Šta je novo?

Demon's Souls

Druze zamolio bi te da spavis u spolere ove postove, nemoj da kvaris igru onima koji je jos nisu ni dobili i zele sami svojom glavom da je predju.
Pogotovo youtube walktrought, to najvise mrzim.

Malo mi previse da dam 40-ak evra za pitanje, "da li ce mi se dopasti" :) Verovatno bi me odvratila prevelika tezina, nazalost

15cf2b8.jpg

http://ps3.ign.com/articles/103/1033437p1.html

Poslednja izmena:
Ako volis RPG nema sta da se pitas!

Vrh, odma' uzimam. Kakva fenomenalna stvar!

BTW izmenio sam ime topika tako da sada odgovara nazivu igre (nije Soul, nego Souls :D )

Odgledao sam GT review i ovo deluje kao veliko osvezenje na konzolnoj RPG sceni.
Steta samo sto se vise prica o FF13 nego o Demon's Souls-u...

Vrh, odma' uzimam. Kakva fenomenalna stvar!

BTW izmenio sam ime topika tako da sada odgovara nazivu igre (nije Soul, nego Souls :D )

'Fala Vi Filipe... Ipak je to 'multi-demonska-manifestacija' jednoga Zla :p
Btw, jedva cekam komentare od vas koji budete uzeli ovih dana, ja se topim citajuci komentare na gaf-u od ovih amera sto su je sada uzeli, k'o bre da sam je ja pravio, tako mi je prirasla za srce :)

Malo mi previse da dam 40-ak evra za pitanje, "da li ce mi se dopasti" :) Verovatno bi me odvratila prevelika tezina, nazalost

Teska jeste, vise iz razloga zatupljenosti 90%+ ostalih igara. U stvari, videvsi ovo tek onda shvatis koliko nam nedostaje igara koje nude i neki vid izazova, ali ne onog jeftinog tipa 'respawn neprijatelja x N + dodaj igracu hendikep 42%', nego tipa 'mozes grindati i imati najbolju opremu i opet nista ne postici bez skila'.

Da skratim, ako je nekome teska uvek je tu online co-op ;)

Cheers....

Problem je sto, iz nekog razloga nikad nisam igrao RPG igre. Ne mogu da kazem da ih ne volim, ali ni sam ne znam zasto ih nikad nisam igrao :)

Hahahh :d

Problem je sto, iz nekog razloga nikad nisam igrao RPG igre. Ne mogu da kazem da ih ne volim, ali ni sam ne znam zasto ih nikad nisam igrao :)

Pa koliko se raspravaljas sa kumovima oko GT 5 i Forze 3 mogao si vec da obrnes Diablo 2 na Hell, keve mi!
Brate ti ne znas sta je zavisnost od kliktanja dok odigras neki Hack&slash RPG, mada DS nije bas u tom fazonu jer se zahteva i dosta drugih stvari od manijackog kliktanja.
Ti kad bi odigrao KOTOR 1,2 ti bi se raspametio totalno.

Lepo, lepo dosta ljudi ce da pazari Demons Souls, ipak ce i 50k stici do Evrope, taman da jadni Atalus skupi lovu za lokalizaciju. Mada ako se igra dobro proda u US bice i Eu verzije. Cini mi se da ni oni nisu svesni koliko su dobru igru napravili. :guitar:

evo mene ponovo, nakon jedno 7-8 sati ukupnog igranja...igra je zaista teska, ima taj frustrirajuci sistem da ako se izgubi zivot prakticno se vracas na pocetak nivoa i svi neprijatelji se resetuju i krece se ponovo, ali i pored toga, kada se jednom uhodas i naucis da svakom protivniku pristupis oprezno, "lako" se stigne do mesta gde si natradao...

Online sistem je stvarno nesto do sada nevidjeno, i samu igru moze da ucini puno laksom ukoliko dobijete prave saveznike - meni je za sada nejasno da li ukoliko pomognem nekome pri ubijanju boss-a i ja kompletiram taj level, ili je to nesto sto moram da ucinim u svom svetu ?...iz ovog pitanja vidi se da nisam presao vise od jednog boss-a za sada :d

Grind prakticno ne postoji i nije moguc jer recimo cena atributa koje zelite da podignete svom liku raste pri svakoj transakciji, pa predpostavljam da treba biti pazljiv pri kupovini istih ( skupjlene souls trejdujete za atribute )...

Mislim da veliku ulogu u samoj borbi ima i oruzje koje koristite...ja kao templar knight koristim halberd koji ima svoje prednosti ( zbog svoje duzine ) ali i manu da se teze manevrsie sa njim u skucenom prostoru ( uzanim hodnicima ), tako da se cesto desi da umesto po protivniku zakacim zid sto ukoliko se borim sa vise protivnika zna da bude dodatni problem.

Toliko od mene za sada, nadam se kad se sledeci put javim da cu preci bar jos jednog boss-a i da ce vas biti vise koji su poceli da igraju ,)

...meni je za sada nejasno da li ukoliko pomognem nekome pri ubijanju boss-a i ja kompletiram taj level, ili je to nesto sto moram da ucinim u svom svetu ?
Ne, samo si pomogao tom liku, ali dobices (deo) soul-ova kao nagradu...

Grind prakticno ne postoji i nije moguc jer recimo cena atributa koje zelite da podignete svom liku raste pri svakoj transakciji, pa predpostavljam da treba biti pazljiv pri kupovini istih ( skupjlene souls trejdujete za atribute )...
Hohoho, ipak zaboravljas da je ovo delo japanskog dev-a :) Naravno da ima grind-a...
4-2 reaperi i 4-3 letece mante, sa Ring Of Avarice u proseku 17k soulova po run-u, tj. na svakih minut-dva :smoke:

Au bre idete mi na zivce sto vec igrate igru, a ovi cigani sa Axelmusic kao jos je nisu dobili ! !!!!! :D

Jako me je zainteresovala ova igra i koliko vidim po vasim komentarima, igra je jako dobra i kvalitetna. Zanima me samo koliko gubim od igre posto trenutno nemam net u stanu (preselio sam se pa cekam da mi prikljuce)? Da li je od velike vaznosti MP ili mogu da igram "off-line" dok mi ne uspostave konekciju sa svetom?

Jako me je zainteresovala ova igra i koliko vidim po vasim komentarima, igra je jako dobra i kvalitetna. Zanima me samo koliko gubim od igre posto trenutno nemam net u stanu (preselio sam se pa cekam da mi prikljuce)? Da li je od velike vaznosti MP ili mogu da igram "off-line" dok mi ne uspostave konekciju sa svetom?

Mozes da igras Offline. Time neces imati poruke u igri (one obicno sluze da te upozore na neprijatelje) i neces moci da igras pvp ili da pozoves fantoma da ti pomogne. Sve ostalo je ok. Cak i preporucuju da odigras prvi put offline da bi se navikao na igru, pa tek onda da predjes u online.

jel ima neko da je presao ovo i da mu vise ne treba?

popali ste me, plus klipovi razni.....

hajde da trgujemo,razmenjujemo..... :)

Mozes da igras Offline. Time neces imati poruke u igri (one obicno sluze da te upozore na neprijatelje) i neces moci da igras pvp ili da pozoves fantoma da ti pomogne. Sve ostalo je ok. Cak i preporucuju da odigras prvi put offline da bi se navikao na igru, pa tek onda da predjes u online.

Hvala

jel ima neko da je presao ovo i da mu vise ne treba?

popali ste me, plus klipovi razni.....

hajde da trgujemo,razmenjujemo..... :)

Evo brate za 100e tvoja je odma cim mi stigne! :p
I ja sam se odavno izlozio na igru, dal je to mozda zbog toga sto me nekako podseca na Diablo 2? :zgran:

ne nego sto mi je dosta little big shita i uncharted lullaby-a i sve te divne igrice...... ok, prelepe su,ali nema OZBILJNOSTI! hocu nesto ovako da se osetim "matoro" xD da se trudim, da gradim napade.... 'nash... 'nako fino da se potrudim. necu da pustim skroz mastu na pamet i gledam divne igre u koloru.
xD

ovo mi deluje bas kao MACHO igra...zato jedva cekam i GOW3 :p

pa kad se izigram, da se opet vratim na pashnjake od igara :))

Poslednja izmena:
Pa i GOW3 je pasnjak, jedino sto je dosta krvi proliveno po pasnjaku :).

Hehe, pa LBP i Uncharted su ko lepa riba bez mozga! :)
Ma Demons Souls razbija, pazi samo koliko kukaju da je igra teska, to me najvise mami da igram !

Jel care jel si obrnuo vec igru ? Ne secam se dal si pricao koliko ima sati da se igra ovako casual igranja, bez odradjivanja sve i jednog questa ?

Jel care jel si obrnuo vec igru ? Ne secam se dal si pricao koliko ima sati da se igra ovako casual igranja, bez odradjivanja sve i jednog questa ?

Jesam, ali uz pomoc (mladjeg) bate (stefan83), posto je igra od proletos kod njega (ne da vrne) :-devil-:
Ako hoces sve trofeje moras okrenuti 4 puta igru (NewGame+++), ne znam dokle je Stefko moj stigao atm, znam da je jos u avgustu bio na NG+ :p Bolje ce ti on vec reci. Ja sam clock-ovao oko 60h do otprilike 75% proletos, pa ti vidi kol'ko ima da se igra.
Ja cekam sa axelmusica novu kopiju...

Cheers...(nije los ovaj Lav)

Poslednja izmena:
Extra, to ima da se igra 3 meseca za mene. :) To je bre igra !
Ma kakvi trofeji, ne zanima me to, to je robovanje konzoli, a ne uzivanje.

jedno pitanje za strucnjake : ;)

primetio sam da mi se nekad energija sama od sebe obnavlja, ali ne mogu da provalim kada i kako...mislio sam da je e u pitanju oruzje koje koristim ali ocigledno nije posto je efekat prestao, nista od opreme nisam menjao tako da sam skroz zbunjen...

inace, nisam igrao jedno 4-5 dana ( nisam stigao ) i sinoc sam seo i polako presao prvog boss-a u rudniku ( kada sam dosao do njega odlucio sam da pomognem nekome da predje boss-a da bi povratio living form, a zatim sam summon pomocnika uz ciju sam pomoc presao bossa za bukvalno 7-8 sekundi )....kada se covek navikne na sam sistem borbe, i na to da u svaku borbu mora da udje oprezno i koncentrisano i da u svakom trenutku ocekuje neocekivano - onda stvari idu dosta mirnije, bar kod mene :D

Poslednja izmena:
jedno pitanje za strucnjake : ;)

primetio sam da mi se nekad energija sama od sebe obnavlja, ali ne mogu da provalim kada i kako...mislio sam da je e u pitanju oruzje koje koristim ali ocigledno nije posto je efekat prestao, nista od opreme nisam menjao tako da sam skroz zbunjen...

inace, nisam igrao jedno 4-5 dana ( nisam stigao ) i sinoc sam seo i polako presao prvog boss-a u rudniku ( kada sam dosao do njega odlucio sam da pomognem nekome da predje boss-a da bi povratio living form, a zatim sam summon pomocnika uz ciju sam pomoc presao bossa za bukvalno 7-8 sekundi )....kada se covek navikne na sam sistem borbe, i na to da u svaku borbu mora da udje oprezno i koncentrisano i da u svakom trenutku ocekuje neocekivano - onda stvari idu dosta mirnije, bar kod mene :D

Postoje ringovi koji ti regenerisu health kao na primer

Regenerator's Ring, ili shield Adjucator Shield.

Mozda si koristio nesto od ta dva. Mana ti se regenerise pomocu Fragrant Ring-a.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno