Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet ti sa tvojim MI, prozivaš NAS. Nikakve ja VAS ne prozivam, pričam konkretno o TEBI. Papan si jer si lenj, nećeš da se potrudiš, neprekidno samo mudruješ u prazno po forumu. Tačno, pravillno si video početak, jesi to rekao, sve to stoji i svaka čast, ali ti si onaj pastir koji večito viče vuk i ja sam jednostavno bio prestao da obraćam pažnju na tebe. Trebalo je da pratim situaciju tada, ali bio sam prosto prezauzet, posao, ispiti, totalna ludnica. Niko i nije mogao da se nada da će ovoliko naglo sve da se izdešava.

Da ne budem i ja lenj i bezveze se prozivam s tobom, evo i malo korisnih informacija. Ovo su ti assests under management charts za Greyscale.
Bitcoin: https://ycharts.com/companies/GBTC/total_assets_under_management
Etherium: https://ycharts.com/companies/ETHE/total_assets_under_management

Voleo bih da sam našao i za LTC, ali nema. Kao što vidiš, glavni driver za ovaj rast je Greyscale, sve kreće kada oni pojačano izdavaju kripto akcije. Ovo nikako nije prirodno kretanje cene, tako da chart logično nije mogao da nas upozori. Kako je Grayscale, to jest njegovi klijenti, napumpao cene, logično je da će se cene strmeknuti kada se Grayscale izmakne u stranu. I zato pratiti ove grafikone. Još bolje bi bilo kada bi negde imali da pratimo kako grayscale kupuje kripto, ta bi informacija bila još vrednija nego kako izdaju shares.
Najsmesnije je to sto tebi isti taj papan mesecima prica ali ti si najpametniji :d
I isti taj papan ne zeli da trosi vreme i objasnjava ti posto si sujetan i uvek teras kontru. Gresis opasno za LTC ali tu samo ti gubis. Uzivaj u praznicima i zelim da ti sledeca godina bude makar upola profitabilna kao meni ;)

Tapatalk from Poco loco

Ako si ti već izneo takve prognoze, ja se izvinjavam. Moguće da mi je promaklo, kao što rekoh, bio sam prezauzet dugo vremena.

I tebi srećni praznici i profitabilna godina pred nama.

^ Koliko je vedro vidi se čak i moon

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Mislim da nece biti u narednih desetak dana ozbiljnijih padova sto se XRP tice. To je to sto se tice pada od njega. Ova vest ga je lepo spustila. Menjacnicama treba XRP veliki je volume na njemu. Lepe pare oni grickaju na njemu. Kao da se ponekad i kreira sto crnja vest ne bili misevi prodali svoje coine a krupna divljac dosla do njih po sto jeftinijoj ceni. I onda ajmo idemo u krug. Ja ga i dalje vidim na 1+ u narednih mesec dana

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Probili smo 25k konacno

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

probice se i 30k i 50k, a kaze @Saj i 100k jednog lijepog i suncanog dana :d

O da, bice to suncan dan :D
Kako je krenulo mnogo ce brze nego sro smo ocekivali.
BTC i LTC kidaju. Dash i ETH potpuno razocarenje za sada. Pomalo mi je neverovatno da tako lose idu. Hajde Dash je mali, on lako moze da krene i naduva se ali za ETH ne znam sta da mislim majke mi. Ima ovde ljudi koji ga mnogo vise prate.
Ako neko ima prognozu za ETH voleo bih da cujem.

Tapatalk from Poco loco

Do sada je uvek eth palio motore u Q1 u godini , videcemo da li ce tako biti u seste godine zaredom.

@BataHTC Kako stvari stoje nastavice da krvari i dalje. Slazem se da menjacnicama odgovara da ga drze i dalje jer uzimaju proviziju i dalje ali daleko od toga da XRP izgleda zdravo. Mozda ga budu pumpali ali iskreno, to je u ovom trenutku rupa bez dna. Sa 44 milijardi novcica i losim vestima trebace dosta para da se pumpa a ljudi ce istovarati i dalje. Ovaj poslednji skok izgleda kao dead cat bounce.
Da bi krenuo da skace u nekom trenutku prvo mora da nadje dno. Neka je sa srecom svim XRP holderima i svima koji su se zatekli u njemu. Iskreno, ne bih nikome preporucio da ceka bolje dane u ripplu. Hitno podvuci crtu i uzeti nesto krsteno.

Tapatalk from Poco loco

Mislim da nece biti u narednih desetak dana ozbiljnijih padova sto se XRP tice. To je to sto se tice pada od njega. Ova vest ga je lepo spustila. Menjacnicama treba XRP veliki je volume na njemu. Lepe pare oni grickaju na njemu. Kao da se ponekad i kreira sto crnja vest ne bili misevi prodali svoje coine a krupna divljac dosla do njih po sto jeftinijoj ceni. I onda ajmo idemo u krug. Ja ga i dalje vidim na 1+ u narednih mesec dana

Target ti je verovatno dobar, ali ti je rok preterano optimističan.

Prilozi

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    52.7 KB · Pregleda: 196
Saj mislim da ce i ETH doziveti sudbinu kao i XRP, sto ne valja za rudare, zakopao se sa POSom i 2.0, plus sto je njegov tata mali Vitalik. Kad si davao procenu za LTC od 2000$ koliko si racunao BTC, jer i ovih 130 nije nista trebalo bi barem 500 u ovom trenutku jer je njegov odnos prema BTC u sretna vremena bio 0.02 - 0.035. Zato me i ne cudi sto ga placaju 300 i kusur ovi muljatori.

Target ti je verovatno dobar, ali ti je rok preterano optimističan.
Ja bih te zamolio da ostaviš timeline na svojim grafikonima, kada ih već koristiš za ilustraciju svojih postova, jer su bez vremenske odrednice više frustracija, nego pomoć. Nadoknađujem nepročitane poruke od poslednjih par dana i dve grafikona si ostavio, oba bez vremenske odrednice na njima :)

Ja ne mislim da se zakopao sa POS i 2.0. Ogromne pare se ulazu u development, mnogo ljudi radi, mnogo projekata, za godinu dana neces moci da se setis neke ideje i aplikacije a da vec nije napravljena na eth mrezi.

Kada se implementira EIP 1559 i mreza bude mozda cak i deflatorna u periodima velikog broja transakcija, uz primamljive procente na staking i yield farming, investiranje u eth ce biti dobra prilika za ocuvanje vrednosti a i zaradu.

Racunao sam samo 100K za BTC i samo 0.022 za odnos. Vise nego realno sve i od starta sam rekao da su to poprilicno konzervativne prognoze s moje strane. Kako je krenulo to ce sve biti smesne cifre.
Sto se trenutnog odnosa tice... Odnos raste vremenom tokom pumpa i negde na topu alt bude najjaci. Sada smo tek na startu, ima jos godinu dana vremena da skace, ne brini nista. Pre 4 godine LTC je skocio pre 3x u odnosu na BTC a par dana. Nemoj uopste da se cudis da se tako nesto desi i sledece godine. Sve i da se ne desi tako naglo vidis i sam da sa svakim skokom BTC-a LTC ojaca tj. skoci jos vise. Moj target je 2200$ ali uopste nije nemoguce da ode na 3500 ili 4000. Nezahvalno je pricati unapred. Ja svakako jurim 40x ali sacekacu top s nekom kolicinom sigurno. Prosli put je skocio preko 90x kad je segwit bio.
Iskreno, sada LTC izgleda duplo bolje koliko god to bilo tesko da prihvatiti.
Danas sam bukvalno na 2.5x od ulozenog. Cak i devojka zadovoljno trlja ruke. Pre mesec dva kad smo pricali ovim bi bila srecna do proleca. I njoj sam dao najlosiju prognozu koju sam mogao ali sam je i naterao da bez obzira na cifru obeca da do proleca nece dirati novcice. Sada kada je svesna kako to napreduje porasli su joj apetiti. Potpuno ocekivano. Izaci ce s lepim plusom koji tesko da bi zaradila u skorije vreme bilo kako drugacije.

Prizivate eth da se mrda:)
Ne znam cemu zabrinutost za ETH , ako se dobro secam 16-17-18te njegov pik ka usd-u je bio mesec dana posle BTCa , a LTC-ov malo ranije.
I podsetnik da je od marta vec skocio dosta.

Ne prozivamo ETH, samo komentarisemo trenutnu situaciju. Znamo koliko je skocio ali se ocekivalo da bude malo vitalniji ;)

Doduse, moram da se ogradim... Ja sam ocekivao vise od ETH-a. Mada mozda imam prevelika ocekivanja obzirom da me je LTC razmazio potpuno koliko brzo skace.

Poslednja izmena:
@Sajber Kurajber
I do kad je orocena tvoja prognoza za LTC od 2200$?
Do kraja sledece godine?

Nema sta da se proziva eth, trenutno mu bezi skoro 5x u odnosu na cenu

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Ja bih te zamolio da ostaviš timeline na svojim grafikonima, kada ih već koristiš za ilustraciju svojih postova, jer su bez vremenske odrednice više frustracija, nego pomoć. Nadoknađujem nepročitane poruke od poslednjih par dana i dve grafikona si ostavio, oba bez vremenske odrednice na njima :)

Izvinjavam se, ispod grafika su mi indikatori koje me mrzi da sklanjam svaki put da bih primakao vremenske koordinate. Strminu rasta XRP cene ionaki nemam načina da odredim, a s obzirom kako XRP cena voli da se kreće, to i neće biti linija, nego stepenice.

Al se zalaufao BTC... mora da padne rajt? Ne bih bas da ulazim za vreme ATH(da, neverovatno ali usao sam u 5 valuta, al nikako u btc *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*). Ili da ne cekam i ulecem, posto vidim da ceo internet gori od vesti da ce u 2021 btc tek da skace.

kad svi vicu da skace tad se prodaje :d ima takvo nekako pravilo mada razum drugacije govori.

Cekaj polako, kazu kad BTC stane, krenu malo altovi... tako je bilo bar 17/18 ovog meseca... nakon toga 21/22 u padu... bas u tom periodu sam uvecao kolicinu za 20%.
Zao mi je sto sam pozurio da se dokupim a vec postavio ordere za dokup. Cekao 22.decembar ali prsti bili brzi i negde. 20.12. dokupim se, da sam sacekao taj 22.sada bi imao 35% ravno vise kapitala i cifru o kojoj nisam ni sanjao(pricam o kolicini coina).Sad cekam... :)

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Sad gledam chart pre 3 meseca smo bili na 10k, neverovatno koliko se brzo popeo na 25+

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Sto rece avijon, evo i ja cu da placem, mislim, cekam jos malo [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno