hogarstrasni
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.04.2016
- Poena
- 155
Postoji prica da Tramp namerno rusi berzu kako bi prisilio FED na smanjenje kamatnih stopa, i koliko sam ja cuo radi se o 9 bln .a ne 7, ali nebitno. Postoji puno prica i pricica, koje sam propratio a jos vise onih koje nisam, a pretpostavljam da pravu pricu zapravo niko ni ne zna, osim mozda uskog Trampovog & Fed-ovog okruzenja.Zato ja generalno pricicama ne volim ni da se bavim. Ne zato sto one nisu zanimljive, vec zato sto samo mogu konfuziju(meni barem), da donesu.Zato ja najvise volim chartove, po mogucstvu smesne.Ima tu jedna caka... Americi očajnički trebaju niske kamate, jer ove godine dolazi na refinansiranje 7 biliona dolara državnog duga, što bi bilo samoubistvo odraditi sa ovim kamatnim stopama. Tako da bi recesija i reakcija FED-a sa smanjivanjem kamatnih stopa na nulu bila zapravo idealna, a inflacija bi dodatno smanjila vrednost duga, mada bi pokrenula lavinu drugih problema
E sad projekcija. Svakako ocekujem neki odskok od sadasnjeg nivoa.Zato sam pre neki dan i projektovao 79-80k dno. E sad, da li ce to biti skok mrtve macke pa dalje poniranje, pravljenje duplog vrha, ili moguci novi vrh, videcemo. Za sada je rano za tacnu prognozu. Ono sto bi moglo biti po Eliot Wave teoriji, (mada nisam nikakav strucnjak za to),a to je da je prva zuta vertikalna linija, mozda bila neka vrsta 2.wave a da je sadasnja 4 wave.U tom slucaju nas ceka 5 wave i visi vrh.Ako projektujem(onako iz glave) 1.61 FIBB, onda dodjemo na 128k , sto se poklapa sa nivoom Smesnog charta. Da li ce tako biti, videcemo. Pad ispod PI100 ne bi bila dobra, i onda bismo morali da gledamo u pasulj na kojem godisnjem supportu ce biti potpora.Ako se to dogodi sledi dalja analiza. Eto, toliko za ovaj put.Pozdrav drugari & Happy trading