Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Binance i Wintermute:

Winter-Mute01.png

Winter-Mute02.png

Winter-Mute-Mim.jpg

Winter-Mute-Massive-Dump.jpg

Circle-ova USDC adresa na Solani. Radi 'štamparija', ne staje:

Trumpove tarife danas u 22h po našem vremenu.
Da li je to sve većinom već "Priced in" u ove silne padove ? Iskreno se nadam da jeste..uf.
Verovato neki divlji skokovi i padovi za vreme obraćanja ? A šta kasnije, kakva su očekivanja ?

Trumpove tarife danas u 22h po našem vremenu.
Da li je to sve većinom već "Priced in" u ove silne padove ? Iskreno se nadam da jeste..uf.
Verovato neki divlji skokovi i padovi za vreme obraćanja ? A šta kasnije, kakva su očekivanja ?
Nakon objave novih tarifa nasdaq -4%, sp500 -3% after hours.

Tramp, omraženiji čak i od ovog našeg ludaka :)

Prilozi

• Screenshot_20250403_001336_TabTrader.png
    Screenshot_20250403_001336_TabTrader.png
    138 KB · Pregleda: 71
Nece imati sta da se proda u maju, od altova ni dugmici nece ostati.. Ovo je masakr nad altovima.. Daj Boze da se oporave ali tesko..

Ja sam poredjao kupovine za ETH od 1800 do 1500, ne bi trebalo da idemo ispod nadam se, ako ce vec biti drugog dela bull ciklusa...

Ja sam poredjao kupovine za ETH od 1800 do 1500, ne bi trebalo da idemo ispod nadam se, ako ce vec biti drugog dela bull ciklusa...

A šta ako ne bude drugog dela i mi ulazimo u poslednji kripto bear market? ;)

Još je prerano da se kaže gde ćemo, ali je bond market konačno reagovao nakon što je debeli objavio Liquidation Day i prinosi su krenuli naniže. Pada i berza, i nafta, zlato i metali, kriptosi se zapravo iznenađujuće solidno drže, verovatno jer su već puno iskrvarili.

Ako ne bude, ostaje mi druga polovina stablecoin-a koju cu izvuci u kes a kripto ide u visegodisnji yield pa otom potom...

S obzirom na sva desavanja BTC je ostao iznad 80k, za mene licno iznenađujuće, jako dobar signal. Nadam se nekom povoljnijem periodu jer sa ovih 80k+ i dalje ima sansu za jos jedan izlet na 100k+
I ranije sam govorio sve je manje vremena da vidimo neki finalni pump, ali ipak ima jos nade, sad nam ostaje da strpljivo cekamo rasplet.

Ja čekam spustanje kamatnih stopa. Nadam se da će ovaj pičvajz samo ubrzati prelazak na QE, mada nesam stručljak

Nazad
Vrh Dno