Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Prešao..

sad imaš ponovo jedan izbor.. prvi put sam spasio zatvorenike, sad ću da spasem frankenštajna (doktoricu)

To je samo pogodnost za pirate, oni koji imaju original, moraju imati isntaliranu i osnovnu verziju :)

pomoc

zasto se igra ne pokrece....instalirao sam sve najnormalnie i "odomacio" je ...kliknem i nista

win 7 64 bit
ati 3650
sveyi drajveri

Ma kakv bre steam. Nije potreban. Probaj preko launchera.

Inace persao sam i ja sinoc.

Uspeo sam da spasim i doktorku i pacijente
Boss, ako se tako uopste moze nazvati se moze resiti na nekoliko nacina sto je svakako napredak.

Mali info za sve, neka bude u spoileru mada mislim da nije potrebno
revolver necete naci tokom igre. ne skupljajte municiju i ne morate da cuvate upgrade za isti.
naci cete samo jedan laser nisan i silencer.
od specijalnih upgrade-ova (crveni) naci cete samo za tranquilizer i rocket laucher.
za robote su dovoljna 4 emp-a. Turrete uvek mezete da onesposobite sa terminala jer ne dobijate xp za unistenje.
isplati se osnovni upgrade za noge (visoko skakanje), kao i busenje zidova

Boss, ako se tako uopste moze nazvati se moze resiti na nekoliko nacina sto je svakako napredak.

revolver necete naci tokom igre. ne skupljajte municiju i ne morate da cuvate upgrade za isti.
od specijalnih upgrade-ova (crveni) naci cete samo za tranquilizer i rocket laucher.
za robote su dovoljna 4 emp-a. Turrete uvek mezete da onesposobite sa terminala jer ne dobijate xp za unistenje.

kako si spasao oboje?

postoji tajna soba u koju se ulazi kroz ventilaciju. prvo prodjes u jednu sobu gde ima weapon upgrade na cevima, a onda se odatle popnes preko cevi na drugi nivo i dolazis do druge sobe gde ima upgrade za tranquilzer. inace se tu nista ne desava, ali kada se pokrene gas onda se vidi naprava za kontrolu gasa koju je dovoljno upucati. potreban je visoki skok da bi se dotle doslo.

kakav si ti traveler :))) sjajno ali me vuklo da zbrzam. mnogo mi se svidela igra. pravo osvezenje.

Revolver imaš u ovoj čini mi se Burke-ovoj kancelariji, ispod stola imaš switch kojim otključavaš secret stash u kojem se nalazi zlatni revolver.

Edit: Tek sam i ja primetio switch kada sam drugi put ušao u office.

Poslednja izmena:
hmm, vidis to nisam provalio iako sam bio tamo.

bas me zanima cime ce da puca na kraju ako mu uzmes revolver. ja sam taj revolver pokupio tek kada sam njega pobedio.

Nemam pojma, ja sam misleći da je teži boss, skočio na krov kontejnera, pobacao unutra gomilu mina, i spremio Heavy gun... kad ono on "d'umro" oma... razočarenje... oni snajperi na visini su bili teži :/

Instalirao sam po prvi put igru, verzija shitrow, skinuo update 1.2.633.0. i primenio odgovarajuci skidrow lek, radi sve lepo, samo me zanima novonastali folder ALI213 u my documents, ima li on kakve veze sa deus ex-om, posto ne mogu na osnovu naziva fajlova unutra nista da zakljucim, al vidim da ima neki savegame...? inace, to mi je jedina igra instalirana trenutno a i volim uvek da znam poreklo svakog moguceg fajla na sitemu , hvala unapred na odgovoru :)

da, i ja sam ocekivao nesto drugacije, ali, kao sto sam rekao, moze se resiti na vise nacina. Moguce je uci preko krova i onesvestiti ga bez problema. Takodje sve bombe resavaju. Ko zeli moze i da se prepucava, ali to je najmanje efikasan nacin. Meni najzanimljiviji nacin je bio da popnem gore turret i da ga pustim da me pojuri i izadje iz kancelarije. Jos cu da probam da ubacim turret preko krova mada mislim da nece moci da prodje. (za ovo je naravno potrebno unaprediti snagu jer turret treba baciti gore :D)

edit:
da, moguce je ubaciti turret kroz rupu na krovu :D

Poslednja izmena:
Dobar deo igre i DLC-a sam prešao sa

govori tiho i nosi turret sa sobom

Kad sam čekao onaj teretni lift (valjda u singapuru) koji se penje 3 dana gore, montirao 2 turreta i čekao :D

Naravno govorim o drugom/trećem prelasku :D

^
Ja sam im tamo blokirao vrata kutijama i oni se svi vratli na pocetne pozicije u magacine, posle sam im se usunjao i podelio takedownove;)

Poslednja izmena:
Instalirao sam po prvi put igru, verzija shitrow, skinuo update 1.2.633.0. i primenio odgovarajuci skidrow lek, radi sve lepo, samo me zanima novonastali folder ALI213 u my documents, ima li on kakve veze sa deus ex-om, posto ne mogu na osnovu naziva fajlova unutra nista da zakljucim, al vidim da ima neki savegame...? inace, to mi je jedina igra instalirana trenutno a i volim uvek da znam poreklo svakog moguceg fajla na sitemu , hvala unapred na odgovoru :)

Tu ti se nalaze save fajlovi od igre ;)

Kada Burkeu uzmete golden gun
on na vas posle puca sa obicnim machine pistol

Inace predjoh ovaj DLC bez ispaljenog metka (ako se ne racunaju turreti koje sam okretao da rade za mene :D ) Upotrebio sam nekoliko gas mina i 2 ili 3 EMP mine i to je sve:)

Hoce li biti jos DLCeova ili moramo cekamo novi Deus Ex?

Predjoh je juce.
Svaka preporuka!
Ocena 90/100, igrao sam prvi, i nazalost, drugi Deus Ex.

Ocekujemo nastavak :)

Morao sam da uradim reinstalaciju sistema pa sam sacuvao sejv , tj folder ALI123, medjutim sad kad sam ponovo inst igru, i pokrenuo da se napravi isti folder, nema ga, te ne znam gde mogu da ubacim sejv? (ista verzija je u pitanju, shitrow + poslednji skid*ow update i lek)

Morao sam da uradim reinstalaciju sistema pa sam sacuvao sejv , tj folder ALI123, medjutim sad kad sam ponovo inst igru, i pokrenuo da se napravi isti folder, nema ga, te ne znam gde mogu da ubacim sejv? (ista verzija je u pitanju, shitrow + poslednji skid*ow update i lek)

Vidi sta ima u Documents and settings\username\Local Settings\Appliaction data\dxhr Tu meni cuva save,ali ne koristim tvoju verziju igre.

Da li si u igri napravio neki save? Mozda se folder kreira tek po potrebi kada napravis save

Veceras sam presao igru, i odusevljen sam zaista... prvi sam deo igrao davno i nesecam ga se najbolje, ali i bez toga igra mi je neverovatno dobra, jedna od retkih danas sto se mene tice.
Malo mi je bilo mrsko da citam prethodne postove (bez ljutnje), s toga me interesuje da li je iko skinuo i igrao DLC?

^ uglavnom svi :D:smoke:,)

samo BF3 je brutalan. ne pamtim 2 ovako dobre povezane pucacine....

Poslednja izmena:
I ja sam presao Human Revolution, ali sam isto morao reinstall dok sam igrao DLC, missing link. Nastavicu ovih dana..

Sto se tice HR-a:
Jel znate da se moze spasiti Malik, kad slupa avion :p

^
Znamo da moze i uradili smo tako, imas dovoljno vremena :)

može i bez žrtava . prilično lako . /skoči na 2:05 /

[youtube]iVQxCnGRKD4[/youtube]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno