Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Nece, nece. Konacno postavljen novi SEC chairman, polako se odustaje od svih tuzbi, ja iskreno verujem da ce to sve ici na gore. Nije kao sto smo planirali niti treba da bude. Previse se kupuje btc da bi pao.

Ja svakako holdujem dok ne skoci jos, jer kad nisam izasao pre par meseci kad je trebalo, ne izlazim dok ne dodje do istog nivoa.

Mislim da nece korekcija dok se ne priblizi 100K, tipa izmedju 98-99K. Za sada odlicno deluje i volume je dobar. Mozda ipak vikend iznenadi ali ne ocekujem veca iznenadjenja.
Svi su novcici krenuli na gore, svima se popravlja raspolozenje sto je long term dobra stvar.

ili to ili je vec bila. Mozemo samo nagadjati.

Ne bih da zvucim kako da opet hajpujem ali Fet izgleda sjajno poslednjih 2 nedelje. Postoji mogucnost da ga Grayscale steka polako pre ikakve objave.
Mnogo obećali, a ništa ispunili, pošto je i dalje FET, a nije ASI mislim da je poverenje izostalo...

Ne razumem. Najveci problem imas iz razloga sto se token zove Fet iako je sve ASI?
Vise se i ne secam obecanja zato sto svi obecavaju, na to odavno ne obracam paznju. Imaju Ai model koji radi. Imaju preko 2 miliona pokrenutih agenata, imaju aktivan voice chat...
Ne znam sta da ti kazem... Ono sto ja vidim je da imaju konkretan proizvod za razliku od mnogih.

Poverenje? To je nekako nestalo kad je cena krenula da klizi dole. To se desava kada ljudi odu u minus. I to su sve gluposti ako mene pitas. Nijedan od njih nije usao jer veruje u projekat i zeli da ga podrzi vec da obrnu lovu i zarade. Ono sto treba da bude pozitivno je da daje znake zivota sto se cene tice, grafikoni izgledaju sjajno, imao je breakout. Da, bice boljih kupovina, da bice i gorih. Suska se za grayscale, verujem da oni i kupuju sada pre zvanicne objave, kao sto uvek i rade. Ima tu potencijala ;)

NEXO je veliki lender u kriptu i izgleda da su isposlovali preko Trampa da se vrate na USA trziste. Token im je oko 1.2$ ali bio je nekada preko 4$, kocilo ih je najvise to sto su morali zbog kazne SEC da napuste USA. Sada ako se vrate, sva je sansa da ce na ATH.

Sinoc Pre spavanja prodam ( reko da sacuvam pare ako krene da pada )

U noci se probudim pogledam sa telefona vidim ide korekcija reko super..

Ujutru ustanem vidim skocio opet....

E onda sam resio da vide ne kupujem ( par puta zadnjih par dana samo kupim za vecu cenu od prodajne pa prodam za nizu cenu od kupljene...)🍆🍆🍆

Krenem na put kolima stanem na pumpi ono skocio opet.

Sad kuci i opet vidim da je krenuo da pada...

U nekom momentu ce market da odluci kuda ali mislim da ce ipak otici ispod 90k jos barem jednom ovakvi brzi skokovi od po par % dnevni obicno su mi znak neke neatabilnosti i neodrzivosti cene..

@Detector Nisam siguran da ce da pada. Pre cemo da krenemo ka 100K pa tu da se odbijemo ali hajde da vidimo rasplet. Meni je samo pitanje koliko puta cemo se odbiti od 100K. posle drugog puta buce napeto jer ako se treci put odbije eto nam 90K. E tu mozes da udjes :ROFLMAO:

@Detector Nisam siguran da ce da pada. Pre cemo da krenemo ka 100K pa tu da se odbijemo ali hajde da vidimo rasplet. Meni je samo pitanje koliko puta cemo se odbiti od 100K. posle drugog puta buce napeto jer ako se treci put odbije eto nam 90K. E tu mozes da udjes :ROFLMAO:
Videcemo ko je u pravu . meni deluje da nece ni jednom doci do napda na 100k .

Ova volatilnost i konstantko skakanje i padanje koju gledam vec par dana mi govori samo da je cena id 95k neodrziva ( neko moje iskustvo gledanja grafika koje i nije nista specijano )

Sinoc Pre spavanja prodam ( reko da sacuvam pare ako krene da pada )

U noci se probudim pogledam sa telefona vidim ide korekcija reko super..

Ujutru ustanem vidim skocio opet....

E onda sam resio da vide ne kupujem ( par puta zadnjih par dana samo kupim za vecu cenu od prodajne pa prodam za nizu cenu od kupljene...)🍆🍆🍆

Krenem na put kolima stanem na pumpi ono skocio opet.

Sad kuci i opet vidim da je krenuo da pada...

U nekom momentu ce market da odluci kuda ali mislim da ce ipak otici ispod 90k jos barem jednom ovakvi brzi skokovi od po par % dnevni obicno su mi znak neke neatabilnosti i neodrzivosti cene..
Previše pratiš, slupaćeš se negde 🫣

Ova volatilnost i konstantko skakanje i padanje koju gledam vec par dana mi govori samo da je cena id 95k neodrziva ( neko moje iskustvo gledanja grafika koje i nije nista specijano )
Realno, izađe Tramp i kaže vraćamo tarife, pa budi pametan gde će cena i kad da kupiš...
Ne razumem. Najveci problem imas iz razloga sto se token zove Fet iako je sve ASI?
Vise se i ne secam obecanja zato sto svi obecavaju, na to odavno ne obracam paznju. Imaju Ai model koji radi. Imaju preko 2 miliona pokrenutih agenata, imaju aktivan voice chat...
Ne znam sta da ti kazem... Ono sto ja vidim je da imaju konkretan proizvod za razliku od mnogih.

Poverenje? To je nekako nestalo kad je cena krenula da klizi dole. To se desava kada ljudi odu u minus. I to su sve gluposti ako mene pitas. Nijedan od njih nije usao jer veruje u projekat i zeli da ga podrzi vec da obrnu lovu i zarade. Ono sto treba da bude pozitivno je da daje znake zivota sto se cene tice, grafikoni izgledaju sjajno, imao je breakout. Da, bice boljih kupovina, da bice i gorih. Suska se za grayscale, verujem da oni i kupuju sada pre zvanicne objave, kao sto uvek i rade. Ima tu potencijala ;)
Ma koja tehnologija... Razumemo se skroz, al' marketing je sve u svakom poslu. Tu su zeznuli stvar sa obećanjima koja nisu ispunili i još cena padne... Onda ljudi neće da drže, nego prodaju i onda nema hajpa i dobrog marketinga...

Poslednja izmena:
Mislim da je sve spremno za skok cena. Danas - sutra još kilavljenje ili neki pad (zadnji radni dan u mesecu), i onda bi kripto trebalo da nastavi da raste.. ali to je samo moje očekivanje.
BTC je lepo skočio čim je zastala priča o tarifama. ETH/BTC živnuo, altovi živnuli, čekamo da neko pritisne dugme ;)

Posle ove "stagnacije" od nedelju/dve dana jedno je sigurno, ili idemo jako ka gore ili ka dole :)

Mislim da je sve spremno za skok cena. Danas - sutra još kilavljenje ili neki pad (zadnji radni dan u mesecu), i onda bi kripto trebalo da nastavi da raste.. ali to je samo moje očekivanje.
BTC je lepo skočio čim je zastala priča o tarifama. ETH/BTC živnuo, altovi živnuli, čekamo da neko pritisne dugme ;)
Slažem se, a jedan od indikatora je i cena zlata koja je u padu, znak da se novac seli na nešto drugo.

100 ljudi 100 cudi, 1000 koina milijardu vernika.
Malo malo nekog neki koin prevari. :ROFLMAO:

Naivno ;)
Meni naprimer govori da se kupuje i da spustaju cenu dole pa kupuju opet. Ne gledam grafikone previse, pratim desavanja globalno, volume, kretanje cene... Uvek gledam siru sliku.
Od pre Nove godine BTC nije ovako lepo izgledao. Altovi su jos daleeeeko.

Naivno ;)
Meni naprimer govori da se kupuje i da spustaju cenu dole pa kupuju opet. Ne gledam grafikone previse, pratim desavanja globalno, volume, kretanje cene... Uvek gledam siru sliku.
Od pre Nove godine BTC nije ovako lepo izgledao. Altovi su jos daleeeeko.
Probacu da ti objasnim na drugi nacin pre tri nedelje se ovde pricalo o apsolutnom kraju i da je sve gotovo. ( kad smo bili na 75k ) i naravno da smo imali skok.

Sad vidim veliki optimiziam vlada ( brzo se okrenulo ) znaci mora jos jednom na dole minimum da se svi ne ukake u gace ponovo.

Probacu da ti objasnim na drugi nacin pre tri nedelje se ovde pricalo o apsolutnom kraju i da je sve gotovo. ( kad smo bili na 75k ) i naravno da smo imali skok.

Sad vidim veliki optimiziam vlada ( brzo se okrenulo ) znaci mora jos jednom na dole minimum da se svi ne ukake u gace ponovo.
Mislim da je tada bilo finalno otresanje. Tu sam cak i ja poceo u sebe da sumnjao i pomislio da je mozda kraj a da sam to propustio.
Bice manjih padova konstantno, to je normalno.

Oduvek su postojale dve vrste trejdera:

Oni koji misle da znaju. a ne znaju.
Oni koji znaju da ne znaju i ne misle da znaju.

Oni koji nisu trejderi, a hteli bi da budu, priklone se prvo prvima, dok ih neko ne osasavi, pa posle vremenom shvate gdee im je mesto, u grupi dva.

Nazad
Vrh Dno