Šta je novo?

Demon's Souls

Ja sam narucio 17.10. i 5 dana je bilo Verifying stock location and availability at our New York, USA location. If currently in s..., a posle to ga ti sleduje
Backordered with supplier. Awaiting stock arrival.
Posto igru nemaju, ja cekam "stock arrival" od 23 ceg.
Necu vise narucivati sa axela. Nije problem sto nemaju, treba da kazu da trenutno nemaju na lageru a ne da 12 dana zavlace, a kad narucujes pise da je igra raspoloziva.
Jos uvek nisu ni poslali, jer nemaju igru od bar od 17 tog kad sam ja narucio. :(
Sreca pa mi stize Uncharted 2 sa shopto.

Poslednja izmena:
A klasika skinuli su pare?! na koju igru je onda ta suma od 43 eura otisla,ako igre nema?!

pitam ja vas sad :)

Jedini problem je sto Demon's Souls moras da narucujes iz S. Amerike ili Azije... :) Ja cekam prvo da vidim koliko im treba da stigne Brutal Legend (cekao 10 dana samo da posalju) pa cu onda videti odakle da narucujem DS... :)

ja sam CANCEL-ovao sa axel....nema brate tih para da ja cekam 15 dana SAMO da mi posalju. zaebi......

ja sam CANCEL-ovao sa axel....nema brate tih para da ja cekam 15 dana SAMO da mi posalju. zaebi......

Vrlo moguce da su ti uzeli pare. :wave:
Cveji su odma skinuli lovu, a nisu odma imali igru, dobili su je 4,5 dana.
Ne znam sta je problem sa tim da kazu da nemaju sad igru, da je cekaju, kao Shopto.

******.....

pitanje je samo, DA LI NEKO MOZE DA MI POSALJE ADRESU SAJTA (kao sto je axel i kao play-asia) koji salju za SRB?!

nasao sam par north-american sajtova, koji samo rade IN USA (states) i jedan sajt (mislim da je ili gamestop ili buy, koji nemaju u listingu srbiju od svih drzava...ni yugoslaviju)

:I

******.....

pitanje je samo, DA LI NEKO MOZE DA MI POSALJE ADRESU SAJTA (kao sto je axel i kao play-asia) koji salju za SRB?!

nasao sam par north-american sajtova, koji samo rade IN USA (states) i jedan sajt (mislim da je ili gamestop ili buy, koji nemaju u listingu srbiju od svih drzava...ni yugoslaviju)

:I

http://www.videogamesplus.ca/ Ovi kanadjani salju za Srbiju....Hteo sam prvo kod njih uzeti jer su velika/poznata online prodavnica ali mi je bilo jeftinije na axel-u.

Poslednja izmena:
svima kojima sa axelmusic-a nisu jos poslali,mozete da CANCELujete, ja sam to odradio i nije mi skinuta para bila ;)

s te strane su ispali fer...

Moguce da nema igre skoro nigde po US, jer nisu ocekivali tako dobru prodaju. :)

Evo meni je danas poslata sa axela iz New York-a, stiglo im je na lager, cekao sam od 17tog da nabave, jutros sam dobio mail da je na putu... Sad jos 12 tak dana :)

Ipak mislim da je playasia bolje resenje je odande se ceka oko 12-15 dana i pise tacno da li imaju na lageru, a ovde ima da bude 23-25 dana ako nemaju na lageru.

Poslednja izmena:
^Ja sam cekao 40 dana GoW sa Playasie, a Demons cekam 20 dana. UZAS !!! :d

Evo meni upravo stigla igra sa Axelmusic :party: cim zavrsim sa Falloutovim DLC-ovima, bacam se na DS.

Jao majko svima stigla, samo meni ne ! A najvise sam se ovde lozio oko ove igre !!! :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Ajde de ne ocajavaj, poslali su nam je istog dana, jednom momku je stigla prije par dana, meni danas, i tebi ce u narednih par dana, ne brini ;)

Moguce da nema igre skoro nigde po US, jer nisu ocekivali tako dobru prodaju. :)

Atlus USA seems to have made a good decision by bringing Demon's Souls to North America; it's a hit.

Due to overwhelming demand, Atlus has announced that it will be shipping out more copies of Demon's Souls to retailers this week. Even with the release of the PS3 blockbuster Uncharted 2 on October 13, Demon's Souls interest has not waned since its own release on October 6. The Demon's Souls Deluxe Edition, the only way to acquire the game's 160-page strategy guide, is completely sold out and has been discontinued, sure to raise the second-hand price of it on sites like eBay, other than for copies like mine which I accidentally stepped on. From Atlus's PR manager and generally awesome guy Aram Jabbari:

"We're thrilled at the level of interest and acclaim gamers are showing for Demon's Souls, one of the best reviewed games of the year and one of the highest-rated role-playing games of all time. We're working quickly to get more copies of the game out onto store shelves. We thank fans for supporting a daring, innovative product, and we ask interested gamers to be patient as stock is replenished."

http://www.escapistmagazine.com/news/view/95574-Atlus-Thrilled-With-Sales-of-Demons-Souls

To je ona prica, kako kvalitetna igra uvek nadje put do kupaca, bez hypa.
A i pokazuje koliko je PS3 trziste gladno RPG igara.

I meni najzad poslase. Bre, kad se setim, letos sam kupio DS sa playasia-e i stiglo za 7 (kalendarskih) dana, za ovu US verziju sam se bas nacekao :mad:

posto bi trebalo da mi stigne za par dana, jel moze par hintova za pocetak.. da ne ginem puno :)
Hmmm, tesko, igra je jednostavno ogromna, svaki neprijatelj ratuje na svoj nacin tako da dok ih ne upoznas izginuces jedno par desetina puta :D
Ja i dalje ucim nove stvari a verujem da ih nisam naucio ni 20%...
Recimo, danas sam provalio da magije mogu da budzim tek kada mi je Magic preko 10... Neverovatno je puno sitnica koje najverovatnije necu ni stici da isprobam...
Evo ti sajt pa ti prelistaj malo sta sve igra moze mada sumljam da ce ti nesto biti jasno dok ne isprobas igru...

http://demonssouls.wikidot.com/intro

btw ja igram sa Hunter-om:

10.png

Poslednja izmena:
pffffffffffffff :/

ipak su mi "rezervisali" /skinuli pare........sad treba da cekam 1-5 dana da mi refunduju :I

eeeeeeeeeee kad sam bilde, i nestrpljiv.

:( e u pm

Kad kupuješ na axelmusic lepo piše da će odmah naplatiti makar nemali na lageru. Meni su uzeli pare pa sam čekao nekoliko dana da pošalju, a sad prođe skoro 20 dana i igra još nije stigla.

OK, zvanično više ne poručujem igre za nekog drugog. Prošle godine je Boris čekao LBP koji sam mu poručio par nedelja, sad Marli Bob ima da poludi što još Demons's souls nije stigao, Pilac će me streljati za PES2010 koji samo meni još nije stigao.

Kad naručim sebi igru to stigne u rekordnom roku, kad je za nekog Marfi se umeša. :(

:D

iskreno,nisam ja od tebe cuo........ nego cisto iz rasprave i komunikacije u ovoj temi..

nisam ni gledao da li neko preporucuje i sta pise (i koji clan) nego sam odmah otisao tamo i porucio.
oni mi skinuli 46.5 eura (DA, DOBRO STE CULI) iako igra kosta 43.7 eura sa postarinom.

odem u banku i pitam kako to moze?! kaze mi ona na salteru (a nema ni ona kao ni ja pojma), kaze kao da je to rezervacija neka.

prakticno, na onlineIntesaBanca (provera stanja) pise mi:

Raspolozivo stanje: -1.5 eura

xD
wtf
a pre toga bilo 45 eura RAVNO!
obmane

to jeste neka fora u intezi. kad nesto narucis uvek je rezervacija veca od stvarne vrednosti. i posle kad se te pare stvarno skinu, ne skine se cela rezervacija nego onolko kolko treba

Au bre Cvejo stvarno si talican za Demone! :d
Koliko je *** proslo kako si narucio ?
'*** ti to, odo da podnesem zahtev za drugu karticu.

Pa okle mi Paypay ? Nema sad ni karticu. Jbni hakeri !

Nazad
Vrh Dno