[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Ne bih da zvucim kako da opet hajpujem ali Fet izgleda sjajno poslednjih 2 nedelje. Postoji mogucnost da ga Grayscale steka polako pre ikakve objave.
Sada bi trebalo da ubacimo i meso da nam kasnije nebi ostalo sirovo i fino se skuvalo.Zagreva se lonac polako... Samo da nam ne prekipi na kraju....
Izgleda da nista od korekcije jos uvek...Opet krenuo da puca optimizam a? 😎
Mnogo obećali, a ništa ispunili, pošto je i dalje FET, a nije ASI mislim da je poverenje izostalo...Ne bih da zvucim kako da opet hajpujem ali Fet izgleda sjajno poslednjih 2 nedelje. Postoji mogucnost da ga Grayscale steka polako pre ikakve objave.
Videcemo ko je u pravu . meni deluje da nece ni jednom doci do napda na 100k .@Detector Nisam siguran da ce da pada. Pre cemo da krenemo ka 100K pa tu da se odbijemo ali hajde da vidimo rasplet. Meni je samo pitanje koliko puta cemo se odbiti od 100K. posle drugog puta buce napeto jer ako se treci put odbije eto nam 90K. E tu mozes da udjes![]()
Previše pratiš, slupaćeš se negde 🫣Sinoc Pre spavanja prodam ( reko da sacuvam pare ako krene da pada )
U noci se probudim pogledam sa telefona vidim ide korekcija reko super..
Ujutru ustanem vidim skocio opet....
E onda sam resio da vide ne kupujem ( par puta zadnjih par dana samo kupim za vecu cenu od prodajne pa prodam za nizu cenu od kupljene...)🍆🍆🍆
Krenem na put kolima stanem na pumpi ono skocio opet.
Sad kuci i opet vidim da je krenuo da pada...
U nekom momentu ce market da odluci kuda ali mislim da ce ipak otici ispod 90k jos barem jednom ovakvi brzi skokovi od po par % dnevni obicno su mi znak neke neatabilnosti i neodrzivosti cene..
Realno, izađe Tramp i kaže vraćamo tarife, pa budi pametan gde će cena i kad da kupiš...Videcemo ko je u pravu . meni deluje da nece ni jednom doci do napda na 100k .
Ova volatilnost i konstantko skakanje i padanje koju gledam vec par dana mi govori samo da je cena id 95k neodrziva ( neko moje iskustvo gledanja grafika koje i nije nista specijano )
Ma koja tehnologija... Razumemo se skroz, al' marketing je sve u svakom poslu. Tu su zeznuli stvar sa obećanjima koja nisu ispunili i još cena padne... Onda ljudi neće da drže, nego prodaju i onda nema hajpa i dobrog marketinga...Ne razumem. Najveci problem imas iz razloga sto se token zove Fet iako je sve ASI?
Vise se i ne secam obecanja zato sto svi obecavaju, na to odavno ne obracam paznju. Imaju Ai model koji radi. Imaju preko 2 miliona pokrenutih agenata, imaju aktivan voice chat...
Ne znam sta da ti kazem... Ono sto ja vidim je da imaju konkretan proizvod za razliku od mnogih.
Poverenje? To je nekako nestalo kad je cena krenula da klizi dole. To se desava kada ljudi odu u minus. I to su sve gluposti ako mene pitas. Nijedan od njih nije usao jer veruje u projekat i zeli da ga podrzi vec da obrnu lovu i zarade. Ono sto treba da bude pozitivno je da daje znake zivota sto se cene tice, grafikoni izgledaju sjajno, imao je breakout. Da, bice boljih kupovina, da bice i gorih. Suska se za grayscale, verujem da oni i kupuju sada pre zvanicne objave, kao sto uvek i rade. Ima tu potencijala![]()
Slažem se, a jedan od indikatora je i cena zlata koja je u padu, znak da se novac seli na nešto drugo.Mislim da je sve spremno za skok cena. Danas - sutra još kilavljenje ili neki pad (zadnji radni dan u mesecu), i onda bi kripto trebalo da nastavi da raste.. ali to je samo moje očekivanje.
BTC je lepo skočio čim je zastala priča o tarifama. ETH/BTC živnuo, altovi živnuli, čekamo da neko pritisne dugme![]()
Svako pametan je prodao BTC i lepo zaradio. U pravu si, sad nas jedno 99% ceka BTC.DMislim da većinu ovde više zanima BTC D i altovinebitno dal će BTC biti 90 ili 100 ako krene alt sezona. Ono što ja očekujem je takozvani "banana period" i to kada BTC pređe ATH.
100 ljudi 100 cudi, 1000 koina milijardu vernika.
Malo malo nekog neki koin prevari.![]()
NaivnoVidecemo ko je u pravu . meni deluje da nece ni jednom doci do napda na 100k .
Ova volatilnost i konstantko skakanje i padanje koju gledam vec par dana mi govori samo da je cena id 95k neodrziva ( neko moje iskustvo gledanja grafika koje i nije nista specijano )
Jedno je sigurno, a to su dve stvari, ili gore ili dole. 😂Posle ove "stagnacije" od nedelju/dve dana jedno je sigurno, ili idemo jako ka gore ili ka dole![]()
Probacu da ti objasnim na drugi nacin pre tri nedelje se ovde pricalo o apsolutnom kraju i da je sve gotovo. ( kad smo bili na 75k ) i naravno da smo imali skok.Naivno
Meni naprimer govori da se kupuje i da spustaju cenu dole pa kupuju opet. Ne gledam grafikone previse, pratim desavanja globalno, volume, kretanje cene... Uvek gledam siru sliku.
Od pre Nove godine BTC nije ovako lepo izgledao. Altovi su jos daleeeeko.
Mislim da je tada bilo finalno otresanje. Tu sam cak i ja poceo u sebe da sumnjao i pomislio da je mozda kraj a da sam to propustio.Probacu da ti objasnim na drugi nacin pre tri nedelje se ovde pricalo o apsolutnom kraju i da je sve gotovo. ( kad smo bili na 75k ) i naravno da smo imali skok.
Sad vidim veliki optimiziam vlada ( brzo se okrenulo ) znaci mora jos jednom na dole minimum da se svi ne ukake u gace ponovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari