Ja
Ja sam bas tada na Trampovu objavu prodao trecinu ADA-e koju imam po ceni 1.1 eur. Mislim da sam vec pisao ovde u temi ili nekoj dr. Kasnije sam kupio i duplirao kolicinu. Zao mi samo sto nisam sve izrucio, ali j.b.g. ne moze sve da se ubode. Cekam da opet skoci, pa u krug, ionako je stejkujem, pa se i tu namnozi neka sica.U kriptu treba smatrati da neko oce da ti uzme FIAT prodavajuci ti muda za bubrege, a ne novcice jeftino psoto su u velikoj meri bezvredni .
A najbitnije je ne izgubiti pare kad to uspes onda je lako zaraditi .
Dakle uzimati profit onda kad ti novcici skoce i ne biti pohlepan .
Tu pricu sa jeftinim novcicima je imalo smisla pricati kada je Blockchain bio tehnologija za koju niko nije cuo i kada su svi startapi govorili "blockchain powered"
Proslo je to vreme i velike pare od kripta necemo videti ( osim ako ih nismo videli do sad ) .
Mozemo samo da vidimo pristojnu zaradu .
Nego gde sam stao .
13-og novembra sam prodao po ovim cenama .
Pogledajte prilog 491135
Ti bi mozda rekao da sam ih dao dzaba jel su svi oni vredelipuno vise 2 nedelje kasnije ( idi pobledaj grafik ), a kad ga vec gledas pogledaj koliko su pali altovi izmedju osmog Marta i petog Avgusta ( taj period sam takodje cuvao StableCoin-e ) .
Ja bi ti rekao da su svi i oni danas jeftiniji od cene za koju sam ih prodao, i to cak i pored ovog skoka ( osim ADA-e koju je izvuklo spominjanje na Trampo-ovom tvitu kad je u danu napravila +70% )
Naravno da sam pravio greske imao sam lep ulaz kad jhe Etherium bio ispod 1500 nazalost usro se i prodao jako brzo za mali profit ( sad bi taj profit mogo da bude mnogo veci ) ..
Sve u svemu meni je traziti ulaz u ovoj situaciji je jako nezahvalno i kompliokovano ( nije nemoguce ) ali videcemo kako se situacija razvija .