Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Uglavnom koja je fora sa upgrade-om oruzija

fora je da se ne igra sa oruzijem.

Inace za upgrade oruzija se koriste one kutije koje pronadjes. Svaka donosi neko poboljsanje i koristi se samo za odredjenu vrstu oruzija... Mislim da pise na kutiji koji bonus nosi i na koje oruzije moze da se namontira.

Poslednja izmena:
fora je da se ne igra sa oruzijem .

Не мора да да се не игра без оружја. Ти бираш шта више волиш... Оћеш ли бити стелт, јуриш или комбинација ова два мода, зависи од тебе. :) Оружје апгрејдујеш због снаге. Револвер је добар пример. :) Сваки левел има свој челенџ, па ти је најпаметније да то оствариш. :)

Igra li iko Human Revolution i dalje? Ja malo krenuh... bas je na nivou, u rangu ME3 meni.

Uglavnom koja je fora sa upgrade-om oruzija, vidim da ima neka caka ali nije bas razjasnjeno u potpunosti?

Iskreno meni licno ME3 je druga kategorija, neuporediva sa DE HR, neću da kažem da je ME3 loš jer nisam ga igrao (nisam ni ME1).

A čar ove igre je da uvek imaš izbor kako ćeš nešto da pređeš, najteže je sve stealth jer traba puno planiranja, i pokušaja. Ali možeš i rambo FPS sve redom metkom, ali manje ti ide XP pa manje upgr.. možeš da otključaš, pa može opet da bude teže, jer bez nekih upgr. te brzo skinu sa daljine.

Ma dobro, video sam za te kutije ali recimo u infu oruzija postoji tri, izgleda da odredjene ponistavaju neke i slicno, to me zanima. Nisam nasao vise infa o tome. A kombinujem i oruzije i kombo pomalo.

Svako oruzje ima specijalni upgrade, recimo Combat Rifle ima ono zakrivljene putanje metka tj. možeš nekog iza ugla da ubiješ, pa Crossbow i Tranquilizer rifle imaju da ti dodatak da ti pokaže gde da gađaš za headshot.
Ovaj specijalni upgrade nema svako oružje.

Da svako oružje još ima obične upgrade, ammo capacity, damage, rate of fire, i dodatke silencer, laser.

Vidi tabelu mada ne gledaj gde se nalaze jer pokvarićeš sam sebi užitak, pa pogledaj samo tabelu šta sve ima.
http://deusex.wikia.com/wiki/Weapon_modifications_(DX3)#Weapon.2Fmodification_combinations

E to to, objasnjava stosta. :) Dobra igra, bas su objasnili. Izgleda da sam se zeznuo sto nisam probao originalni deo, krenuo sam odmah Human Revolution.

Pa ovaj ti se odvija pre orginala (deus ex 1), pa nije potrebno da ga igraš zbog priče, ali može slobodno da probaš igru ,jer za tadašnje standarde neki delovi igre su odrađeni vrhunski.

sad kad razmisljam o upgrade-ovima, setim se revolvera sa eksplozivnim mecima. Uh kako je zadovoljavajuce rokati time. dodje mi da opet predjem igru

Da da, presao sam to skoro, nisam otvarao vrata, preskocio sam. :D Nemam jos uvek mogucnost probijanja zida ali vidim da ce to biti sledeci upgrade. :D

Dobra je igra zaista. :)

meni probijanje zida nije značilo mnogo zbog maximalnog stealth pristupa, pa sam ga tek na samom kraju upovao, samo da vidim animaciju i da li sam nešto propustio. mada, za nestealth pristup i eliminaciju jednog neprijatelja, odličan aug

Da, probah ga, nije bas toliko delotvorno, pogotovo sto se samo na retkim mestima moze primeniti. Otprilike je delotvornije unaprediti stelt i recharge zbog energije.

Evo primer kako se obicna sporedna sitnica moze preci na 3 nacina

Moze da razvali zid a kapiju ne moze.:D U ovoj igri ne postoje kapije koje se zakljucavaju normalno ili sa katancem, samo se sifre koriste... To je jedna u nizu nelogicnosti. U prvom dijelu si mogao normalno da obijas brave uz pomoc Lockpick-a, a elektricne uredjaje sa multitool-om. Zasto su izbacili to nije mi jasno?!

Poslednja izmena:
Zid razvaljuje samo na oslabljenim mestima. Tu su vec bile rupe pa su reparirane da izgleda kao zid jer tu kriminalci imaju stekove, a inace su ta mesta vrlo slaba. Ne smeta to stealth pristupu, ali se mora isplanirati nivo buke i prethodno ocistiti neprijatelji. Rusenje zidova je za mene must jer se moze naci dosta lepih stvarcica.

Brave nisu izbacene u HR nego ubacene u DE1 :D Shvatili ljudi da se mnogo lako obijaju pa narokali prave brave. Ako nista drugo, bar su jeftinije.

Ovo je teaser za film ili fan made ?

Ispod ovog videa na Youtubee u opisu stoji:A teaser for a short film based on the video game Deus Ex "Human Revolution". We are working really hard to get the short film done as soon as possible".Znaci teaser za fan made film koji jos nije gotov.

Pa vidi se kriminalno los izbor glavnog glumca. Nije da se nije desavalo, ali tesko da bi iko normalan izabrao onog smokljanka.

Хе хе, 17GB... Шта је ово уствари?

Хе хе, 17GB... Шта је ово уствари?

Ispolirani, odnosno preuredjeni boss fightovi, veca optimizacija,sitna poboljsanja grafike, mozda i malo samog gameplay-a.I naravno ukljucen Missing Link DLC.

Ovo je jedna od najboljih igara svih vremena.

Kako da ne mogu da kupim igru na Steamu?
Pise da se unlockuje za 1 dan i par sati

Kako da ne mogu da kupim igru na Steamu?
Pise da se unlockuje za 1 dan i par sati

Ja mislim da oni koji je vec imaju na Steamu ce moci da urade upgrade na Director's Cut kad se otkljuca. A ako je vec nemas, onda ne znam zasto ne mozes da je kupis.

Zapravo je 80% , uzeh ga upravo za €3.99 , po meni najbolja igra koju sam do sada igrao, ikad, vredi imati ovo kada je već takva situacija :)

Nazad
Vrh Dno