1. Svu opremu koja je dobra posle u igri vredi popravljati. Moj savet ti je da se manes teskih oklopa i koristis sto laganije, videces posle i zasto. U pocetku sam obuci drugu opremu, posle popravljaj samo dobre.
2. Imas kod onog cikice sto ti popravlja opremu luk i strelu, ali brzo se to na pocetku nadje tako da nema razloga da bacas dragocene duse.
3. Sta je ? :d Yebe te zmaj ? Kod cika plavokog viteza je bitna stamina i da si lak i okretan i da znas kako napada. Ne brani se u DS stitom vec dodge bacanje u stranu, kad to provlais bice ti igra upola laksa. Ja sam presao 2-x svet skoro ceo pa da se vratio na 1-x. 3-x su ubedljivo najtezi, bezi od njih ko djavo od krsta za sada.4-x je za grind kad provalis kako se krecu cika kosturi.

4. Moj savet ti je da ne trosis kamenje za upgrade bzv, jer ti posle trebaju za pravljenje pravih oruzja. Znaci nemas pojma koliko mocnog oruzja moze da se napravi.
5. E stit je jedino vredan po meni upgrade-a, jer nema nesto mnogo dobrih unique.
6. Kako sta su Souls Levels ? Pa to ti je upgrade sistem. Sakupis odredjeni broj souls i posle 1-1 boss imas mogucnost upgrade-a kod one ribe u Nexusu, i tako mozes da poboljsas karakteristike svog lika. Moj savet za upgrade ti je da ne budzis sve, ili staminu i snagu ili magiju, ako krenes sve neces nista dobiti.
E sad ako oces sebi da olaksas igru, odvoji vremena, dva sata i lepo ubi Old King Dorana, jer ima equipment koji sam ja koristio do kraja igre skoro.
Videces da ga je lako ubiti ako ga napadnes sa ledja. Ima i nekih gay fora sa poisonom, ali ja sam uvek borbu u lice (barbarian iz Diabla 2 u dusi uvek).
Iskreno meni je najgori bio onaj vitez sa crvenim ocima, jer ga je jako tesko provaliti sta radi. Posle sam se vracao i izivljavao se na njemu, ubio sam ga bar 100 puta.
Sve sto te zanima od opreme moras sam gledati na :
http://demonssouls.wikidot.com/
Veruj mi da sam znao sajt napamet skoro dok sam igrao DS. Mislim da ce ti i vampirbg reci isto.