Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.09.2010
- Poena
- 169
Dajte ljudi da cujemo utiske, ima nas koji jos nismo stigli da se igramo 
Ma kakv bre steam. Nije potreban. Probaj preko launchera.
Inace persao sam i ja sinoc.
Boss, ako se tako uopste moze nazvati se moze resiti na nekoliko nacina sto je svakako napredak.Uspeo sam da spasim i doktorku i pacijente
Mali info za sve, neka bude u spoileru mada mislim da nije potrebno
revolver necete naci tokom igre. ne skupljajte municiju i ne morate da cuvate upgrade za isti.
naci cete samo jedan laser nisan i silencer.
od specijalnih upgrade-ova (crveni) naci cete samo za tranquilizer i rocket laucher.
za robote su dovoljna 4 emp-a. Turrete uvek mezete da onesposobite sa terminala jer ne dobijate xp za unistenje.
isplati se osnovni upgrade za noge (visoko skakanje), kao i busenje zidova
Ma kakv bre steam. Nije potreban. Probaj preko launchera.
Inace persao sam i ja sinoc.
Boss, ako se tako uopste moze nazvati se moze resiti na nekoliko nacina sto je svakako napredak.Uspeo sam da spasim i doktorku i pacijente
Mali info za sve, neka bude u spoileru mada mislim da nije potrebno
revolver necete naci tokom igre. ne skupljajte municiju i ne morate da cuvate upgrade za isti.
naci cete samo jedan laser nisan i silencer.
od specijalnih upgrade-ova (crveni) naci cete samo za tranquilizer i rocket laucher.
za robote su dovoljna 4 emp-a. Turrete uvek mezete da onesposobite sa terminala jer ne dobijate xp za unistenje.
isplati se osnovni upgrade za noge (visoko skakanje), kao i busenje zidova
Instalirao sam po prvi put igru, verzija shitrow, skinuo update 1.2.633.0. i primenio odgovarajuci skidrow lek, radi sve lepo, samo me zanima novonastali folder ALI213 u my documents, ima li on kakve veze sa deus ex-om, posto ne mogu na osnovu naziva fajlova unutra nista da zakljucim, al vidim da ima neki savegame...? inace, to mi je jedina igra instalirana trenutno a i volim uvek da znam poreklo svakog moguceg fajla na sitemu , hvala unapred na odgovoru![]()
Morao sam da uradim reinstalaciju sistema pa sam sacuvao sejv , tj folder ALI123, medjutim sad kad sam ponovo inst igru, i pokrenuo da se napravi isti folder, nema ga, te ne znam gde mogu da ubacim sejv? (ista verzija je u pitanju, shitrow + poslednji skid*ow update i lek)
uff, ja nisam nisam znao ni da moze :S:^
Znamo da moze i uradili smo tako, imas dovoljno vremena![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari