Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Ustvari, mislim da to ima veze sa drajverom. Nesto sam cuo da ovaj najnoviji drajver (sa kojim su pokusali da srede Rage) se nesto kolje sa Deus Ex-om.

Jel se pojavio datum kad izlazi Missing link DLC?
Da se obrne ovo jos jednom na hard. :)

Nema to veze sa grafickom, vec iskljucivo sa verzijom igre koja jelte nije oridjinale :D

Kad imas ATI u masini, 99% su drajveri, 1% sve ostalo :D :D :d

Poslednja izmena:
Verzija Deus Ex Human Revolution-SHiTROW, pretpostavljam da je cela planeta koristi... :)

Kod mene na ATi-ju novi RAGE Driver i Deus Ex funkcionisu bez problema...

ATI-jevi drajveri rade bez problema. Ako ne igraš Rage, ostani na 11.9 - nećeš imati problema sa 6870. Sav taj FUD oko ATI drajvera više nema osnove - DirectX podrška je odlična.

^Cemu? Osim ako ne zelis da se hvalis nekome da si presao. Nije moguce vratiti se na neke lokacije i nije moguce pokrenuti novu igru sa starim augmentacijama.

pukao mi sistem, pa rekoh da nastavim gde sam stao. a koristio sam cheat za augment i praxije?

sta sad?

^ pa u red !!! ponovo ispocetka:D
[YOUTUBE]ypdVRefcGs4[/YOUTUBE]

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. dajem 2 bubrega za 1 save. ma jel stvarno? ispocetka necu sigurno.

ja mogu da ti dam save ali bez cheat-a.
doduse nisam presao nesto puno, nemam vremena da se igram u zadnje 2 nedelje :(

Imam i ja pred kraj 1. chaptera :D pun sam oruzja ali idem stealth

iscupao sam sa hdd-a svoj stari save. sve radi. sve ucitao.

veni,vidi,vici.

x2-3

igrica me je prvih 20min terala na povracanje, i nisam mogao da se zacudim kako je uspela da nagura 40+ strana na forumu..
pa reko aj da nastavim, i tako stigoh do kraja ( nekoliko puta ).

znaci ispocetka teski smor, al posle dva sata igranja covek se zarazi i mora svaka vrata i uredjaj da ishakuje, svaku fioku da otvori svaki vent da prodje.
slatko sam se smejao ribi koja mi je ponudila cip ( u are here 4 chip upgrade, yes ? ) , zahvaljujuci Vama koji ste skrenuli paznju na isti, a kada sam drugi put prelazio igricu ( kao supervisor ) poceo sam i da uzivam u njoj.
ovome je doprineo i clanak tipa " 10 stvari koje morate uraditi u deus ex hr-u ", tako da ne propustam priliku da odvalim sve koji se brecaju, uz poneki opustajuci dance dok pucaju na mene.

jedina zamerka bi se odnosila na konfuznu orijentaciju po mapama,duzem ucitavanju nivoa ( bez augmentacije igre ) ali to valjda doprinosi ukupnom dozivljaju i nabijanju xp.
sve u svemu 3+

Poslednja izmena:
Nikako da se namolim i nadjem vremena da pocnem da igram igru ciji sam prvi deo igrao sa toliko uzivanja.
Jos da urade i nastavak Thief-a i to bi bio pun pogodak.

Zavrsio prvi deo p[re 2-3 godine, drugi me smorio i naravno Human Revolution gotov sinoc ,)

Jel neko zna gde narodna verzija drzi save fajlove? Posto sam presao hocu da ih pobrisem i igram iz pocetka pa bih obrisao stare saves.

The Missing Link DLC je izasao znate gde...preko 2 GB...

treba i igra.

Btw, samo da znate, uz dlc i novi crack ne mogu da pokrenem staru igru. Novi launcher i .exe pokrecu iskljucivo dlc. Znaci nije moguce pokrenuti igru pa u meniju izabrati dlc vec se pokrece kao zasebna igra iako je potrebna originalna instalacija. Iz nekog razloga crackovi ne rade zajedno. Ko koristi narodnjaka neka napravi backup ili neka koristi drugu instalaciju (iako je malo glupo, ali sta sad).

Poslednja izmena:
Da, tako sam i mislio, mrzelo me da svlačim ponovo 8 djidja a ko pita ne skita hah , okej, tenks :)

Poslednja izmena:
dobro je. imam mali hdd pa sam sinoc obrisao igru. e sad bi djuskao i ovo. super. nego...

imao sam mali problem: kad igram i upalim task m. pokazuje mi prvo jezgro na 100% a drugo na 5-10% i polako dize temp i vent. to kad je minimizovana a kad sam u igri skoro se izjednace i obori temp. mada je sinoc bilo ok. bez ove pojave. sta to moze biti? Bug ili do CPU-a? ovo sam primetio za Deus. videcu danas sa drugim igrama.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno