Na 4-2 je onaj Old Hero boss ? Citao sam po netu da je najtezi boss uz King Vallianta. Nemoj da spojlujes kako ga ubiti.
Jel postoji neki spisak koja su ultimate oruzja za svaku klasu (macevi, sekire, itd) ? Nema toga na wiki.
Onaj boss na 4-1 me ubio 6 puta smrdljivim jezikom! Dok sam ja provalio kako da sidjemo dole, on samo samara jezikom i ne mozes mu nista kad te uvati u masinu, jer cim ustanes on te opet mlatne. Kad sam izvalio kako da sidjem opet sam par puta zaginuo dok sam izvalio sta da mu radim i gde da ga bijem.

Jel sam spomenuo da je ruzan do dzaja i da jede ljude za dorucak ?

Problem sa ovim boss-em je to sto se nalazi ogroman debeli lik u malom prostoru,pa vas hvata panika dok ne izvalite sta raditi. Pa cak i kad izvalite ako vas dokaci satarom ubije vas jednim hitom! :d
Tu me prvi put zeznuo neki moj co-op igrac, preleteo sam 4-1 sa njim za 5min.
Co-op ima smisla samo na new game+ ili ++ ili new game+++ (tu valjda 5,6 puta svi neprijatelji imaju HP-a) :d.
BWT utisak o co-op igranju je vrhunski, stvarno nesto nevidjeno i revolucionarno! Nema ludjeg tripa nego kada ubijte nekog boss zajedno i onda proslavis sa ono "Hell yeah" :d.
Ne znam kakve koristi ima plavi fantom (co-op) igrac kad je u mom svetu jer sve souls idu meni ?
Ubio sam i prvog black fantoma.

To valjda moze biti i bilo koji igrac ako prihvatite njegov izazov.
E koliko bese moze igraca da igra co-op ?
Posto se dogovaramo Ranko, Variable i ja da igramo co-op celu igru na new game+ tezini.
Ovo je stvarno najbolja exluziva ove godine za PS3, puno sam ocekivao od igre, a jos vise zadovoljstva dobio.
Ova igra nije preteska, nego je to tezina koju bi trebale da imaju manje vise sve igre, tako bi svi mi manje love trosili na igre za popdne, Uncharted i slicno. Igrajuci ovu igru shvatis da su ostale igre smesne na noramal, a na hard/elite/chrusing se samo vestaci postize utisak tezine jer vas ubiju sa pola metka.