Vrh, odma' uzimam. Kakva fenomenalna stvar!
BTW izmenio sam ime topika tako da sada odgovara nazivu igre (nije Soul, nego Souls)
Malo mi previse da dam 40-ak evra za pitanje, "da li ce mi se dopasti"Verovatno bi me odvratila prevelika tezina, nazalost
Problem je sto, iz nekog razloga nikad nisam igrao RPG igre. Ne mogu da kazem da ih ne volim, ali ni sam ne znam zasto ih nikad nisam igrao![]()
Problem je sto, iz nekog razloga nikad nisam igrao RPG igre. Ne mogu da kazem da ih ne volim, ali ni sam ne znam zasto ih nikad nisam igrao![]()
Ne, samo si pomogao tom liku, ali dobices (deo) soul-ova kao nagradu......meni je za sada nejasno da li ukoliko pomognem nekome pri ubijanju boss-a i ja kompletiram taj level, ili je to nesto sto moram da ucinim u svom svetu ?
Hohoho, ipak zaboravljas da je ovo delo japanskog dev-aGrind prakticno ne postoji i nije moguc jer recimo cena atributa koje zelite da podignete svom liku raste pri svakoj transakciji, pa predpostavljam da treba biti pazljiv pri kupovini istih ( skupjlene souls trejdujete za atribute )...
Jako me je zainteresovala ova igra i koliko vidim po vasim komentarima, igra je jako dobra i kvalitetna. Zanima me samo koliko gubim od igre posto trenutno nemam net u stanu (preselio sam se pa cekam da mi prikljuce)? Da li je od velike vaznosti MP ili mogu da igram "off-line" dok mi ne uspostave konekciju sa svetom?
Mozes da igras Offline. Time neces imati poruke u igri (one obicno sluze da te upozore na neprijatelje) i neces moci da igras pvp ili da pozoves fantoma da ti pomogne. Sve ostalo je ok. Cak i preporucuju da odigras prvi put offline da bi se navikao na igru, pa tek onda da predjes u online.
jel ima neko da je presao ovo i da mu vise ne treba?
popali ste me, plus klipovi razni.....
hajde da trgujemo,razmenjujemo.....![]()
Jel care jel si obrnuo vec igru ? Ne secam se dal si pricao koliko ima sati da se igra ovako casual igranja, bez odradjivanja sve i jednog questa ?
jedno pitanje za strucnjake :
primetio sam da mi se nekad energija sama od sebe obnavlja, ali ne mogu da provalim kada i kako...mislio sam da je e u pitanju oruzje koje koristim ali ocigledno nije posto je efekat prestao, nista od opreme nisam menjao tako da sam skroz zbunjen...
inace, nisam igrao jedno 4-5 dana ( nisam stigao ) i sinoc sam seo i polako presao prvog boss-a u rudniku ( kada sam dosao do njega odlucio sam da pomognem nekome da predje boss-a da bi povratio living form, a zatim sam summon pomocnika uz ciju sam pomoc presao bossa za bukvalno 7-8 sekundi )....kada se covek navikne na sam sistem borbe, i na to da u svaku borbu mora da udje oprezno i koncentrisano i da u svakom trenutku ocekuje neocekivano - onda stvari idu dosta mirnije, bar kod mene![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari