Meni svi da skoce×2 pa ne bi bilo ko u decembruSad se molim za pozicije iz decembra😂
Ovo vazi za sve u zivotu, ne samo za trade.Oduvek su postojale dve vrste trejdera:
Oni koji misle da znaju. a ne znaju.
Oni koji znaju da ne znaju i ne misle da znaju.
Oni koji nisu trejderi, a hteli bi da budu, priklone se prvo prvima, dok ih neko ne osasavi, pa posle vremenom shvate gdee im je mesto, u grupi dva.
Samo da se natjerati na neki prvi skok prodavati pa sta budeKad smo kod čartova...reših, pre neki dan, da pogledam kako izgledaju ciklusi kod starijih altova: ETH, Xrp, Xlm, Ltc, Bch, Ada, Trx, Iota, Xmr, Etc. Oni su kraći od ciklusa kod BTC-, oko 3,5 godine za 80-90% pogledanih. Uglavnom, zaključak je da je ciklus prošao. Pitanje je koliko je ovo validno.
Osim toga, velika većina čeka alt sezonu, a ne mogu svi zaraditi.
Sve u svemu, ni malo optimistično.
Generalno primenljivo, da.Ovo vazi za sve u zivotu, ne samo za trade.
Ima još malo nade ..pominje se taj 07. Maj...porezi..rat u Ukrajini...ostale vesti...Moglo bi još da ispadne dobro. hogarova poslednja analiza najbolje objašnjava situaciju, pogledaj, ako već nisi.Samo da se natjerati na neki prvi skok prodavati pa sta bude
Da li moze link kanala ili puno ime kanala ( nisam uspeo da nadjem po nadimku kanal )hogarova poslednja analiza najbolje objašnjava situaciju, pogledaj, ako već nisi.
Kripto je u poslednjem ciklusu obicna prevara i nakon ovog ciklusa (za koji mislim da ce trajati do kraja ove/pocetka sledece godine) ostace samo oni koju vjeruju u BTC, ostale valute ce samo da vrte botovi i da nabijaju volume po mjenjacnicama, dok se svaka ne ugasi zbog nelikvidnosti.Imam utisak da altovi ni u ludilu od ovog trenutka do kraja godine ne mogu napraviti x2 i to je na neki način poražavajuće jer ih čekam ceo ciklus..kao i većina verovatno. Tako da moje ulaganje je u kripto u poslednja dva ciklusa bilo čisto gubljenje: vremena, para i živaca..
I obavezno kupiš i ćup zlata da zakopaš na toj zemlji. E to je uspeh.Eto, svako ima svoje misljenje. Na zalost izzy to vidjenje ima suprotno vecini kripto vernika., pa nece biti mnogo popularan kod istih kojima se ne svidja da cuju da ce njihov shitcoin zavrsiti na dnu septicke jame.
Ako vec moras da ulozis, kupi parce zemlje, sadi neko povrce, em ces biti zdrav, em mozes i da zaradis. I taj sp500 su pare u tudjim rukama.
Al sto je lepo kad se jede lebac bez motike, uuuuu.... Njam njam.
A mozes i grafit da sadis, kroz nekoliko milijardi godina bices bogatas samo tako.Shitcoini su organizovana pljacka, BTC je buducnost. Svako bira za sebe gde pripada.
I obavezno kupiš i ćup zlata da zakopaš na toj zemlji. E to je uspeh.
Iskreno me ne zanima da li ce do ATH ili nece ja to sigurno necu videti jel cu prodati ranijeAko je sudeći po prethodnim ciklusima, svaki alt koji nije nadmašio stari ATH, više se nikad nije vratio. Po tome je i eth otišao u istoriju... Ne znam kako drugi mišljenje imaju o tome?
Kapiras sad sta sam pricao?Videcemo ko je u pravu . meni deluje da nece ni jednom doci do napda na 100k .
Ova volatilnost i konstantko skakanje i padanje koju gledam vec par dana mi govori samo da je cena id 95k neodrziva ( neko moje iskustvo gledanja grafika koje i nije nista specijano )
U kriptu treba smatrati da neko oce da ti uzme FIAT prodavajuci ti muda za bubrege, a ne novcice jeftino psoto su u velikoj meri bezvredni .Kapiras sad sta sam pricao?
Kad je kripto u pitanju mislim da je paranoja pozeljna. Moras verovati da neko pokusava jeftino da ti otme novcice zato sto stvarno jeste tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari