Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

imam par pitanja,
Da li Malik mora da pogine?
Posle postavljanja bombe na dok, uhvacen sam, uspevam da se oslobodim ali menam nista od oruzija i pola nadogradnji nemam, da li mogu i kako da povratim nadogradnje i oruzije?
Ponekas se desi da da me udari neki elektro sok ili sta vec kao i ostale pored mene, vidim da su popadali, da li to treba tako?

Poslednja izmena:
imam par pitanja,
Da li Malik mora da pogine?
Posle postavljanja bombe na dok, uhvacen sam, uspevam da se oslobodim ali menam nista od oruzija i pola nadogradnji nemam, da li mogu i kako da povratim nadogradnje i oruzije?
Ponekas se desi da da me udari neki elektro sok ili sta vec kao i ostale pored mene, vidim da su popadali, da li to treba tako?

Ne, ako si dovoljno vešt, možeš je spasiti.

Taj segment igre je prvobitno zamišljen kao DLC. U Director's Cut-u biva pripojen igri. Doduše, 'mehanika' istog nije promenjena, što znači da prvobitne augmentacije i oružja nećeš imati na raspolaganju. Privremeno, razume se.

Nastavi da igraš... ;)

malik je pilot?
ne mora da pogine, ali uopste nije lako spasiti je. namoj da ostajes na pocetnoj tacki i da snajperises nego idi desno kroz prolaz i ubi cuvare na platformi i odatle tek pobi one u odelima sto se priblizavaju letilici.
mada je moja preporuka da je ne spasis :D. jedina prednost je da u kasnijoj misiji ona pomogne ubijanjem nekih cuvara.
ja sam hteo max xp pa sam taj nivo presao sa ghost i pustio je da umre. onda se vratio nazad i sve ih stealth kill :D
jos jedan od odlicnih detalja igre. moralna dilema. iako bi zeleo sto vise xp, moras da vagas da li zelis da je spasis i izgubis ogromnu kolicinu xp

Ukusi su čudo.
Prosto mi je divota kad vidim kako uživate dok pričate o ovom naslovu, u bilo kojoj temi gde se pomene(pozitivan je komentar, nije ironičan)
Za mene je ovo največi promašaj i najtupavija igra po svim kategorijama, igru sam prešao i dlc takodje (a ni sam ne znam zašto).

Ne razumem komentar?
Pričamo pozitivno o igri jer jedna od najboljih u zadnjih 10 godina.

Jedna od retkih igara koje sam završio. A to samo po sebi mnogo kaže o ovoj igri. :) Mada mi DLC nije legao i nisam ga završio.

Meni i je i DLC bio odlican,jedan od boljih DLC-ova za bilo koju igru. A boss fight na kraju njega bolji od boss fightova u samoj igri

i opet, zasto davati los komentar 2 godine kasnije?

u vecini tema za igre ima ljudi koji se konstantno vracaju u teme i pljuju po igri. kao da uopste imaju razloga da zalaze tamo i citaju sta ljudi pisu ako im se igra nije svidela.

Na sta bi forum licio kada bi se komentarisalo samo ako ti se nesto svidja? Meni je ovo super igra ali jako je bitno i da oni kojima se ne svidja to iznesu. Jos ako i kayu zasto onda je forum ispunio svoj smisoa za nas usere. Ideja da ne treba komentarisati nesto ako ti se ne svidja je potpuna glupost.

Nemojte nesto negativno da napisete, odmah ce da vas proglase za hejtera. Pravilo foruma je da sve treba da vam se svidi, svemu i svacemu treba da se odusvljavate, e onda cete biti cool. Mislim da ovo treba u pravilnik da se uvede. :D

Ne, ako si dovoljno vešt, možeš je spasiti.

Taj segment igre je prvobitno zamišljen kao DLC. U Director's Cut-u biva pripojen igri. Doduše, 'mehanika' istog nije promenjena, što znači da prvobitne augmentacije i oružja nećeš imati na raspolaganju. Privremeno, razume se.

Nastavi da igraš... ;)
znaci da cu sve to povratiti na stanje pre nestanka tih nadogradnj. Nema sanse da za sve ponovo skupljam poene.

Zasto mi na ovoj igri GPU usage 65% max? a FPS mi pada i ispod 30 nekad konfa iz potpisa.

Zasto mi na ovoj igri GPU usage 65% max? a FPS mi pada i ispod 30 nekad konfa iz potpisa.

U nVidia control panelu stavi pod 3D settings stavi power managment mod na "prefer maximum performance".
Igra je smesno zahtevna i ako imas neku iole jacu kartu dropuje clock GPU-a.
Meni se to desava na skoro svakoj igri kad stavim nove drivere i uvek se cudim prvih par minuta sta je.
Glupa nVidia, ovo bi moralo da stoji na maximun po defaultu.

edit!
Damn! :d
Sad tek vidim da imas AMD kartu.
Neka te savetuje neki od kolega dal postoji tako nesto u CC.

Igra uopste nije zahtjevna, cak sta vise vrhunksi je optimizovana. Jedino problem pravi "directors cut" verzija i to sa nVidia karticama najcesce. Dok je originalna verzija, makar meni, na starom ATI 4870 radila perfektno.

I dan danas ne mogu da prezalim sto igra nije imala malo bolju grafiku, ostao bi mi u secanju jos bolji utisak, ali skoro sve ostalo je bilo fenomenalno!

lip sink je bio najgori ikada. to nikako nisam mogao da im oprostim:)

OK. je grafika, samo su losi modeli likova i facijalne animacije. Ova igra prosto vapi za sto detaljnijim likovima... Zamislite samo likove sa facijalnim animacijala tipa Crysis.

iskreno me nije briga za grafiku ako naprave dobar fazon igre.
dark souls je pun pogodak. ne vuce te za rukav fetch kvestovima, predstavlja izazov, i tera te da igras po njenim pravilima. to ovde i nisam video...
generalno sa ovim dark future igrama je problem sto predstavljaju kao socijalnu kritiku blabla, manite se corava posla hocemo dobru igru. akcija je prosek, prica isto, grafika isto, jedini razlog za dobru ocenu je sto nije imala konkurenciju.
jos jedna press x to win varijanta.
tj, ako trazimo osrednju zabavu bez angazovanja sa nase strane ovo je odlicno. kao i metro koji nznm zbog cega ljudi hvale.
igra je igra i kao takva mora da ispuni osnovni zahtev - igrivost = dobru mehaniku, dobre kontrole, dobar ai (ili makar sistem nagrada/kazna).
mislim da se svi slazemo po tom pitanju.

i da, ovo je ripoff mgsa u western varijanti:)

Poslednja izmena:
Nisam imao zivce (nervirao me GPU usage 65%max i frame drop) a i nekako mi nije legla igra tako da sam je uninstall-iro mozda gresim ali nema veze.

Nikom ova igra nije legla na pocetku, posle kad se razvije radnja igra kida koliko je dobra!

hteo sam da kazem da je laka, da nema izazova, da pritisnes x i ode neprijatelj. da stojis na metar od njega bez da te primeti.
igrao sam original, doduse bas odavno prika:)
a i ne vidim poentu pitanja s obzirom na to da je hr 10ak godina mladji.
na ripoff sam mislio zbog dizajna u novom.

Poslednja izmena:
da se razumemo, dehr sam igrao i presao, kao i ekspanziju, znam o cemu se radi i ne pljujem po igri, zabavna je ali je realno prosek. nije naj igra ikada, a ima i ozbiljnih propusta u samoj postavci (AI).
medjutim, to nije nije razlog da se ne odigra, pogotovo za mene koji bas volim da opeglam. samo joj ne dajem vise nego sto zasluzuje i ocekujem bolju igru u buducnosti.

Nazad
Vrh Dno