Samo zavisi pocetak cega😀Bez panike, ovo nije kraj, ovo je tek početak.
Proleća, jedino to znamo 😁Samo zavisi pocetak cega😀
Binance brise usdt za EU 31. marta. Ovaj dump altova me ni malo ne cudi. Sve ce uraditi da nateraju ljude da pordaju sto nize. Coinbase je obrisao 13. decembra, nakon toga su altovi samo u padu. Nedostatak likvidnosti i nemogucnost trgovine na menjacnicama su izmedju ostalog doprinele ovome. Ne znam vise ni ko ce moci da trguje na binancu. Binance US nema volume, tako da Ameri ne mogu, sad ni Eu nece moci vecinu parova, ne moze Kina, ne moze Rusija.. Vidi se da su u problemu i po tome sto su juce izlistali 4 meme coina.Pozdrav ljudi..
izgleda da se konacno desava razresenje ovog "mini bear marketa"
Ako padne Bitkoin ispod 80k ove ili sledece nedelje trazim ulaz u alt-ove ( ovaj put ne planiram da prodajem u skorije vreme mada se planovi oko prodaje mogu menjati vrlo lako).
Ide nam i taj death cross koji je prosli put bio dobar "buy signal".
Ne ocekujem All Time High u ovom ciklusu sto se tice Bitkoina .
A ni sto se tice altova iskreno..
Mada su altovi vise pali pa se nadam nekoj zaradi 50-100% ..
hvala na Infu Čika Gavro, , nisam ovo znao,Binance brise usdt za EU 31. marta. Ovaj dump altova me ni malo ne cudi. Sve ce uraditi da nateraju ljude da pordaju sto nize. Coinbase je obrisao 13. decembra, nakon toga su altovi samo u padu. Nedostatak likvidnosti i nemogucnost trgovine na menjacnicama su izmedju ostalog doprinele ovome. Ne znam vise ni ko ce moci da trguje na binancu. Binance US nema volume, tako da Ameri ne mogu, sad ni Eu nece moci vecinu parova, ne moze Kina, ne moze Rusija.. Vidi se da su u problemu i po tome sto su juce izlistali 4 meme coina.
Kucoin je dobio kaznu u januaru i zabranu da posluje na Us trzistu dve godine...
Tesko cemo imati alt sezonu dokle god je ovakva situacija. Mozda bude jos neki skok ako fed krene da spusta kamatne stope, ali neko ludilo ne ocekujem.
hvala na Infu Čika Gavro, , nisam ovo znao,
takođe nisam ni na Binancu, imam gomilu WIF/USDT na Phemexu Leveraged Longa i ipak manje shorta.
Pošto nisam uspeo ni na Twitteru, ni na Redditu da nađem zvanično saopštenje Binance, zanima me da li su oni dali announcement tipa da ljudi zatvaraju pozicije i izlaze iz USDT parova ?
I takođe zanima me tvoje mišeljenje: da li ljudi već neko vreme izlaze iz SPOT i margin pozicija izraženih kroz USDT (možda od jutros navrat nanos) i time generalno obaraju cenu Altova ?
Ja sam kupio na 2500.Vrlo oštar pad ETH u odnosu na BTC ? šta to bi ?
Vrlo važno pitanje! Ima li kakije potvrda za ovo?a ovo delistovanje USDT-a na binance mislim da je samo za zemlje EU, nije za nas. Mi cemo moci i dalje trgovat sa USDT parovima
Mi ne pripadamo EU regulativi jer nismo članica iste.Vrlo važno pitanje! Ima li kakije potvrda za ovo?
Ne zanima Binance da dodaju usdc par za sve tokene. Svakako je 10x manji volume na usdc parovima u odnosu na usdt.A šta je sa coinima koji su imali samo usdt par? Da li su dozvolili razmenu za usdc ili bi to moralo danas da se rasproda pošto, po to..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari