Ako btc ode ispod 70k motajte kablove.
Previse je skamova, cudi me da se altovi i ovako drze, da nisu jos nize. U kriptu su ostali prevaranti sa velikim novcem, ljudi koji zele na razne meme tokene da zarade x1000, dakle kockari i veoma mali procenat tradera. Niko normalan vise ne razmislja da ulaze novac u kripto, jer ljudi dobro vide sta je sve ovo, obicna prevara. Ja sam u kriptu od 2012, ovako lose stanje i ovoliko prevara nije bilo kao od 2023 do danas, ovaj poslednji nazovimo bull je iznjedrio sve ono najgore u kriptu, sto bi rekli go8na su isplivala na povrsinu. Postalo je legalno i normalno da predsjednici velikih drzava navuku narod i skamuju i to prodje nekaznjeno?! I onda vi ocekujete da vas tamo neki anonimus koji preko AI-a napravi "projekat" i preko par influensera sa twittera odradi marketing nece zaje8ati? Ma kako da ne. Evo sta radi Binance, listuje meme tokene jer zna da se raja na iste lozi i onda dampuju sve, sjecam se 2017-2021 token koji izadje na Binance je mogao samo ici u plus, poslednje 2 godine svaki koji je izasao na Binance je otisao u minus, pojedini i -99%. To dosta toga govori.
Vise od 10 godina sam u kriptu, kripto kao kripto nisam i ne koristim u realnom zivotu, cemu onda kripto? Sjecam se 2016-2017 bilo je toliko najava, onaj token ce se koristiti za solarne panele, sto vise struje proizvedete vise tokena dobijate, pa onda ona Iota raspala ce da se ugradjuje u auta i da prati parametre i ostale gluposti, pa Modum ce da se koristi u medicinske svrhe, odnosno cipovi ce se ubacivati u posiljke ljekova da bi u realnom vremenu ocitavali temperature i slali podatke ukoliko je temperatura visa ili niza od navedene, pa Riple mijenja banke iz korijena, pa onaj token koji je trebao biti vezan za rutere koje postavljaju na aerodrome da svi imaju besplatan net ko je ulagao u ICO i oni koji ga posjeduju u novcaniku, pa onoliko najavljenih igara koje ce da promjene gaming industriju, od kojih ni jedna igra jos uvijek nije usla ni u beta fazu poslije 6-7 godina, a 95% njih je vec propalo, onda milion glupih storage tokena koji nam kao daju cloud prostor koji je nemoguce hakovati itd.
Dakle sve je to u oblacima, obicna spekulacija i nista vise.
Proslih godina me je dosta ljudi pitalo kako da ubace novac u kripto, koji tokeni bi mogli rasti, koji tokeni imaju dobru pricu i zajednicu, pricalo se po kaficima o kriptu, babe na pijaci su pricale

, poslednje 2 godine niko i ne prica o kriptu, a mi kao u bull runu, tu i tamo neko spomene - Eh da sam ubacio 2016 pare u bitcoin kad je bio na 3-4k.
Nema i nece biti svjezeg novca u kriptu, mislio sam to je to kad je btc otisao preko 100k, ali i tu se vidjelo da je to sve bilo na misice, ni jedan alt nije ispratio to, pogledajte Btc gdje novac jedino ulazi, drzi se na 80k sto je u odnosu na prethodnih ATH ciklus nekih 10% vise, a onda vidite Eth kao drugi token u kojem nema svjezeg novca na 1600$ ili -65% u odnosu na prethodni ATH ciklus, a jos na sve to dodajte da se u prethodnom ciklusu Eth majnovao do besvijesti i koliki je pritisak na cijenu samo od majnera bio, danas nema majnera, stake daje par %, a cijena kao 2017 godine. Ubacite na sve to i inflaciju, dakle negativna 0.

Volio bih da grijesim, ali mislim da nam ne preostaje nista drugo, osim da se nadamo nekom mini bullu do kraja godine i da budemo zadovoljni ukoliko uspijemo x2 da napravimo na pojedine tokene, x20-x100 kao u prethodnim ciklusima slobodno zaboravite, eventualno ako kockate na dextools i ostale kockarske kripto sajtove imate cemu da se nadate, a poslije toga kripto ide u zaborav.
Recite mi koji su po vama "ziceri" za narednih 6-9 mjeseci? Jer ja ih nemam.