prvi utisak>> MEGA DOBRA igra. bas sam se iznenadio. u pocetku, bace te u onaj level, ne znas ni gde ides,ni zasto, samo pratis put (dok ne dodjes do prve kraljice) gde sam i zaginuo jer pola kontrola/kretanje i ostalo/ nisam znao kao svet.
sve je SKROZ OK! apsolutno je sve u redu, sem jedne-dve stvari...
eto npr, kad sam ubio phalanxa (onog prvog, ljigavog demona) i sad skupim ja 8000+ soulsa/nisam dugo ginuo, + ubijem zmaja onog sto prelece onaj "kineski zid" (kupim mnogo strela za 1000soulsa i rokam ga xD) i dospem do nekih 10000+ soula ukupno.
i sad,rokam redom, ne ginem,sve ok, u formi zivog coveka sam, i imam puuuuno novaca...i NIGDE nema upozorenja da kroz sledeca ona FOG vrata (ono zamucenje kroz koje cesto prolazis) CE BITI TOWER KNIGHT
:I
znaci, poubijao sam prvo one gore okolo strelce, i dodjem dole i on me rokne posle 2-3 minuta mucenja.
e sad,samo sam ispricao sta se desilo, a ono sto mi smeta je:
1.) nemas gde soulse da ostavis/potrosis u tom trenutku kad udjes kod DEMONA,znaci, ili si ubio,ili si na-***
2.) kad umrem, sa tih 10000+ soulova izgubljenih, vracam se nazad ili u nexus ili do mesta gde je onaj mac u kamenu (gde se rezurektujesh) i onda i ako zagines sa 1 soul-om, gube ti se oni sto stoje kod demona i cekaju da ih podignes (onih 10000 i vise ) znaci, sve ponovo treba da prelazis, sva sreca sto sam zmaja ubio,jer put je dugacak jedno(kad bi se prabacilo u nas svet) 2-3 km, i PUN neprijatelja.
ovo poslednje, vise cini igru glupom,nego teskom,ali je i dalje igram, NE ZNAM SASTO!?
stvarno je retardirano, i svima bi smetalo da se mucis da predjes jedno 50+ neprijatelja, i onda zagines i moras sa svakim sad posebno ponovo da se bijes. pa ko retard da sam, not funny at all :I
to su trebali drugacije da odrade.