Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema tu pomeranja cene usled pomena MTgox-a, to je vec istorija. Ptice na grani znaju da nikome ne odgovara da se to sa gox-om resi. Novcici se svakako nece vracati pred pump.

Tapatalk from Poco loco

Nisu se vracali ni pred dump. Obrni okreni kad god dosli dobro dosli...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kontam, koliko sam imao BTC-a u to vreme kad je MTgox bio aktuelan, kad bi mi vratili polovinu onoga udarao bih se nogama u dupe, ucinili bi mi uslugu. Nesreca je sto ja nisam pukao na gox-u nego na vircurex-u i necu nikada nista videti :d

Zbog cega je vracanje BTCa losa vest?

Na koji nacin to moze da utice na cenu?

Vrlo lako, jer su u pitanju na desetine hiljada btc-a koji su u to vreme vredeli 100x manje nego sad, ako ne i više. Mada se priča o tome već godinama, ali nikako da se desi.

U principu, svi koji su izgubili neku količinu tada su već odavno otpisali sve to, pa i ako nekad bude nešto od vraćanja, ( na žalost, malo verovatno da će se desiti ) velika većina će se odmah prodati na menjačnicama.

Sve u svemu, cena nije ozbiljnije reagovala na ovo što je odličan znak.

Nadam se da ste iskoristili sinoć priliku da dokupljivanje altova, jer je bila odlična prilika za ulaz kroz btc.

Uzdravlje i srećno trejdovanje cheers

Ja ocekujem da taj odnos jos pada, pogotovo ukoliko sad krene ona veca korekcija (wave 4)...

• Like
Reagovanja: MPM
Izgleda da je tvoja baba bolji trejder od mene :). Ja baš zbog toga i pitao :).

A, brukaš se. Ajde da ti nacrtam. :)

Zeleno ti je buy zona, crveno ti je sell zona. XLM je preko godinu dana moja glavna krava muzara, sad znaš i ti kako se muze.

Ali kao što vidiš, stvari su počele da se menjaju. U zadnje vreme cena hoće i da probije buy zonu, to ti je znak da će imati jak reversal, vać sam dobar 30% na XLM kupljenom sinoć. Primetićeš i da je u dva zadnja naleta XLM probio sell zonu. To je zato što se pritisak polako podiže. Oba puta je vidiš pokušao da nađe support u crvenoj zoni, ali nije mogao i pao je nazad. U nekom momentu će dobiti support tu i odosmo.

Stellar se ne eksponira mnogo u javnosti, nemaju posebnog razloga za to jer su im klijenti institucije, a razvojni tim nema novčiće pa da ih pumpa, već primaju fiksnu platu od fondacije kojoj pripada sav nepodeljeni XLM. Ovo ti je skriveni div, ono što je Ripple trebalo da bude, da ih ne vode pohlepne ljige.

Prilozi

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    57.9 KB · Pregleda: 194
U principu, svi koji su izgubili neku količinu tada su već odavno otpisali sve to, pa i ako nekad bude nešto od vraćanja, ( na žalost, malo verovatno da će se desiti ) velika većina će se odmah prodati na menjačnicama.

BTC je postao institucija od vremena tog hack-a. Ne mora da znaci da ce se prodavati masovno... bice to novi hodleri :)

Da li bi želeo neko od iskusnijih da mi se javi na PP? Imam pitanje vezano za naprednije trgovanje, tačnije jednu situaciju

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Nisu ni ovi drugaari moji dobili obaveštenje, čim neko nešto sazna neka javi ovde.
Jedino sam čuo bio, pre par nedelja, da su krenule priče da će krenuti uskoro, ali ništa konkretnije.

To uskoro se vrti par godina u nazad. Svako malo posalju neki mail cisto da ispadne kako rade na tome. Ali nacekacemo se mi jos dosta dok se to desi.

BTC je postao institucija od vremena tog hack-a. Ne mora da znaci da ce se prodavati masovno... bice to novi hodleri :)

Ti ljudi su holderi vec godinama. Mislis da ce neko ko je tad ostao bez par stotina i vise BTC holdovati na ovakvoj cijeni :D

@shoma

Prvo ne znamo dal su ostali bez para.

Drugo, jel bi ti prodao sada BTC koji bi ti vratili? Mozda neki deo da, ali sve? Cisto sumnjam...

Od oko 850k BTCa, deo bi bio prodat, na daily volume od 1,852,204 BTC nije to nista...

Buy the dip sto kaze Simke1984

Poslednja izmena:
Dokupio sam malo LTC-a prethodnih dana na 104$, 105$ i noćas na 101$. Stoji order na 98$ pa ako prođe i to biće odlično.
PayPal preko Paxos-a odnosno itBit-a nabavlja kripto. Svaki signal koji dolazi od Paxos-a imaće uticaja i na PayPal (npr. kad i ako odluče da ubace novu kripto valutu za trgovanje, može biti znak da će to i PP prihvatiti a znamo šta to znači). Paxos je pravljen po pravilima SEC-a odn. US Komisije za hartije od vrednosti tako da sa legalne strane ne bi trebalo da bude cimanja. Eto u toj šbbkbb varijanti, može biti signal za rani ulazak u neki kripto novčić.

Ostalo je oko 100k BTCa i to advokat/custodian dampuje kad sud da zeleno svetlo (zasto ne sme OTC ne secam se). Ljudima isplacuje u dolarima koliko je BTC bio tada, nema price o vracanju valute. Podeljeno je u novcanike po 2k i postoji lista na netu tj. (sada) je javna, novcanik od pre par strana nije na listi.

Koliko se secam trebalo bi da su svi isplaceni i da je ostatak vracen vlasniku, ili ne?

Sta je razlog za ovaj skok xrp os skoro 40% ?

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Nema nekog odredjenog razloga. Jednostavno ovih dana je bas puno pao usled losih vesti, sad kad su altovi i btc malo zivnuli i njemu su malo naduvali cenu.
Ziva je shitina, jos nije umro. Eto kako se takvim novcicem manipulise s malo para.

Tapatalk from Poco loco

Xrp sad i nikad vise. Boli me 50$ sto sam na njemu kalirao kao 500 da je [emoji23]

Elem, sta mislite o the graph valuti? Malo sam se i tu zaleteo, a vidim da ozb kalira vec jedno nedelju dana..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cemu taj hate za XRP? Treci kripto po snazi, dzaba transakcije, brz, to sto gubite na njemu vasa stvar, izadjite i kupite drugi coin i zaboravite na njega

Nemam hejt, samo sam se opekao i mislim da nije vredan rizika ubuduce. A i pitanje je koliko brzo ce se zavrsiti ova njihova avantura sa SEC-om. Koliko procitah na par portala, moze to i godinama da potraje. Mozda profi trejderi mogu da naprave nesto s njim (evo npr sad je imao “skok” 35% i ko je u to uleteo, njemu puska) ali pocetnici poput mene s njim mogu samo da se utope [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisu ni ovi drugaari moji dobili obaveštenje, čim neko nešto sazna neka javi ovde.
Jedino sam čuo bio, pre par nedelja, da su krenule priče da će krenuti uskoro, ali ništa konkretnije.

Bez brige,javljam ako nesto saznam.

Hvala Morbiuse na pojašnjenju. Probaću da pogodim buy zone i sell zone u sledećem ciklusu.

Altovi se nesto poceli zeleniti, potopice ih BTC novim ATH :)

Zato što nije kripto. XRP je digitalna jedinica jedne firme. U principu ne bi ni trebao da se zove kripto.

Ooops, oni su i ranije bili tuzeni:

A class-action lawsuit was filed against Ripple in May 2018 "alleging that it led a scheme to raise hundreds of millions of dollars through unregistered sales of its XRP tokens. [creating] billions of coins 'out of thin air' and then profited by selling them to the public in 'what is essentially a never-ending initial coin offering'."

Ne znam, ja ga koristim da brzo i jeftino prebacim sredstva izmedju wallet-a i menjacnica, imas savet za nesto bolje i jeftinije?

BTC uskoro na 26k

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno