Naravno da se nece kretati samo na gore ali neeeeeema sanse da ode na 18K vise. Ako nije otislo pre par dana pred praznike nece ni sada. Niko, ali NIKO nece sada istovarati toliku kolicinu novcica! Moras da pogledas malo siru sliku od samog grafikona.Pogledajte prilog 294734
Uzimajući u obzir da sam na ovom forumu naucio dosta odlučio sam da podelim moje skromno mišljenje o trenutnom kretanju cene BTC-a kao i o gornjem levelu nakon kojeg ocekujem nešto ozbiljniju korekciju.
Level koji posmatram jeste 2.618 fibonacci extension sto u ovom slucaju predstavlja cenu pribliznu 26.500$
Moje misljenje je da sto se vise zeleni to ce biti ozbiljnija korekcija, siguran sam da cena nece ici samo gore do levela na kojima cekamo BTC, 100k ili 200k. Korekcije ce biti pitanje je samo strpljenja da se saceka sa dobrom cenom za novi ulaz. Idealan ulaz koju cu pokusati da uhvatim je oko 18k.
Srećan trade svima!
Ja sam zapamtio simketov savet koji sam pročitao još činimi se 2018. kada sam ulazio u kripto i koji je ponovio na ovoj strani. Prilika za ulaz je bilo tokom godine kada je cena išla od čak 4k do 10k. Ko je našao neki sveži keš može da sačeka crveno, ko trejduje može da se igra, ali ako je neko čekao cele godine na ulaz, bolje i da ne ulazi.
Vidi, nije uopste nemoguce. To sto skace svaki put sve manje ne znaci nista, ocekujem da opali zestoko. U svakom slucaju i BTC ce otici preko 100K skoro sigurno tako da taj odnos nije previse bitan ali svakako ocekujem da dogura bar dotle. Previse je dobrih vesti za LTC da ne bi ojacao toliko. Vise ce zavisiti od BTC-a nego od samog odnosa svakako ali gurace LTC zestoko.Saj malo mi je to pre optimisticno za 0.022 LTC. Gledaj da je svaki sledeci skok bio sve manji u odnosu na BTC. Ne kazem da je nemoguce ali mislim da su male sanse za toliki skok.
Bas me interesuje sta bi sa onima sto su cekali BTC na tri cifre. Jel jos cekaju
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Problem altcoina sada je što institucije veliki novac guraju samo u BTC iz kojeg neće izlaziti. Evo BTC opet drži 70% total market cap-a.
Danas čak ni LTC ne prati korak btc-a, onda znamo dokle je došlo
Polako, nije to naki problem. Uvek tako ide pa krene da se preliva u altove u nekom trenutku. Opalice altovi. LTC je tu negde, prati vise nego solidno. Postoji otpor na 136 pa se malo necka.Problem altcoina sada je što institucije veliki novac guraju samo u BTC iz kojeg neće izlaziti. Evo BTC opet drži 70% total market cap-a.
Danas čak ni LTC ne prati korak btc-a, onda znamo dokle je došlo
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Imam jedno potpuno rookie pitanje. Valjda stare kajle nece zameriti, a ekipi sa jeftinim ulaznicama ce verujem znaciti info. Koji je najpovoljniji nacin za kupovinu kriptovaluta? Znaci bez konkretnih berzi, vise me interesuje metod. Da li je to deponovanje novca sa racuna direktno, placanje karticom ili bankomat?
Cini mi se da je deponovanje sa domaceg deviznog na ino devizni (bar za iznose ispod 10.000eur) najpovoljnije ili gresim? Do sada sam kupovao karticom..i ubijaju. 3.75%+0.25eur fix.
Ova parabola već ide u vertikalu, opasna zona što se kaže. Može se desiti da lagano ode do 30k i onda dole, altovi neće ni imati vremena da uhvate još malo rasta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari