Šta je novo?

Demon's Souls

Znaci opasan bug, nisam glup...
...slika Rydyell NPC-a
To NIJE Sage Freke bratac, to je kao sto vec napisah u quote-u za sliku, Lord Rydyell. Sage je na drugom mestu u zatvorskoj celiji. Ono sto je *******o kod mesta gde je on je taj sto Sage sedi duboko unutar celije pa ako prodjes njegovu celiju, a imam osecaj da si je prosao jedno tri puta, neces ga ni videti.

Srecno...

Poslednja izmena:
Hehe ima kljuc, a ne moze da otkljuca. :)
Ja nisam naisao na nikavog NPC-a u 4-1, iako pise da je trebalo da se pojavi neke lik ?

Uh, sad sam preturio ceo nexus i nasao ga u jednom cosku, znaci da sam ga oslobodio, crko da bog da...

Mnogo lepe slicice. :)

MAIN_INFO.jpg

BACK.jpg

PRESS.jpg

CHAR.jpg

Poslednja izmena:
aha, zivim od dilovanja igrica! :D

Ako nekom treba help za boss-a nek se javi. Treba mi pure white soul tendency. :(

Koji su bre ovi Japanci mazohisti, onaj 2-2 i 2-3 su totalno boleni leveli!
Dobijes klaustorfobiju i izgubise se ko mis u onim tuneilma. Ludo skroz ! :D

prvi utisak>> MEGA DOBRA igra. bas sam se iznenadio. u pocetku, bace te u onaj level, ne znas ni gde ides,ni zasto, samo pratis put (dok ne dodjes do prve kraljice) gde sam i zaginuo jer pola kontrola/kretanje i ostalo/ nisam znao kao svet.
sve je SKROZ OK! apsolutno je sve u redu, sem jedne-dve stvari...

eto npr, kad sam ubio phalanxa (onog prvog, ljigavog demona) i sad skupim ja 8000+ soulsa/nisam dugo ginuo, + ubijem zmaja onog sto prelece onaj "kineski zid" (kupim mnogo strela za 1000soulsa i rokam ga xD) i dospem do nekih 10000+ soula ukupno.

i sad,rokam redom, ne ginem,sve ok, u formi zivog coveka sam, i imam puuuuno novaca...i NIGDE nema upozorenja da kroz sledeca ona FOG vrata (ono zamucenje kroz koje cesto prolazis) CE BITI TOWER KNIGHT

:I

znaci, poubijao sam prvo one gore okolo strelce, i dodjem dole i on me rokne posle 2-3 minuta mucenja.

e sad,samo sam ispricao sta se desilo, a ono sto mi smeta je:
1.) nemas gde soulse da ostavis/potrosis u tom trenutku kad udjes kod DEMONA,znaci, ili si ubio,ili si na-***
2.) kad umrem, sa tih 10000+ soulova izgubljenih, vracam se nazad ili u nexus ili do mesta gde je onaj mac u kamenu (gde se rezurektujesh) i onda i ako zagines sa 1 soul-om, gube ti se oni sto stoje kod demona i cekaju da ih podignes (onih 10000 i vise ) znaci, sve ponovo treba da prelazis, sva sreca sto sam zmaja ubio,jer put je dugacak jedno(kad bi se prabacilo u nas svet) 2-3 km, i PUN neprijatelja.

ovo poslednje, vise cini igru glupom,nego teskom,ali je i dalje igram, NE ZNAM SASTO!?

stvarno je retardirano, i svima bi smetalo da se mucis da predjes jedno 50+ neprijatelja, i onda zagines i moras sa svakim sad posebno ponovo da se bijes. pa ko retard da sam, not funny at all :I
to su trebali drugacije da odrade.

Poslednja izmena:
Koji su bre ovi Japanci mazohisti, onaj 2-2 i 2-3 su totalno boleni leveli!
Dobijes klaustorfobiju i izgubise se ko mis u onim tuneilma. Ludo skroz ! :D
Erm, 'si video 5-2? E, pa ako tu nisam nekoliko puta hteo da kupim x360 :D

ovo poslednje, vise cini igru glupom,nego teskom,ali je i dalje igram, NE ZNAM SASTO!? stvarno je retardirano, i svima bi smetalo da se mucis da predjes jedno 50+ neprijatelja, i onda zagines i moras sa svakim sad posebno ponovo da se bijes. pa ko retard da sam, not funny at all :I
to su trebali drugacije da odrade.
Bice ipak da je to dobar fazon cim te ne odbija da igras ;) Ipak je ovo hardcore akcioni rpg.
Sto se fog-a tice, mozes da isuces bow i zumiras u maglu da vidis sta se tamo sprema, no obicno se svi zahuktamo pa se covek ne seti....

Cheers...

heheh :)
imam onaj mali durbin...i on mi sluzi za gledanje u napred...al nisam znao da moze kroz maglu.....

p.s. inace, nadam se da ce postojati neki kamen da mozes da ostavis u mapi bilo gde, da se rezurektujes negde BLIZE mesta smrti,a ne skroz na pocetak.... eee u pm.

dobra je SKROZ,ali.... malo je mucenje

....Samo nemoj da uzmes Asian verziju ako mislis online co-op da igras sa nekima od nas. Samo US izdanje. Zato sam ja cekao vise od pola godine da je nabavim.

:(

sad sam tek citao celu temu,kako bih se malo vise spremio za igru,i naletim na ovo :(

ja imam tu asian...mislim, sve je na engleskog (Sem knjizica u igri)ali nisam znao da necu moci s vama..

:) ma,vazno da se to kotrlja, sta je bitno hocu li s vama igrati :) ko da cemo se i navatati :)

sad sam tek citao celu temu,kako bih se malo vise spremio za igru,i naletim na ovo :(

ja imam tu asian...mislim, sve je na engleskog (Sem knjizica u igri)ali nisam znao da necu moci s vama..

:) ma,vazno da se to kotrlja, sta je bitno hocu li s vama igrati :) ko da cemo se i navatati :)

Imam je i ja...mozemo se organizujemo oko Coopa..da ti pomognem...

Cheers

Batice Tower Knight je najlaksi boss u igri. Ja sam ga ubio iz daljine sa soul arow, nije me ni pipnuo.
Videces sta ce ti raditi Dragon God. :d Hehehe.

da...znam da nije tezak tower knight........nego sam ostao bez I JEDNE STRELE (pre toga sam ubijao zmaja i one likove na zidini iz daljine, i onda usao (nisam ni znao sta me ceka) i jednim udarcem stitom kad sam mu dosao do noge, me zeznuo.

1 udarac :I

imao sam helta skoro full

a sad ne znam ni gde da uzmem te strele i to........
u nexusu lik prodaje samo za samostrel.... ne mogu da nadjem ARROWS! (bar jos ne :( )

da...znam da nije tezak tower knight........nego sam ostao bez I JEDNE STRELE ... sad ne znam ni gde da uzmem te strele i to........
u nexusu lik prodaje samo za samostrel.... ne mogu da nadjem ARROWS! (bar jos ne :( )
Mozda da razmislis o promeni taktike? Recimo, kupis soul arrow magiju od onog tipa u Nexusu za 1000 soulova? Mislim da ces tako najlakse proci dalje.

...

da...znam da nije tezak tower knight........nego sam ostao bez I JEDNE STRELE ... sad ne znam ni gde da uzmem te strele i to........
u nexusu lik prodaje samo za samostrel.... ne mogu da nadjem ARROWS! (bar jos ne )

Predpostavljam da si zapoceo kao solder, ja sam tako igrao 6 sati i hteo sam da izbacim joystick kroz prozor. Sa soul arrow ces ga zavrsiti bez da te dodirne, vidi wiki gde ima da nedjes da kupis za tvoju klasu. Zbog toga je royal meni naj, odmah na pocetku dobijes arrow soul i 95% borbi je sa distance.
Ja sam inace vrlo los u prsa u prsa, igrao sam 6 sati kao Solder i batalio a evo sa Royal sam Soul level 34. Sa soul ray samo brije, ali zato ako mi neko pridje ginem vecinom od jednog udarca.

:I

od kojeg tipa kupujem soul arrow?! :I

u nexusu ima onaj dedica sto ti cuva stvari, odmah pored neki blacksmith, i niko vise mi nista nije nudio..koga god da sam nesto pitao, get lost ili slicno dobijem kao odgovor :I

@malimrav: inace sam krenuo kao HUNTER.

imam na pocetku kozni oklop i stit, jednu SIKIRICU i luk i strelu (koje bolje da ne koristim,treba 3 put nekog da pogodim da bi pao,a da ne pricam o ovim malo jacim ,bar 10 puta bi bilo potrebno-tako da totalna NO USE alatka)

sekira je dobra. dosta brza(kad poredim sa jednorucnim macem) i dosta jaka. npr,dva R1 udarca bez problema lome pijuna obicnog, a jedan R2 iz prve. ali kod malo jacih, protivnika, taj nedostatak brzine maca, ume da kosta...i to cesto.

Dobro igram,pazi, izbegavam, ali toliko je los hunter, da CIM me jednom neko zakaci ode 1/3 HP.
fora je da sam i budzio 3-4 puta vitality (tj power,strenght) i da sve radim kako valja...ali jednostavno, kad te spice kopljem, na-*** si.

Poslednja izmena:

jao,evo nasao sam na netu,

dsc04030.jpg

ovaj lik me uci magic soul (a on me uvek otera, jer mi je magic stat manji od 10 :( )

ebes poso

sad moram da se mucim da naucim magije i te gluposti,posto nemam ni jednu

edit:
proslo 3 sata gameplay-a i tek sad ulazim u foru.... tj polako hvatam sve konce STA JE STA...
da sam bilo koju drugu igru uzeo da kidam, vec bi na pola bio xD (opusteno)

Poslednja izmena:
Ja igram sa Hunterom i sa Tower Knight-om sam morao da se izborim na blizinu, nisam ni pokusavao na daljinu, smor mi je da ga gadjam 100 puta sa strelama pa sam mu rokao noge dok ne padne a onda glavu, tako se dosta brze ubija a i uci se skill borbe :)
Ih bre, tri sata igras, ja igram 30 pa su i za mene neke stvari tek pocetak :D

xD

p.s. ajde ti sa 30 sati igranja, reci mi, JEL MOZE NEKAKO!?!?!!? da se zameni/exchange-uju ove glupe stvari (razni stitovi i lukovi i strele i macevi) za souls?! tj da prodam?!

niko ne da souls, svi traze.
p.s. upravo presao ovo ***** od knight-a, nije tezak,ali mi trebalo vremena da skupim KESH(dushice) i da uzmem soul magiju....***..

Hehe, pa i ja imam 34h igranja, a tek ova braca, pitaj boga! :d
Ne mozes da prodas stvari. Imas onog lika u Nexusu (sto ti kaze da ti je srce od zlata, fuj tako gay zvuci :d) sto je pored blacksmitha i kod njega depositujes stvari. Nije mi jasno zasto ne obrnes ceo Nexus, kontam da nisi video pola stvari i likova koji se tamo nalaze.
Cekaj da dodjes do vampirana na 4-2, pa ces videti kako se skupi 50k dusa za 5 min. :d

BTW oce neko US verziju co-op ? Ja sam lvl 54, da obrnemo jedan lvl zajedno.

i da... jos jedno pitanje...

ima jedan zmaj gore u brdu (prvi level boletarian palace) i pored njega neka gomilica izgunulih ljudi i tako to.... pokupio sam sta sam imao i sad hocu i da ga ubijem i dobijem jos 7000-8000 soul-ova.

ali ne mogu da ga sa R3 lociram. :I
i gadjam ga strelom ,tik sam pored njegovog repa koji se njishe, i u telo nista ne prima.

kako ga ubiti, glupo bi bilo da ne moze, bio bi bug u igri, s obzirom da je pored mene 5 metara :I

fala na odgovoru,necu vas vise smarati :p

@bobmarli.... eee jesam,ceo sam obrunuo...u suterenu je zenska za upgrade, gari za magije, blacksmisth, ovaj sto ti cuva stvari, onaj vitez sto sedi i sto se plavi, i jos neka riba koja ne znam sta predstvalja.

gore na prvom nema nikog,a onaj mali klinac, kao buda izgleda, je skoro skroz gore. A skroz se nalazi top lista naj od naj igraca....zar ne?!

ni nema vise ljudi......

Taj plavi zmaj ti je optinal boss na 1-3. ;) Ne diraj mu rep odvalice te, mada mozes da pokupis iteme ako si brzi i pratis mu rep. :)
Predji sad na 2-1, ubijaju malo prsle rudare. Cuvaj se njihovih pijuka. :)

Ja sam jos uvek 66 lvl i danas najverovatnije necu igrati a ti se potrudi da do sutra upadnes u +/-10 razliku pa da odigramo neki nivo zajedno...

Poslednja izmena:
Ja sam lvl 56, tako da to je na +10 lvl-a.
Evo ubih Flamelurkera. Sad mi predstoji prsa u prsa sa Dragon god-om. :d
demons_souls_dragongod.jpg

Onda bi se valjalo malo pozabaviti sa 3-x i 5-x svetovima.
BTW ona scena kod Flamelurkera je extra, vrhunski art desing! Sjajno stvarno!

:)

@ ranko SD ajd....nema sanse jer strebam i ostalo,ali videcemo ;D

@bob marli... a jok i nije bagchina! :D znaci, dodjes do zmaja i ne mozes da ga ubijes jer konzola nije ucitala deo gde on postaje vulnerable. nisu ga ni trebali stavljati tu onda ***

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno