borise, smaras ko vladimir u pes temama
🙂
Evo ti recept za kosture:
1) uzmes oruzje koje ima Magic damage
2) pustis ih da se kotrljaju
3) kad ti pridje uradis roll na neku stranu (najbolje napred i na stranu da zavrsis iza njega)
4) 2-3 seca i gotovi su...
Ako zapnes kod onih ludih Meneater-a na 3-2 javi se... Ima super taktika za njih...
ma nisam ja rekao da nemam resenje za njih, nego da su mi zaje*ani jer ako napravim gresku ode glava. i to sve 1 na 1. ako me vide dvojica, dovidjenja
🙂
koji su ti meneateri? i daj odma taktiku, da ne lupam glavu posle
😀
Ladno svi igrate kao Wizardi (pussies 😛 )!
Ja sam 90% protivnika klao macem, ne volim da se smaram sa magijama. 🙂
ja sam temple knight. krenuo sam na pocetku da se razvijam samo za close combat, ali sam video posle nekoliko sati da to bas i nije pametno. protivnici su strasno razliciti i svi drugacije reaguju na napade. neki se ubijaju macem jer su imuni na magiju (uzeo sam onaj iz 5-2, moonlight nesto, sto si mi bio rekao, odlican je.. bolji od onog sto mi je dao old king), neki lava bow-om, neki magijom (ne mozes im nista macem), tako da sam ja uzeo pa manje vise ravnomerno budzim sve, pa kad mi sta zatreba
🙂
recimo, old king i false king, svi ste kukali da su preteski, i verovatno jesu face2face, ali poison cloud i thief ring.. bez da me vide
🙂. malopre sam video da na isti fazon moze cak i flamelurker, a ja se cimao bzvz
🙂