Nisam jos obavesten od strane Gox-a da cu u skorije vreme dobiti BTC.
Nisam jos obavesten od strane Gox-a da cu u skorije vreme dobiti BTC.
Zbog cega je vracanje BTCa losa vest?
Na koji nacin to moze da utice na cenu?
Izgleda da je tvoja baba bolji trejder od mene. Ja baš zbog toga i pitao
.
U principu, svi koji su izgubili neku količinu tada su već odavno otpisali sve to, pa i ako nekad bude nešto od vraćanja, ( na žalost, malo verovatno da će se desiti ) velika većina će se odmah prodati na menjačnicama.
Nisu ni ovi drugaari moji dobili obaveštenje, čim neko nešto sazna neka javi ovde.
Jedino sam čuo bio, pre par nedelja, da su krenule priče da će krenuti uskoro, ali ništa konkretnije.
BTC je postao institucija od vremena tog hack-a. Ne mora da znaci da ce se prodavati masovno... bice to novi hodleri![]()
Nisu ni ovi drugaari moji dobili obaveštenje, čim neko nešto sazna neka javi ovde.
Jedino sam čuo bio, pre par nedelja, da su krenule priče da će krenuti uskoro, ali ništa konkretnije.
Zato što nije kripto. XRP je digitalna jedinica jedne firme. U principu ne bi ni trebao da se zove kripto.Cemu taj hate za XRP? Treci kripto po snazi, dzaba transakcije, brz, to sto gubite na njemu vasa stvar, izadjite i kupite drugi coin i zaboravite na njega
Zato što nije kripto. XRP je digitalna jedinica jedne firme. U principu ne bi ni trebao da se zove kripto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari