Pred kraj sam prvog obrtanja, igram ga offline da zavrsim sve WT i WC dogadjaje pa cu posle na multy. U svakom slucaju voleo bih da uradim Platinu, a cini mi se da je neke od pure stonova bas tesko izvuci.
***...ja nikako da se snadjem. Ne znam ni sta treba da radim, krenuo u borbu protiv onog slinavog boss-a ali nikako da ga rasturim. Poginem ali dzaba da se vracam kada nemam ni lekice ni nista!
A skupio oko 6000 dusa ali dzaba kada ne mogu da ih pokupim, ako udjem ne mogu da izadjem ali nikako ne mogu da ga dobijem. Tako da sam isao da sakupim duse, cisto malo da imam sta da kupim, i poginem opet tako da sam tim i izgubio onih 6000 dusa.
Kao sto rekoh nikako da se snadjem, nemam nikakve questove, ne znam ni kako dizem LVL tako da mislim da cu da odustanem. Nemam toliko vremena da sedim i igram DS, a kad igram onda se samo nerviram...
Hmm...ja sam mislio da je prvi boss onaj veliki sto hoda na dve noge i ima valjda neke rogove!
Kod njega sam bukvalno na samom pocetku igre dospeo, i naravno nisam imao nikakve sanse protiv njega...
Ti si izgleda naisao na svima poznatom viteza s crvene oci!![]()
Taj ti yeben samo tako, cekaj bar SL30 za njega.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari