. Sa ovakvim tvrdnjama samo potvrdjuješ ono što saj sve vreme priča,1 LTC na 2000+ usd
Nema na cemu. Uskoro ces i to da uduplasSamo da se Zahvalim! Duplirao sam ulozeno za manje od 2 meseca. Tako da je malo kompezovana greska pri polovicnom izlazu iz BTC-a na 12k![]()
Kako mislis marketcap da presusi ako se vise kupuje? Znas li ti sta pricas?Uključio si se na pola, pa ne razumeš celu priču između mene i Saja. Bio sam mu objašnjavao zašto je premium na LTC 98%, dok je na BTC "samo" 10%. Kad bi i na LTC bio 10% premium, njegov daleko manji market cap bi brzo presušio. Što je Saj izgleda rastumačio kao poziv na patkometriju, šta ti meni LTC market cap mali, on je veliki, ogroman!
Tako da niko nikog u ovoj priči ne uspeva da razume. Puno nerazumevanja u svetu danas...
Kako mislis marketcap da presusi ako se vise kupuje? Znas li ti sta pricas?![]()
Ne znam da li kapirate da 1BTC sada vredi skoro 2.400.000 dinara, i koliko je to precenjeno.![]()
Nista nije jasno kad ti pises a vidimo i da ne znas gde udaras na najosnovnijim stvarima. I to sto pricas nema nikakve veze. Za par meseci ce cena skociti, marketcap ce se umnoziti pa sta? Nikakva razlika sada i za 2 meseca. Trazis zaveru u svemu.
Ti svaki put izvrnes pricu da bi u tvojoj prici mi svi ispali papani koji verujemo u bajke a kad sam ti drugarski dao savet da udjes na 10K naduvao si me :dNisi mogao da razumeš što plaćaju premium, ja ti objasnio, ti mi ne veruješ. Ok, nema problema. Ti nisi mogao ni 2017. ni 2019. da ukapiraš da veliki investitori neće ući da ih opelješi mali Perica. To što sada ulaze znači da će oni biti ti koji pelješe. Znaš šta znači kad nešto izgleda previše dobro da bi bilo istinito, kao recimo neprirodni neprekidni rast?
Ti prati svoju strategiju, ja ću svoju, nikakvog problema nema. Za sad smo u istom vozu, zato nemoj da kvariš atmosferu, imamo još dugo da putujemo.
Ti svaki put izvrnes pricu da bi u tvojoj prici mi svi ispali papani koji verujemo u bajke a kad sam ti drugarski dao savet da udjes na 10K naduvao si me :d
Mesecima si predvidjao slom berze a sad smo u istom vozu. Pametnom dovoljno da izvuce pouku iz ove price![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari