Šta je novo?

Demon's Souls

Fala, sad ce i Vampirbg valjda da se pohvali. :)

Svaka cast matori ! Najteza igra ove generacije.

Ne mogu da verujem koji su likovi. :D

Demon's Souls invites you to vote on Valentine's Day celebration
Quite possibly the least romantically-inclined role-playing game of the year is hosting a Valentine's Day event. Choose your Tendency: White and loving or Black and bitter.

Black and bitter for me please :d

Moguce je da ce se pojaviti nastavak DS-a...u najnovijem Podcast-u Dengeki-ja pise da na jesen 2010 treba da izadje nastavak jedne jos nenajavljene igre, koja je izbacena prosle godine na japansko trziste.Takodje pise da se radi o igri koja je ekstremno teska i da nudi zanimljiv Gameplay sto ukazuje na DS.

EDIT: na jesen 2010 ali u Japanu...tako da se ne zna kako ce biti za evropsko trziste.
To sam zaboravio da napomenem. :D

Poslednja izmena:
To ce preorder... Samo ne znam da li da cekam na americku ili da odmah uzimam azijsku verziju :)

Bilo bi sramota da ne naprave nastavak DS-a. Ja bi bio zadovoljan da ostane isti gameplya, drugacija cudovista, jos teza igra, i veci svetovi.

I da ne mora bas 4 puta da se prelazi za Platinum :) Doduse, samo prvi i drugi je tesko... Posle je laganica...

Ako opet izadje azijska verzija nemam nista ni protiv toga... Ionako su samo promenili nazive...

Jel ce moci da se prenesu soul leveli iz prvog dela? :D

Oruzje i oprema bas i ne moraju - bilo bi isuvise lako :p

Ma oprema je najmanji problem... Ja sam ionako skoro celu igru samo koristio Venerable Sage opremu kombinovanu sa Leather... :) Oruzje je vec smor ponovo skupljati kamenje...

Soul lvl ce tesko da dozvole da preneses... Koliko bi onda morali da budu teski prvi protivnici? Seti se samo kako je bilo pri prvom prolazu igre :)

Nema veze , to jeste poenta.. sto teze :D

Ako je nekom pretesko, moze da pocne ispocetka ;)
Ma lupam ja, bila bi odlicna vest kada bi ovo bilo potvrdjeno razvijanje nastavka.

Ja bi voleo jedan DLC u vidu novog Archstone-a.
Jer nastavak nema sanse da izadje pre 2011.

Kad moze da se ocekuje pad cene??? Igra mi se cini najbolja na ps3 do sada, ali mi se ne daje bas 5000din.......... :(

Pa problem oko cene je to sto je nema u EU. Mozes je naci za 4000din.
Vredi svakog dinara, evra, dolara.
Ko voli RPG ovo ne sme da propusti, jednistveno iskustvo.

Posle ove igre , meni su ostali RPG-ovi bljak i fuj. Cak i toliko hvaljeni Dragon Age :p

^ +1

Ova igra me je drzala 3 meseca sto je prilican uspeh :) Cak sam se potrudio da odradim i Platinum :)

Ja sam igrao isto 2,3 meseca skoro svaki dan, zaraza je nevidjena. Slicno kao Diablo 2.
Cak sam nikad goroj mecavi isao do Kimija po igru. :d

i ja sam pricao na drugom forumu kako ova igra sabija,ali likovi se smejali>> "haha rpg na konzoli xD"

ccc kako mi je nekad zao likova koji nemaju ps3....samo zbog pojedinih igara :(

Gde ima za 4k? :)
I jel ima u nekoj psn prodavnici demo? Ja inače nisam ljubitelj rpg igara, ali me zainteresovala ova.

Pa mene je igra izasla oko 4000k sa axelmusic.com.
Nema demo. Ovo ti jako slicna igra Diablu 2, bar po atmosferi.

Evo za sve koji su zeleli da igraju ovu sjajnu igru, a nisu mogli iz razno raznih razloga, uskoro ce imati priliku.

Evo vec ima za preorder.
http://www.shopto.net/PS3/VIDEO GAMES/PS3DE07-Demons Souls Black Phantom Edition.html
Lepsi je ovaj cover, to je sa Azijske verzije, samo sto je ovde soul oko viteza crvene boje.
Tj ovo sto sam okacio to je onaj Deluxe, limited, sta vec, sa artbookom i ST.

Demon’s Souls Locked For Europe
Demon’s Souls, the hardcore (and rather wonderful) Japanese RPG that SCEE had no plans to publish in Europe is finally getting published in Europe. And whilst appearances on Finnish retailer sites are one thing, seeing it get a rating by the German ratings board is another. Figuratively and literally.

So, er, yeah, it’s coming. I mean, really, if you gave half a poop you’d have already imported it but if you haven’t, and you’re still interested in getting your arse handed to you by one of the PS3’s toughest games, then you’ll be happy to hear that Namco are behind the European release, which has been rated a ‘16′.

If you don’t know what Demon’s Souls is all about, it’s a wickedly tough mix of third person adventure and a clever dual-world mechanic which means death isn’t always the end. Coupled with some smart online ideas (such as other players leaving you tips) it’s become a real cult hit for PS3 fans.

I played it. I loved it. You will too.

Poslednja izmena:
Pih... Ja se taman ponadao da je pao neki DLC ili nastavak :)

Bice nastavak ne sumnjaj ni malo. :)

Velika pomoc za pocetnike:

European Demon’s Souls Comes With Fan-Made Strategy Guide
demonssouls_box.jpg

http://www.pushsquare.com/13413/european-demons-souls-comes-with-fan-made-strategy-guide/

Ovaj sajt moras redovno da posecujes ako oces da znas sve cake, sta cemu sluzi itd.
http://demonssouls.wikidot.com/

Za manu je Fresh Spice i Old Spice, mislim da toga nema na pocetku. Posle imas kod nekih NPC-ova da kupis.

4-2 zaglav :)

muce me oni duhovi. prvi put se pojave uz onog crnog na pocetku nivoa (za farmovanje :D). e sledeci put mi je problematican, kad se ponovo udje u pecinu.

pored toga sto biju, sad i bacaju onu magiju na daljinu. e sad, nije meni problem da skinem onog prvog strelama iz daljine, ali dok ja dodjem do stepenica i krenem da se spustam on se ponovo spawn-uje :(, a vidim ima ih jos dole, a pretpostavljam da me isto ceka onaj crni lik kao na pocetku. izginuh nekoliko puta tu.. :(

daklem, pitanje je: da li ce prestati da se spawnuju ili da rush-ujem dole do crnog pa da probam odma njega da ubijem jer ce onda nestati i duhovi?

Nazad
Vrh Dno