justyce4ever
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.12.2008
- Poena
- 319
Vezano za nepostojanje samostalnog/automatskog snimanja, da li to znači da moraš da predješ čitav nivo bez smrti?
Vezano za nepostojanje samostalnog/automatskog snimanja, da li to znači da moraš da predješ čitav nivo bez smrti?
Drveni Catalyst mozes da nadjes u 1-2 stazi, tacnije onu sa zmajevima, kreci se po donjim hodnicima i istrazuj, a u 3-1 mozes da nadjes i drveni i Silver Catalyst koji ti daje extra 20% mane i malo vise damage-a...Kako da koristim magije kad moram da imam catalyst-e ? Naucio sam fire magic, ali dzabe.
BTW igram sa Tower Knightom tako da i to mozda ima veze.
Stigla je i meni danas sa Axel-aVariable odakle si narucio US verziju ?
Ih, i ti bi bio da si cepao proletos2h sve to ? Au brate al si ti ugiran, meni je trebalo 7,8h samo za 1-1. Malo sam znas ginuo, pokusavao da ubijem onog Knighta sa crvenim ocima.![]()
E ko u igri sve uci magic i miracles ? Onako ukratko bez spojla.![]()
Stefa83, dodacu te na PSN-u, da odigramo neki co-op kad naidjem na neki tezak deo ili one zmajeve da pobijemo sa pocetka igre.
Stefa83, dodacu te na PSN-u, da odigramo neki co-op kad naidjem na neki tezak deo ili one zmajeve da pobijemo sa pocetka igre.
http://gameinformer.com/games/demon...or-discusses-difficulty-sequels-and-more.aspxDemon’s Souls Director Discusses Difficulty, Sequels, And More
Kada im pridjes s' ledja pritisnes R1 (onaj slabiji napad). A inace, shield bash sa parry-jem NE mozes da uradis svim protivnicima, samo ovim slabijim :S:Nego recite mi kako se tacno izvodi onaj udarac kad nabodes nekog s ledja i nogom ga skines sa maca ? Par puta sam uspeo na slabijim protivnicima kad me promase i onda sam ih probo. Nisam siguran dal treba da lockujem metu ili samo da izbegnem njegov napad pa se odma pomerim tako da sam mu s ledja ?
Mozes onog crvenog aktivnog. Uzmi neki long bow i jedno 200-ak strela i bodi ga sa distance kod onog njihovog roost-a (odmorista). Jos jedna taktika za crvenog zmaja je da odes preko mosta do DRUGOG tower-a i odozgo ga gadjas ili mu bacis death cloud :-devil-:BTW mogu li se onda 2 zmaja ubiti ? Kako me nerivraju, pozvao bi nekod od vas da im srce cupamo.![]()
Cekaju DLC za koji je najavljen Ring sa japanskim sportiva 'mountima' :dCudi me da Driver, Baner i ostala starija ekipa nisu zainteresovani za ovu igru, s obizirom da znam da vole PS3 exluzive, a valjda i teske igre ? Mada mozda ne gotive RPG.
Kada im pridjes s' ledja pritisnes R1 (onaj slabiji napad). A inace, shield bash sa parry-jem NE mozes da uradis svim protivnicima, samo ovim slabijim :S:
Mozes onog crvenog aktivnog. Uzmi neki long bow i jedno 200-ak strela i bodi ga sa distance kod onog njihovog roost-a (odmorista). Jos jedna taktika za crvenog zmaja je da odes preko mosta do DRUGOG tower-a i odozgo ga gadjas ili mu bacis death cloud :-devil-:
Posle par sati, slabo ovo meni ide.... Idem, naidjem na protivnika - on me ubije, ja se vratim pokupim souls i idem dalje, onda za 10 min opet, protivnici su slicni a kretanje i borba macem neprecizna dok ne koristim R3 za lock. Cini mi se ova igra prespora.
Posle 2 sata pogibija znam ceo nivo napamet i sve protivnike onda idem i ponovo. Koliko god da ja budzim oni su uvek jaci, probao sam malo druge svetove, naisao na neke pse koji su njih 3 a ja sam krecem se sporo, sporo se okrecem... nema puno uspeha... Predpostavljam da ja srljam, ali hocu nesto novo. Na prvom nivou ima 60 istih kostura, 10 strelaca i par onih vitezova sa plavim ocima, nekako mi deluje monotono posle 2 sata igranja sve je veoma slicno...
Ali posto vidim da 95% ljudi kaze da je igra odlicna, i ceo net bruji o njoj, ovo verovatno nije moj zanr. i da sam ja omasio pre nego ostali.
Jos jedan stvar mi je cudna, zasto prave igre da je za nju neophodno cesljanje po netu da bi se upoznao sa taktikama i cakama i skrivenim likovima ? Ja bi da igram, ne da cesljam Demons souls wiki, ja imam obicnu verziju a vidim da deluxe isporucuju sa kompletnim uputstvom za igranja sa svim cakama i likovima. Kakva je tu draz igranja kad procitas sve unapred i gde se sve krije ....
Dacu joj sansu jos koji dan, ja sam mislio da ovo drugacije ide, ali verovatno za ovo treba vise strpljenja i da covek voli ovaj zanr ...
Dobro si zakljucio. Ako procesljas ovaj thread videces da sam par puta rekao da je najlakse za pocetak igrati sa Royal klasom. Dobijes u startu soul arrow magiju, katalist za njeno koriscenje i ring za regeneraciju mane; PLUS dobijes i klasu koja pocinje sa soul level 1, a to znaci najjeftinije (u soul-ovima naravno) dizanje levela u pocetku. Melee klase kao soldier i knight su zaguljene za pocetnike jer fajt na blizu ne prasta greske :S:Mada probacu malo i sa nekom drugom klasom da pocnem a ne sa Solder kao sad. Da vidim kako izgleda. Nadam se da cu moci ovu da nastavim sa solder-om, mada nisam siguran da ce mi dati...
Ako se, sav isfrustriran, rešiš na prodaju, javi mi :d
Dakle, deluje da su utisci lokalne zajednice više nego pozitivni.
Da li si ubio flamelurkera (2-2 boss)?BTW Demonsi roknuo sam Old King Dorana (ko zna koji super, ko ne znam mozda sazna), trebalo mi je samo 1,5h :d, prvi put ga izrokam, ostalo mi 20% healtha i ubije me, cik pogodite dal ubija jednim potezom ?Posle sam sa se sat vremena drndao da ga ubijem jer je opet bio na full HP-u. Mislim da imam par K HP-a, udarao sam ga bar 150 puta. :wall:
Nikad u zivotu se nisam ovoliko cimao oko nekog boss-a, a tek je treci u igri.Koje je tek ludilo kasnije.
Nisam ga jos ubio, mozda veceras. Video sam za tu foru kad sam gledao na wiki sta se radi sa Demons Souls-ima.
Cekaj u svakom svetu postoji mogucnost da napravis po jedno ultimate oruzje ? Samo treba znati kod kojeg blacksmita i koji soul za sta sluzi.
Pa dobio sam od Old king Dorana neki bruka mac, oduzima 300 jednim udarcem, ali je dosta tezak pa su anpadi spori i trose brdo stamine.![]()
Na ovoj americkoj verziji jos nisam. Inace, ne treba se mnogo tuci s' njim, samo mu bacis poison cloud i....cekasJel si ti ubio optinal boss-a Old King Doran-a ? Fora je sto sa njim ne smes u duel, ubija jednim hitom.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari