Miroslav.Cvejic Ima li ova igra trofeje?
Ima ofc
za neke ces morati da obrnes par puta jer su npr (sve magije, sve faith magije etc) sto znaci da ce ti trebati bas dosta vremena, tu su i naravno valuable items armours and weps.. trebace ti dosta zivaca....be prepared..:d ima i platinum ofc.. svakog bossa kad ubijes dobijes Trofej..(ima i gold)..
cekao sam nesto 'vako, da se mucim, udubim, nerviram, da zadovoljstvo bude 3x vece zbog toga sto je bilo 3x teze preci![]()
Zato ja svaku igru igram na Hard/Impossible, PES na Top Player/SuperStar, NBA 2K na Hall of Fame etc. Suvise su lagane ove nove igre, kad se setim onih matorih gde ti trebaju brzi refleksi pa jos kad ubace vreme za prelazak nivoa (ono kad te juri mrak), to je bila uzivancija igrati (mazohista sam po opredeljenju
)
Ja sam jos uvek u Boletari-i, znaci sam pocetak igre (1-3), stigao do treceg boss-a (Penetrator) pa sada skupljam soulse da se malo nabudzim...
Sve u svemu jedva cekam da je jos neko dobije pa da prelazimo zajedno jer je mnooogooo lakse kada u borbu ulaze dvojica...
...koliko tebe dugo zezaju?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari